Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Superine vieta "La Boheme" patiko viskas. Planuojame ten svesti ax.gif
Atsakyti
Del Japonu maisto....Man pasaka wub.gif Anksciau valgydavau Liv Lounge (Vilniaus vartuose) bet ju virtuve dabar ypac suprastejo blink.gif Bat radau dar geresne viena, tai Miyako Europos PC cool.gif Fantastiskas sushi thumbup.gif Niekur kitur tokio nevalgiau. Ir dideli ir skanus ir kainos priimtinos. Dar neblogas sushi restoranas GWC centre Tokyo mirksiukas.gif Bet bent jau man Miyako geriausi. Ypac nepatiko Akropolio (Vilniaus) Fusion schmoll.gif

http://www.miyako.lt/

QUOTE(Bittersweet @ 2008 05 28, 05:51)
priesais maciau 'mes graikai' bet kadangi nebuvus, negirdejus kas ten tai pabijojau uzeit biggrin.gif gal kas buve? kas ten skanu, kokios kainos?

As esu buvusi Graiku restorane, bet bent jau man asmeniskai nelabai skanus ju maistas schmoll.gif Desertai taip, bet karsti patiekalai nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 23 lapkričio 2008 - 15:08
QUOTE(biscuit @ 2008 11 23, 16:08)
Del Japonu maisto....Man pasaka  wub.gif

oj, dievinu sušį essen.gif

Miyako ankščiau lankydavausi dažnai, bet pastebėjau kad lyg ir mažėja porcijos g.gif Aplinka ten patinka, bet dabar einu į Osaka Vilniaus g. Sušiai žymiai kokybiškesni, procentaliai įdaro daugiau biggrin.gif

Šiaip mėgstu Cozy - tiek aplinka, tiek maistas labai patinka biggrin.gif
Kalvarijų 1 vasarą dažnai užsuku dėl jų kiemelio ir skanaus maisto thumbup.gif

Čiliakų nemėgstu schmoll.gif Juolab su kiekviena diena maistas vis prastėja ir prastėja verysad.gif
Pizza Jazz patinka dėl aplinkos, o maistas kokybiškas ir skanus thumbup.gif Ypač patinka desertai, kokteiliai bei karštosios salotos essen.gif

Atsakyti
Dažniausiai tenka valgyt Baltuose Drambliuose (skanu,ir aplinka thumbup.gif , bet ten einant reikia būt nusiteikus neskubėt biggrin.gif ), Pizza Jazz ir Mambo - kartais užsinoriu picų taip, kad negaliu biggrin.gif, kai skubam arba taupom- CanCanas Gedo prospekte. Lyg ir tiek.
Ir kai šalta labai smagu nueit į tokią arbatinę kakavos su bandelėm (nežinau pavadinimo,bet irgi Gedo prospekte nuo Muzikos Akademijos link Seimo einant.
Arbatos gėrimui dar Skonis ir Kvapas Trakų gatvėj.
Ai dar anksčiau Čiliakas dažnai buvo, bet dabar gal jau atsivalgyta ir nusibodę
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2008 11 23, 20:17)
oj, dievinu sušį essen.gif

Miyako ankščiau lankydavausi dažnai, bet pastebėjau kad lyg ir mažėja porcijos  g.gif  Aplinka ten patinka, bet dabar einu į Osaka Vilniaus g. Sušiai žymiai kokybiškesni, procentaliai įdaro daugiau  biggrin.gif

Bet nepaminėjai vieno svarbaus momento, kad Osaka restorane URA MAKI - ritinukai, kuriuos daug kas mėgsta, porcijoje tik 6 vnt., kai kitur analogiški 8 vnt. Kaina šiek tiek skiriasi, bet įvertinant kiekius - nedidelis skirtumas.

Reikės apsilankyti, nes mes dažnai valgome japonų patiekalus. Dažniausiai GCW Tokyo, kartais Miyako, kartais priešais Rotušę. Akropolyje ne visuomet skanu, bet kai nėra geresnės alternatyvos būnant tenai (nes visi kiti restoranai tragiški arba valgyklų tipo), šis pats geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2008 03 19, 16:18)

Skani Viduržemio jūros pakrantės virtuvė "In Vino".
Niam niam smile.gif

Kiek prisimenu ten tik vynas (geras, yra ir kitų gėrimų) ir sumuštiniai (atrodo 2 rūšių - su kumpiu ir su sūriu), kurie aišku, labai skanūs. Bet normaliai pavalgyti ten tikrai ne vieta. Gera publika labai. vieta skirta bendravimui, jei per triukšmą išgirsi ką kalba tavo pašnekovas.
Papildyta:
QUOTE(*angeliuxx* @ 2008 08 11, 13:32)
labai skanu Čili picerijose  thumbup.gif

kiek žmonių, tiek nuomonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 28 lapkričio 2008 - 08:42
QUOTE(Jazira @ 2008 11 28, 08:56)
Kiek prisimenu ten tik vynas (geras, yra ir kitų gėrimų) ir sumuštiniai (atrodo 2 rūšių  - su kumpiu ir su sūriu), kurie aišku, labai skanūs. Bet normaliai pavalgyti ten tikrai ne vieta. Gera publika labai. vieta skirta bendravimui, jei per triukšmą išgirsi ką kalba tavo pašnekovas.

Patiekalų, gal labiau užkandžių, In Vino tikrai yra ir visi labai įdomūs, o aprašymai labai žavūs wub.gif
Pietauti ten nėra labai tinkama vieta, bet lengvai užvalgyti tai labai super thumbup.gif
oi kaip senai ten buvau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 28 lapkričio 2008 - 10:16
Verta pabandyti nueiti i braziliska restorana PC Panoraoje 4u.gif
Kaina savaitgaliais 50Lt asmeniui, uz tai gali sedet kiek nori, valgyt kiek telpa nestuke.gif lotuliukas.gif
Ant stalo guli kortele kuria apvertus "raudona" puse prie taves nieks neina, nieko nenesa, sedi atsipalaidaves rolleyes.gif Taciau jei atversi zalia, neš ir neš mėsos gaminių ant iešmų wink.gif
bigsmile.gif
Tik gerimai ir desertai neisiskaiciuoja 4u.gif
Jei neklystu tai paprastom dienom berods 30Lt g.gif Tai va 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2008 11 28, 13:55-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2008 11 28, 13:55)
Verta pabandyti nueiti i braziliska restorana PC Panoraoje  4u.gif
Kaina savaitgaliais 50Lt asmeniui, uz tai gali sedet kiek nori, valgyt kiek telpa  nestuke.gif  lotuliukas.gif
Ant stalo guli kortele kuria apvertus "raudona" puse prie taves nieks neina, nieko nenesa, sedi atsipalaidaves  rolleyes.gif  Taciau jei atversi zalia, neš ir neš mėsos gaminių ant iešmų wink.gif
bigsmile.gif
Tik gerimai ir desertai neisiskaiciuoja  4u.gif
Jei neklystu tai paprastom dienom berods 30Lt  g.gif Tai va 4u.gif

o geras, jau pas mus tokie yra. Šiaip labai superiniai tokie restoranai. Man labai patiko Rio de Janeire. Ten taip skanu ir tiek visko daug thumbup.gif
Įdomu kaip pas mus. Reikės būtinai apsilankyti.

Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2008 11 28, 10:13)
Patiekalų, gal labiau užkandžių, In Vino tikrai yra ir visi labai įdomūs, o aprašymai labai žavūs wub.gif
Pietauti ten nėra labai tinkama vieta, bet lengvai užvalgyti tai labai super thumbup.gif
oi kaip senai ten buvau ax.gif

Buvau kažkur prieš gerus metus, tai tikrai nebuvo nieko panašaus. visada zirzdavau, kad nėra ko valgyt
Atsakyti
wink.gif+2008 11 28, 13:55-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2008 11 28, 13:55)
Verta pabandyti nueiti i braziliska restorana PC Panoraoje  4u.gif
Kaina savaitgaliais 50Lt asmeniui, uz tai gali sedet kiek nori, valgyt kiek telpa  nestuke.gif  lotuliukas.gif
Ant stalo guli kortele kuria apvertus "raudona" puse prie taves nieks neina, nieko nenesa, sedi atsipalaidaves  rolleyes.gif  Taciau jei atversi zalia, neš ir neš mėsos gaminių ant iešmų wink.gif
bigsmile.gif
Tik gerimai ir desertai neisiskaiciuoja   4u.gif
Jei neklystu tai paprastom dienom berods 30Lt  g.gif Tai va 4u.gif

Mes kaip tik del to apsisukome ir išėjome...

Beje pirmame Panamos PC aukšte yra superinė vieta, kainos neaukštos, Bistro - Briuselis.

QUOTE(Jazira @ 2008 11 28, 14:07)
Buvau kažkur prieš gerus metus, tai tikrai nebuvo nieko panašaus. visada zirzdavau, kad nėra ko valgyt

Tikrai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 28 lapkričio 2008 - 14:50
Mes taip pat jaukiai pasedeti, su draugais skaniai pavalgyti einame tik i Kalvariju No 1. Radau puslapiuka www.kalvariju1.lt

labai rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Dar Gusto blyninę netoli Aušros vartų atsiminiau.
Man dar viena vieta centre pavalgyt, o kai "blyninė" esu, tai labai patinka.
Seniai nebuvau, neatsimenu tiksliai kainų, bet kai man kelių paprastų lietinių ir šaukšto uogienės užtenka, tai gana pigiai pietūs gaunasi smile.gif
Atsakyti