Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 10, 11:19)
a jau dirba?  unsure.gif

O kur ta TApino kavinė?
Aš taij nuo vakar svajoju apie LAikinosios sostinės obuolių pyragą, reiks šiandien savo diedą nusitempti ten....
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 10, 10:19)
a jau dirba?  unsure.gif

Spaudoj rašė, kad jau. O anksčiau vienas žmogus man sakė, kad ji bus Islandijos gatvėj. Jei kas vaikštot pro ten, galėtumėt pasižiūrėti ir mums referuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 10, 21:42)
Spaudoj rašė, kad jau. O anksčiau vienas žmogus man sakė, kad ji bus Islandijos gatvėj. Jei kas vaikštot pro ten, galėtumėt pasižiūrėti ir mums referuoti biggrin.gif

dirba jau nuo naujųjų nakties smile.gif
adresas islandijos 4, rausvas namas, anksčiau toje vietoje irgi kažkokia kavinė buvo. interjeras gana stilingas, jei kas mėgstate sėdėti lange ir rodytis praeiviams irgi sudarytos puikios sąlygos. apie maistą nieko pasakyti negaliu, nes nebuvau. šiaip dirbu šalia.

man guru labiau biggrin.gif iš salotinės idėjos...
picų valgyt keliauju į submariną.
po tenykščių visos kitos tokios menkos ir nelabai skanios atrodo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2006 01 11, 01:03)
picų valgyt keliauju į submariną.
po tenykščių visos kitos tokios menkos ir nelabai skanios atrodo.. ax.gif

Man jauku to „Submarino“, kur „Baldų rojuj“, antrame aukšte, ypač prie alyvmedžio, nors jis ir dirbtinis rolleyes.gif
Ką dabar daryt: ar kūdintis, ar eiti picų valgyt?
Atsakyti
1. Kinieciu "Pekino antis" nesigincysiu - kiek valgiau skanu buvo, bet gal labai solidu, man patinka demokratiskesnis kavine toj pacioj gatvej, bet ties Naugarduko posukiu (nezinau pavadinimo). Leisto kiausinio sriuba ten tiesiog geriausia Vilniuj ir taip pat labai skanu zuvies skonio baklazanai.
2. Salotu baras GURU - pritariu skanu, bet didelis kainos ir kokybes neatitikimas... O salotos man nera tas patiekalas kur karta per menesi megstu megautis. As noriu skaniu kasdien :-). Tuo atzvilgiu Pizza Jazz salotos pries Guru laimi.
3. Armeniski patiekalai prie Zaldokynes - verta vaziuoti keptos mesos. Beja ir kiti armeniski patiekalai puikus.
Atsakyti
Mes retkarciais nuvaziuojame su vyru i Trakus i restorana ,,Kibinlar,, labai skanus kibinai ir ju maistas (karaimu) ypac ,,balandeliai vynogiu lapuose,,.Ir siaip ten viskas skanu tik savaitgaliais su vietom problema.
Atsakyti
QUOTE(Marmiska @ 2006 01 11, 20:13)
i  Trakus i restorana ,,Kibinlar,, labai skanus kibinai ir ju maistas (karaimu) ypac ,,balandeliai vynogiu lapuose,,.

Kibinlare labai skanus apkepas ar tai pyragas su aviena
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 11, 09:07)
Man jauku to „Submarino“, kur „Baldų rojuj“, antrame aukšte, ypač prie alyvmedžio, nors jis ir dirbtinis rolleyes.gif
Ką dabar daryt: ar kūdintis, ar eiti picų valgyt?

O ar tiesa, kad "Submarinui" buvo atimta alkoholio tabako licenzija pries gera menesi? g.gif Kaip dabar? unsure.gif
Atsakyti
va dar prisiminiau, kur skanu: "Meksikoje" Algirdo gatveje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2006 01 14, 21:34)
va dar prisiminiau, kur skanu: "Meksikoje" Algirdo gatveje thumbup.gif

Tik mes kazkada,kai buvome,tai aptarnavimas kosmaras doh.gif blush2.gif laukeme patiekalu beveik 2h,nors zmoniu buvo mes ir dar viena seima.. doh.gif tikiuosi,kad nebera taip..Man ten patinka kinieciai salia Meksikos,tik nzn kaip vadinasi,va siandiena labai skaniai pavalgem tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 15, 01:23)
Tik mes kazkada,kai buvome,tai aptarnavimas kosmaras doh.gif  blush2.gif laukeme patiekalu beveik 2h,nors zmoniu buvo mes ir dar viena seima.. doh.gif tikiuosi,kad nebera taip..Man ten patinka kinieciai salia Meksikos,tik nzn kaip vadinasi,va siandiena labai skaniai pavalgem tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

Ten vadinasi Pekino antis. Apie ja jau ne viena rase.
Atsakyti
Man patinka "Pomodoro" picerija Vilniaus gatvėj. thumbup.gif Skanu, geras aptarnavimas ir jaukus interjeras bigsmile.gif
Atsakyti