Man labai patiko Belmonte. Ju alus ir uzkandeles labai skanios.
Buvau nusivylusi graikiskais restoranais Vilniuje, bet sakau, gal pasikeite. Nutariau taip, uzsisakysiu graikiskos kavos, jei ji gera pasiimsi ka ir pavalgyti. Tai isejau nevalgius....
Neseniai atradau savo naują skaniausią patiekalą Tai graikų restorane Pilies g. patiekiamas keptas sūris su midijomis/ krevetėmis ir pomidorais Ir šiaip man ten patinka, malonus aptarnavimas, tiesa tik kainos aukštokos
Vakar atradom su vyru nuostabų restoraną Japonų restoravas Vilniaus vartuose Dai Mon, nu dar niekada nesu valgiusi tokių skanumynų,beto kainos visai neaukštos Tikrai rekomenduoju visiems kas mėgsta egzotiką,malonų aptarnavimą ir labai jaukią aplinką
Irmanto sriubose - sriubos Neskanios dar nesu valgius. Gal tik kelios buvo mažiau skanios negu kitos. Ir porcijų dydžiai, persivalgyti ir nuo mažos porcijos galima
su brangiausiuoju atradome Užupyje jaukią kavinukę Užupio klasika, berods, vadinasi.... nu nereali fantastiškas maistas ir aplinka intymi tokia...tik keli staliukai...prancūziška muzika dažnai groja.. ech...
Irmanto sriubose - sriubos Neskanios dar nesu valgius. Gal tik kelios buvo mažiau skanios negu kitos. Ir porcijų dydžiai, persivalgyti ir nuo mažos porcijos galima
Neseniai atradau savo naują skaniausią patiekalą Tai graikų restorane Pilies g. patiekiamas keptas sūris su midijomis/ krevetėmis ir pomidorais
Ir šiaip man ten patinka, malonus aptarnavimas, tiesa tik kainos aukštokos
Vakar atradom su vyru nuostabų restoraną
Japonų restoravas Vilniaus vartuose Dai Mon,
nu dar niekada nesu valgiusi tokių skanumynų,beto kainos visai neaukštos
Tikrai rekomenduoju visiems kas mėgsta egzotiką,malonų aptarnavimą ir labai jaukią aplinką