Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

man viskas skanu, kas "Baltuose drambliuose".. labai jauki aplinka man ten blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko Belmonte. Ju alus thumbup.gif ir uzkandeles labai skanios.

Buvau nusivylusi graikiskais restoranais Vilniuje, bet sakau, gal pasikeite. Nutariau taip, uzsisakysiu graikiskos kavos, jei ji gera pasiimsi ka ir pavalgyti. Tai isejau nevalgius....
Atsakyti
labai skanu Belmonte,Čili picerijose thumbup.gif ir kiniečių restoranuose thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai atradau savo naują skaniausią patiekalą thumbup.gif Tai graikų restorane Pilies g. patiekiamas keptas sūris su midijomis/ krevetėmis ir pomidorais thumbup.gif
Ir šiaip man ten patinka, malonus aptarnavimas, tiesa tik kainos aukštokos ax.gif
Atsakyti
Vakar atradom su vyru nuostabų restoraną ax.gif
Japonų restoravas Vilniaus vartuose Dai Mon,
nu dar niekada nesu valgiusi tokių skanumynų,beto kainos visai neaukštos smile.gif
Tikrai rekomenduoju visiems kas mėgsta egzotiką,malonų aptarnavimą ir labai jaukią aplinką smile.gif
Atsakyti
Irmanto sriubose - sriubos thumbup.gif Neskanios dar nesu valgius. Gal tik kelios buvo mažiau skanios negu kitos. Ir porcijų dydžiai, persivalgyti ir nuo mažos porcijos galima wacko.gif
Atsakyti
su brangiausiuoju atradome Užupyje jaukią kavinukę wub.gif wub.gif wub.gif Užupio klasika, berods, vadinasi.... nu nereali yahoo.gif fantastiškas maistas ir aplinka intymi tokia...tik keli staliukai...prancūziška muzika dažnai groja.. brunette.gif ech...
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 08 13, 19:45)
Irmanto sriubose - sriubos thumbup.gif Neskanios dar nesu valgius. Gal tik kelios buvo mažiau skanios negu kitos. Ir porcijų dydžiai, persivalgyti ir nuo mažos porcijos galima wacko.gif

O kurioj vietoj tos Irmanto sriubos ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 13, 20:12)
O kurioj vietoj tos Irmanto sriubos ?

Jakšto gatvėj. Prieš STT, Kaštonų gatvę arba Aplinkos ministeriją mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas buvo DVARKIEMI,man idomu kainos kokios ten?
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2008 08 11, 14:56)
Neseniai atradau savo naują skaniausią patiekalą  thumbup.gif  Tai graikų restorane Pilies g. patiekiamas keptas sūris su midijomis/ krevetėmis ir pomidorais  thumbup.gif
Ir šiaip man ten patinka, malonus aptarnavimas, tiesa tik kainos aukštokos  ax.gif

Rugsejo 1*ai ten uzsirezervavom staliuka 2 seimoms.
O kokio 'aukstumo' tos kainos? Karstas? Desertas? Vynas? Vaikams kas nors?
Aciu uz info:)
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2008 08 13, 16:06)
Vakar atradom su vyru nuostabų restoraną ax.gif
Japonų restoravas Vilniaus vartuose Dai Mon,
nu dar niekada nesu valgiusi tokių skanumynų,beto kainos visai neaukštos smile.gif
Tikrai rekomenduoju visiems kas mėgsta egzotiką,malonų aptarnavimą ir labai jaukią aplinką smile.gif

Gal būtų galima plačiau apie kainas papasakoti , ką ragavote kiek kainavo . Orientacinių kainų norėtume
Atsakyti