Mums patinka kinškas maistas. Dažniausiai lankomės restorane "Rytai". Aplinka gal nekokia Naugarduko g. bet maistas visai geras.
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 14:44)
Mums patinka kinškas maistas. Dažniausiai lankomės restorane "Rytai". Aplinka gal nekokia Naugarduko g. bet maistas visai geras.
o man labai patinka RYTAI prie Mazvydo bibliotekos man ten viskas labai skanu
QUOTE(alexxxia @ 2008 05 19, 17:27)
o man labai patinka RYTAI prie Mazvydo bibliotekos man ten viskas labai skanu
"Rytuose" prie Mazvydo brangesnis maistas, nei Naugarduko. Zinai - aplinka grazesne, o ir nuoma matyt nepigi.
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 21, 11:27)
"Rytuose" prie Mazvydo brangesnis maistas, nei Naugarduko. Zinai - aplinka grazesne, o ir nuoma matyt nepigi.
Tikrai Kazkada buvau, gal pries metus Naugarduko g. tai man pasirodė brangiau nei Prie Mažvydo bibliotekos.
Radau meniu Rytai, bet nėra kainų
Valgyti užsinorėjau bežiūrėdama
Tikrai. Pvz.: Vištiena saldžiarūgščiai keliais litais brangesne.
Arba pvz, naugarduko g. nesvarbu ar imsi traskia vistiena ar ne, kainuos tiek pat, o prie Mazvydo , ne.
Nebent neseniai kas pasikeite.
Ir uzsakant maista i namu irgi geriau skambinti i Naugarduko g.
Arba pvz, naugarduko g. nesvarbu ar imsi traskia vistiena ar ne, kainuos tiek pat, o prie Mazvydo , ne.
Nebent neseniai kas pasikeite.
Ir uzsakant maista i namu irgi geriau skambinti i Naugarduko g.
vakar labai klaikiai pavalgiau pilies menej, blyneliu su vistiena. vistiena sumalta su neaisku kuo, tarp dantu girgzda ir isvis keista kazkokia, blyneliai varva riebalais. skrandi poto raize visa vakara
priesais maciau 'mes graikai' bet kadangi nebuvus, negirdejus kas ten tai pabijojau uzeit gal kas buve? kas ten skanu, kokios kainos?
priesais maciau 'mes graikai' bet kadangi nebuvus, negirdejus kas ten tai pabijojau uzeit gal kas buve? kas ten skanu, kokios kainos?
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 05 28, 06:51)
vakar labai klaikiai pavalgiau pilies menej, blyneliu su vistiena. vistiena sumalta su neaisku kuo, tarp dantu girgzda ir isvis keista kazkokia, blyneliai varva riebalais. skrandi poto raize visa vakara
Pilies meneje, man senai
O Garikuose, man labai patinka užkandis "TZATZIKI", ju duonelė labai gardi, ju kepti suriai skanus, kazkada valgiau MOUSAKA, nelabai patiko, bet skonis tikrai skiriasi nuo LT virtuves. Senokai ten buvau, nes lankomes per ypatingesnes progas Kainos gal truputuka didesnes nei kitur, ben pagal mane tai teisingos
Valgiaraštis su įvertinimu
Fergie, paskaičiau graikų meniu, o ten, vietoj kiekvieno patiekalo aprašymo copy-paste vienas tekstas: "Restoranų virėjai stengiasi pateikti kuo kokybiškesnį ir natūralesnį graikišką maistą. Maisto gaminimui naudojami iš senųjų Graikijos laikų virtuvių atėję receptai, moliniai pečiai, gyva ugnis, maistas pagardinamas autentiškais ir tik Graikijoje auginamais prieskoniais. Virėjų kredo - svečias turi likti ne tik patenkintas ragautais patiekalais, bet ir vėl sugrįžti su šypsena bei gera nuotaika. "
Šiaip esu buvusi Kauno g. Nepatogu atvažiuoti, bet pamaitino neblogai. Ypač patiko tai, kad prie patiekalų gausu salotų ir kt. žalumynų. Nebent dabar kažkas pasikeitė, senokai buvom.
Mes paskutiniu metu lankomės E. Jennigs sesers restorane "Bistro 18" Stiklių g. - airiški ir marokietiški patiekalai, Subačiaus g. "Blusynė" - tailandietiški ir mišrūs patiekalai.
Papildyta:
Buvau ir pritariu - konkreti nesąmonė. Ten ne japonų, o lietuviškų a la japonų patiekalų užeiga
Japonų virtuvė normalesnė "Kabuki", "GWC" trečiame aukšte ir Helios.
Papildyta:
man buvo panašiai. Stovėjau eilėje, atėjo naujas žmogus ir jis buvo pirmiau aptarnautas, manęs tipo nematė ar nepastebėjo Ir kai pasakiau pastabą, į mane pasižiūrėjo kaip į nenormalią. Nemoka aptarnauti jauna blondinė, reikšmingu veidu.
Šiaip esu buvusi Kauno g. Nepatogu atvažiuoti, bet pamaitino neblogai. Ypač patiko tai, kad prie patiekalų gausu salotų ir kt. žalumynų. Nebent dabar kažkas pasikeitė, senokai buvom.
Mes paskutiniu metu lankomės E. Jennigs sesers restorane "Bistro 18" Stiklių g. - airiški ir marokietiški patiekalai, Subačiaus g. "Blusynė" - tailandietiški ir mišrūs patiekalai.
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2008 04 17, 09:52)
Sekmadienį atradome naują japonų restoraną "Sinto", Pilies g. 30. Aplinka, aptarnavimas Kainos nėra didelės, t.y. yra ir pigiau ir brangiau, kiekvienam pagal kišenę. Dėl maisto, net nežinau... labai nedaug esu ragavusi japoniškų karštų patiekalų, visada valgau suši (labai mėgstu), o dabar nusprendėme paragauti karštų ir deja skonis buvo labai adaptuotas i LT patiekalus... O gal japonų virtuvės karštieji patiekalai ir yra panašūs į mūsų
Internete radau info, kad yra ir antras aukštas.
Internete radau info, kad yra ir antras aukštas.
Buvau ir pritariu - konkreti nesąmonė. Ten ne japonų, o lietuviškų a la japonų patiekalų užeiga
Japonų virtuvė normalesnė "Kabuki", "GWC" trečiame aukšte ir Helios.
Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2008 02 25, 21:44)
Man tai kava ten irgi patinka, visada perku namo neštis, bet nepatinka aptarnavimas, ypač VCUP'e. Amžinai eilės (na, suprantama), susidarančios ne dėl klientų skaičiaus, bet dėl to, kad vieni klientai yra lygesni už kitus ir aptarnaujami be eilės. Vienąsyk atstovėjau pusvalandį, tik pradėjau sakyt, ko noriu, man atidarė kavos indą pauostyt, bet nespėjau pauostyt, metė tą indą ir nulėkė aptarnauti tik įėjusios pagyvenusios babcės, tai buvau priblokšta tokio nemandagaus elgesio, bent jau būtų atsiprašius, tai ne, be žodžių metė ir nulėkė...
man buvo panašiai. Stovėjau eilėje, atėjo naujas žmogus ir jis buvo pirmiau aptarnautas, manęs tipo nematė ar nepastebėjo Ir kai pasakiau pastabą, į mane pasižiūrėjo kaip į nenormalią. Nemoka aptarnauti jauna blondinė, reikšmingu veidu.
QUOTE(Fergie @ 2008 05 28, 09:09)
O Garikuose, man labai patinka užkandis "TZATZIKI", ju duonelė labai gardi, ju kepti suriai skanus, kazkada valgiau MOUSAKA, nelabai patiko, bet skonis tikrai skiriasi nuo LT virtuves. Senokai ten buvau, nes lankomes per ypatingesnes progas Kainos gal truputuka didesnes nei kitur, ben pagal mane tai teisingos
neblogs sitas Man ir siaip, kiek ragavusi, graiku virtuve gera ispudi palieka, nes ju patiekalai tokie lengvi bet sotus, daug troskiniu ivairiu paprastai buna kas yra gerai ir sveika O sitam valgiau kazkados senai tokia vistienos sriuba tai nereali buvo, ir darzoviu troskini tai irgi liuksinis, bet neatgaminsiu kaip tiksliai vadinasi
Duonele tikrai pats geriausias daiktas, tokios skanios neikur neduoda
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 20, 19:26)
visiskas geris cili picos meniu naujienos - spinatu sriuba, tokia tirsta kaip tyrele su parmezano suriu ir turino salotos. kazkas unreal. ypac sriuba rekomenduoju
"Bandziau" turino salotas tai visai neblogos kai ne uz ne milijonus
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 22, 11:23)
vietoj kiekvieno patiekalo aprašymo copy-paste vienas tekstas: "Restoranų virėjai stengiasi pateikti kuo kokybiškesnį ir natūralesnį graikišką maistą. Maisto gaminimui naudojami iš senųjų Graikijos laikų virtuvių atėję receptai, moliniai pečiai, gyva ugnis, maistas pagardinamas autentiškais ir tik Graikijoje auginamais prieskoniais. Virėjų kredo - svečias turi likti ne tik patenkintas ragautais patiekalais, bet ir vėl sugrįžti su šypsena bei gera nuotaika. "
patingėjo...
Labai idomu sužinoti kokios kainos "bistro 18"? Gal ką nors parekomenduosi paragauti?
Visada perkam vyną su savimi, nes ten dar yra vynoteka kartu. O šiaip visą laiką valgau vieną ir tą patį patiekalą Negaliu sustoti Aviena su kus kus koše, razinomis. Nuostabiai skanus ir puikiai subalansuotas sotus marokietiškas patiekalas. Draugė valgė steiką - labai patiko. Visi valgėm sriubas, taip pat patiko. Salotos - nieko ypatingo, tad net neverta užsisakinėti, kitur žymiai skanesnės ir daugiau ingriedientų. Dar man patiko jautienos kukuliai raudonam padaže, prie vyno labai , bet vyras po to skundėsi, kad jam nuo jų ėdė rėmuo