Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Saitana @ 2008 02 27, 09:30)
Sveikos  4u.gif
Labai daug informacijos cia- biggrin.gif
Gal galite ir man patarti-reikia jaukios ir skanios rusiskos virtuves ar kaukazietiskos.Atvyksta draugai is Vokietijos,bet lietuviska juos "prikamuoja "gimines... g.gif
Moletu plente jau buvom-labai skanu  thumbup.gif ,bet norisi kazkur kitur ,kad ir skanu butu ir pasedet jauku  ax.gif
Tiesa Cagino restorane t.p. jau buvom  thumbup.gif

Siulau (jau rasiau kazkada) "Ukrainos vakarai", Algirdo g. 5-2, jie yra priesais restorana "Mexika". Porcijos didedles ir labai skanu, ragavomes sriubas ir du patiekalus ir viskas buvo niam niam thumbup.gif
Truputuka jaukesnis restoranas "Transilavija", Totorių g. 22, tai rumunų virtuvė ir net galiu garantuoti patiekalu autentiskuma.

Nu kokia paslaptina ta Coffee Inn, ir kaip as jos nesu uzmaciusi g.gif
Aciu Kiuberi uz smulkia informacija, savaitgali rekes uzsukti po kaziuko muges. aresiukus atsispasudinau ir i pinigine isidejau bigsmile.gif
Atsakyti
Jauki ir skani vieta su (dažniausiai) geru aptarnavimu, nesikandžiojančiomis kainomis ir (beveik) namine virtuve - "Keisti ženklai" Trakų gatvėje. Daug, nebrangu, su meile. thumbup.gif
Palaukti reikia ilgiau, bet verta.
Tinka eiti ir su mažyliais, todėl savaitgaliais matyti nemažai jaunų šeimų.group.gif
Šį savaitgalį būtinai nueisiu papietauti savo gimtadienio proga... 4u.gif
Skani Viduržemio jūros pakrantės virtuvė "In Vino".
Niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2008 03 19, 16:18)
Jauki ir skani vieta su (dažniausiai) geru aptarnavimu, nesikandžiojančiomis kainomis ir (beveik) namine virtuve - "Keisti ženklai" Trakų gatvėje. Daug, nebrangu, su meile. thumbup.gif
Palaukti reikia ilgiau, bet verta.
Tinka eiti ir su mažyliais, todėl savaitgaliais matyti nemažai jaunų šeimų.group.gif
Šį savaitgalį būtinai nueisiu papietauti savo gimtadienio proga...  4u.gif
Skani Viduržemio jūros pakrantės virtuvė "In Vino".
Niam niam smile.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif o in vino dar meniu labai smaikstus lotuliukas.gif

Gero gimtadienio 4u.gif

Siandiena pamaciau kur yra caffe inn, Vilniaus gatveje, tokia jauki wub.gif tik nebuvau uzejusi, nes zmoniu pilna ir truputuka skubejau, labai noriu ten uzsukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 19 kovo 2008 - 21:03
keistuose zenkluose kazkada buvau ir isejau nes vien meniu niekas neatnese 15min. beto man ten apilnka/interjeras klaikuma.

invino super, dazniausiai pastaruoju metu mano lankoma vieta biggrin.gif visada imam vyna ir uzkandeliu, isbandziau visas, visos superines - sparagai,sraiges,krevetes ir tt. dar labai skanios buna trintos dienos sriubos rolleyes.gif

cozy dieviskos sriubytes. viskas kitas irgi patinka.

coffe inn nesedziu niekad bet kavos daznai uzeinam pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 04 06, 11:08)
cozy dieviskos sriubytes. viskas kitas irgi patinka.

Sriubytės ten tikrai laabai skanio.

"Šią savaitę „Cozy“ švenčia jau ketvirtąjį gimtadienį! ... Norime pakviesti Jus kartu atšvęsti 4-ąjį gimtadienį šį penktadienį. Specialiai Jums paruošėme programą mūsų DJ bare su „Cozy“ rezidentu nuo pat pirmųjų dienų DJ Saulty, šiandien vienu iš labiausiai vertinamų didžėjų Lietuvos naktiniame gyvenime. Be to, geri mūsų draugai ispanai „The Monkey Brothers“ suteiks vakarėliui ypatingą prieskonį savo specialiu gyvu set’u. Keletą melodijų paleis ir pats mūsų „mūsiausias“ Berniukas.

Lauksime Jūsų „Cozy“ DJ bare šį penktadienį nuo 21 val."

Sekmadienį atradome naują japonų restoraną "Sinto", Pilies g. 30. Aplinka, aptarnavimas thumbup.gif Kainos nėra didelės, t.y. yra ir pigiau ir brangiau, kiekvienam pagal kišenę. Dėl maisto, net nežinau... labai nedaug esu ragavusi japoniškų karštų patiekalų, visada valgau suši (labai mėgstu), o dabar nusprendėme paragauti karštų ir deja skonis buvo labai adaptuotas i LT patiekalus... O gal japonų virtuvės karštieji patiekalai ir yra panašūs į mūsų g.gif
Internete radau info, kad yra ir antras aukštas.
Atsakyti
kokią užeigą už Vilniaus parekomenduosit vakarienei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 05 15, 11:18)
kokią užeigą už Vilniaus parekomenduosit vakarienei?  smile.gif

"Stirnių malūnas"
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 05 15, 11:46)
"Stirnių malūnas"

ačiū
neblogas variantas bigsmile.gif

dar norėjau paklausti gal kas bandė armėnišką virtuvę restorane Pas Grigorą, Subačiaus 77?
mėgstu armėnišką virtuvę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 05 15, 11:49)
ačiū
neblogas variantas bigsmile.gif
dar norėjau paklausti gal kas bandė armėnišką virtuvę restorane Pas Grigorą, Subačiaus 77?
mėgstu armėnišką virtuvę ax.gif

mirksiukas.gif
Dar vienas armėniškas restoranas turėtų būti kažkur netoli Vilniaus važiuojant į Trakus. Jis naujas, išsikėlė iš Konarskio gatvės "Achtamar".

O to restorano "Pas Grigorą" nežinau, reiktų kada pabandyti.

Norėjau paklausti kur galima pavalgyti skanių japoniškų patiekalų (ne suši)?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 05 15, 14:07)
Dar vienas armėniškas restoranas turėtų būti kažkur netoli Vilniaus važiuojant į Trakus. Jis naujas, išsikėlė iš Konarskio gatvės "Achtamar".

Achtamar nerandu kontaktų sad.gif internete rodo seną adresą Konarskio g.
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 05 15, 15:07)
Achtamar nerandu kontaktų sad.gif internete rodo seną adresą Konarskio g.

Gal paskambink ir paklausk, ten (konarskio g.) juk nuosvas namas ir kaip suprantu simininkai gyvena, turetu pasakyti, o tada ir cia parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
pasireikšiu ir aš. man patinka Mano kavinė, Vyno rūselis, Post Scriptum, Prie Angelo... Čia tokie šiaip, pasėdėti kavinukės. Maistas kavinių man niekur neskanus ir nepasitikiu blush2.gif mėgstu tokius paprastus kabokus.
nepatinka čiliakai... pizza jazz jau geriau thumbup.gif

patinka mcDonalds kartais thumbup.gif sukirsti BigMac wub.gif essen.gif:

apie kitų tautų virtuves tai galiu pasakyti kad nė viena gero įspūdžio nepadarė doh.gif Sevano ežeras, Ponas Tadas, Balti Drambliai, Kiniečių visa eilė restoranų, japonų... schmoll.gif bet patiko kiniečių toks kur savanorių prospekte prie Gero Rūbo, kur Vingio stotelė... O jeigu reikėtų išrinkit blogiausią miesto kavinę, mano sąraše pirmą vietą dalintųsi Mandarino Čili ir Vingio Čili wacko.gif
Atsakyti