stintu metas
invino sia sav valgiau keptu isvoliotu dziuvesiuose ir su citrina.geris
Viena iš skaniausių sriubų - Submarine barščiai su šonkauliukais
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 31, 14:21)
"Sviezia kava" pati geriausia, solidesne publika, atmosfera gerai nuteikianti . Neveltui pirma vieta uzeme, kavos cempionate .
Man ten irgi labiausiai patinka Kava ten skaniausia, kokią esu gėrus
Man patinka Miako europoi,Presto akropoli,Ir kadangi esu kaukazieciu virtuves gurmane tai patinka labai Achtamar konarskio gatvei ir visos kitos kaukazieciu kavines.
Dariau Achtamare savo 25meti,buvo labai jauku ir skanu,sveciai buvo suzaveti
Dariau Achtamare savo 25meti,buvo labai jauku ir skanu,sveciai buvo suzaveti
gal kas buvo kavinei Sakwa?
QUOTE(elickaa @ 2008 02 25, 12:27)
gal kas buvo kavinei Sakwa?
Buvau, bet nuomonę susidariau ne kokią, nes aptarnavo tragiskai, padavejas pradejo aiskinti is kokios stiklines man ka gerti, tokia veido israiska buvo nustates... ir galiausiai nuejo... Laikotarpis buvo tarp Kaledu ir Naujuju, matyt tai ji paveike neigiamai. Po to aptarnavo mergina tai viskas buvo gerai. Porcijos nedidelės, bet paprasta ir skanu. Man dar nepatiko patlpų kvapas, visur medis ir matyt per laika visi kvapai susigėrė.
Labai norėjau ten paragauti fondiu, bet po to karto nelabai ten noriu eiti
Man Cili picerijos patinka.. ai, patinka man, ir tiek..turbut,kad greit ir skaniai galima pavalgyti .. o ir aptarnavimas neblogas..
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 31, 13:21)
"Sviezia kava" pati geriausia, solidesne publika, atmosfera gerai nuteikianti . Neveltui pirma vieta uzeme, kavos cempionate .
Man tai kava ten irgi patinka, visada perku namo neštis, bet nepatinka aptarnavimas, ypač VCUP'e. Amžinai eilės (na, suprantama), susidarančios ne dėl klientų skaičiaus, bet dėl to, kad vieni klientai yra lygesni už kitus ir aptarnaujami be eilės. Vienąsyk atstovėjau pusvalandį, tik pradėjau sakyt, ko noriu, man atidarė kavos indą pauostyt, bet nespėjau pauostyt, metė tą indą ir nulėkė aptarnauti tik įėjusios pagyvenusios babcės, tai buvau priblokšta tokio nemandagaus elgesio, bent jau būtų atsiprašius, tai ne, be žodžių metė ir nulėkė...
QUOTE(kiuberis @ 2008 02 26, 17:54)
Fergie,
Coffee Inn adresai:
Vilniaus g.17 (pagrindine ir didziausia kavine), priesais Flagman'a, dideli langai.
Traku g.7-8 (salia bandeliu parduotuveles), dvi salytes
Pilies g.10, maza
G9, visai maza, 6 sedimos vietos:)
skanaus, rekomenduoju karameline macchiato
Coffee Inn adresai:
Vilniaus g.17 (pagrindine ir didziausia kavine), priesais Flagman'a, dideli langai.
Traku g.7-8 (salia bandeliu parduotuveles), dvi salytes
Pilies g.10, maza
G9, visai maza, 6 sedimos vietos:)
skanaus, rekomenduoju karameline macchiato
O G9 gal ta kur yra antram aukste, kai uzlipi laiptais beveik tiesei?
Sveikos
Labai daug informacijos cia-
Gal galite ir man patarti-reikia jaukios ir skanios rusiskos virtuves ar kaukazietiskos.Atvyksta draugai is Vokietijos,bet lietuviska juos "prikamuoja "gimines...
Moletu plente jau buvom-labai skanu ,bet norisi kazkur kitur ,kad ir skanu butu ir pasedet jauku
Tiesa Cagino restorane t.p. jau buvom
Labai daug informacijos cia-
Gal galite ir man patarti-reikia jaukios ir skanios rusiskos virtuves ar kaukazietiskos.Atvyksta draugai is Vokietijos,bet lietuviska juos "prikamuoja "gimines...
Moletu plente jau buvom-labai skanu ,bet norisi kazkur kitur ,kad ir skanu butu ir pasedet jauku
Tiesa Cagino restorane t.p. jau buvom