Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(B.Brigitte @ 2008 01 16, 05:54)
o viena klaikiausiu man valgymo istaigu yra cili kaimas - ner ka valgyt,viskas neskanu, riebu, mazai. zodz baisumelis.

dar prie viso šito tragišką aptarnavimą reiktų paminėt blink.gif
Atsakyti
"Pizza Jazz" makaronai su vištiena arba baravykais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spylkutia: 19 sausio 2008 - 14:16
įdėsiu ir aš savo sąrašiuką 4u.gif

Nykštukų pasaulis (Laisvės pr.) patys tikriausi ir skaniausi Kijevo kotletai (tik bulvyčių fri galėtų šalia nedėti biggrin.gif ), trinta vištienos sriuba , o lange pas juo gyvena tikras zuikis lotuliukas.gif

Pomodoro (šalia Vaikų pasaulio) - nuostabios keturių rūšių salotos smile.gif

Gedimino 9 Suši baras - labai skanūs sušiai ir dumblių salotos thumbup.gif

Double Coffee (bet kur tinkle) - superinė kava latte ir arbatos su pienu ax.gif

Čili (irgi bet kur tinkle) - trinta grybų sriuba su mėlynuoju sūriu, šiltas varškės štrudelis smile.gif

Forto dvaras - jų pačių daryta gira, Būsi trečias (Totorių g.) - savos gamybos alaus kokteilis su vyšniomis, Transilvanija (Totorių g.) - gira ir dar morkų pyragas biggrin.gif

CUP'o restorane - skanu viskas, ypač savo gamybos ledai, gal tik išskyrus vietinį limonadą wink.gif

El Gaucho (Pilies gatvė) - geri kepsniai

Meksika (netoli Basanavičiaus gatvės) - kaktusų sriubytė thumbup.gif
Atsakyti
Isvardinsiu ir as savo megstamas vietas 4u.gif
1. In Vino - puiki aplinka, geras aptarnavimas, geri vynai, skanus maistas (ne tik uzkandziai, bet ir rimtesni patiekalai nenuvyle).
2. Vynine "Cantina di Vino" (berods taip vadinasi) Guceviciaus gatvej - praeitu metu atradimas 4u.gif vynai tik italiski, bet pasirinkimas nemazas, o ir kainos kai kuriu nelabai skiriasi nuo parduotuviniu. Dar ten galima rasti visokiu skaniu uzkandziu - suriu, prosiuta, ivairiu marinuotu darzoviu (man skaniausi artisokai ir dziovinti pomidorai ax.gif ). Interjeras, zinoma, gal ir ne toks isbaigtas kaip "In Vino", bet aptarnauja visada maloniai, o vasara smagu pasedet lauke.
3. Noredama "pasisaldinti" niekada neaplenkiu "Pilies kepykleles" - pyragai ten tikrai wub.gif
4. Pasiilgusi kazko "seno ir gero" mielai uzsuku i "Neringa". Tradiciskai uzsisakom sultini su pyrageliu ir Kijevo kotleta, bet ir visa kita ten skaniai gamina. Norint ne tokios oficialios aplinkos, galima nusileisti i rusyje esancia kavine - ten irgi visai nieko mirksiukas.gif
5. Tikrai skaniai papietauti yra teke graikiskoj kavinej Pilies gatvej. Tasyk valgiau ju tradicini varskini uztepa, dedama ant duoneles, kuria jie, beje, tikrai kepa patys ir berods jautiena su baklazanais. Vynai irgi patiko. Bet kaip uzsimine viena forumiete, ten reikia zinot, ka uzsisakyt. Kas zino, gal tikrai mirksiukas.gif
6. "Cozy" irgi gerai gamina, tik ta vieta ir man jau atsibodusi...
7. Nebloga a la azijietiska virtuve gali pasigirti ir "Brius Lee", bet man ten atmosfera kazkokia pernelyg "progresyvi" ax.gif
8. O kokteiliuku ir i grazu interjera paspoksot aisku i "Absento fejas" ax.gif
Atsakyti
MAn tai bene geriausia vieta pasisėdėti - Skonis ir kvapas Trakų g.
Superinis karštas šokoladas su čili wub.gif
Laaabai skanios salotos su tunu ir džiovintais pomidorais,
Visi pyragai, ypač obuolių su imbieru karštas wub.gif
Arbatos....
O kokios skanios kavos wub.gif Ten kur nuspaudžiamame indelyje atneša.
Žodžiu nuostabi vieta. Kaip sakė vienas mano draugas - "ta vieta kažką stebūklingo turi". Beje, su MB irgi pirma kavinė buvo į kurią ėjome. Taigi nuo ten viskas ir prasidėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 21, 12:19)
MAn tai bene geriausia vieta pasisėdėti - Skonis ir kvapas Trakų g.

taip, super viečikė drinks_cheers.gif Buvo vienas mylimiausių mūsų taškų draugystės pradžioje 4u.gif

Presto man dar patinka mega latte su vanilės sirupu ax.gif
Atsakyti
Beje, pamirsau paminet viena bent jau man visai smagia vieta - sulciu bara Totoriu gatvej. Na, ilgesniam pasisedejimui tikrai ne pati tinkamiausia vieta, nes ten labai jau anksta, bet platus ivairiausiu ka tik spaustu sultyciu ir ju kokteiliuku pasirinkimas nuteikia labai gaiviai ir sveikatingai wub.gif
Atsakyti
graiku kavine - pilies gatvej, super, patiko ax.gif surio uztepeles su krevetem..
meksikieciu kavine prie basanaviciaus gt. - rinkinys 4 asmenims, labai skanu thumbup.gif
vichy vandens parke, sorry nepriisimenu, kokia ten virtuve, kazkas is havajietisku krastu.. blush2.gif tikrai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lajla @ 2008 01 21, 11:53)
Isvardinsiu ir as savo megstamas vietas  4u.gif

OHO kaip viskas sutampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2008 01 21, 23:08)
vichy vandens parke, sorry nepriisimenu, kokia ten virtuve, kazkas is havajietisku krastu.. blush2.gif  tikrai skanu thumbup.gif

ar ne Aloha? Tikrai skanu ir šviežia labai biggrin.gif
Atsakyti
Skaniausi bulviniai blynai "Mano kavinėj" Bokšto g.
Atsakyti
Coffee Inn - šokoladiniai sausaniai. Arba sausainiai su razinomis ir riešutais. Arba sausainiai su šokoldao gabaliukais. thumbup.gif wacko.gif
Atsakyti