Isvardinsiu ir as savo megstamas vietas
1. In Vino - puiki aplinka, geras aptarnavimas, geri vynai, skanus maistas (ne tik uzkandziai, bet ir rimtesni patiekalai nenuvyle).
2. Vynine "Cantina di Vino" (berods taip vadinasi) Guceviciaus gatvej - praeitu metu atradimas
vynai tik italiski, bet pasirinkimas nemazas, o ir kainos kai kuriu nelabai skiriasi nuo parduotuviniu. Dar ten galima rasti visokiu skaniu uzkandziu - suriu, prosiuta, ivairiu marinuotu darzoviu (man skaniausi artisokai ir dziovinti pomidorai
). Interjeras, zinoma, gal ir ne toks isbaigtas kaip "In Vino", bet aptarnauja visada maloniai, o vasara smagu pasedet lauke.
3. Noredama "pasisaldinti" niekada neaplenkiu "Pilies kepykleles" - pyragai ten tikrai
4. Pasiilgusi kazko "seno ir gero" mielai uzsuku i "Neringa". Tradiciskai uzsisakom sultini su pyrageliu ir Kijevo kotleta, bet ir visa kita ten skaniai gamina. Norint ne tokios oficialios aplinkos, galima nusileisti i rusyje esancia kavine - ten irgi visai nieko
5. Tikrai skaniai papietauti yra teke graikiskoj kavinej Pilies gatvej. Tasyk valgiau ju tradicini varskini uztepa, dedama ant duoneles, kuria jie, beje, tikrai kepa patys ir berods jautiena su baklazanais. Vynai irgi patiko. Bet kaip uzsimine viena forumiete, ten reikia zinot, ka uzsisakyt. Kas zino, gal tikrai
6. "Cozy" irgi gerai gamina, tik ta vieta ir man jau atsibodusi...
7. Nebloga a la azijietiska virtuve gali pasigirti ir "Brius Lee", bet man ten atmosfera kazkokia pernelyg "progresyvi"
8. O kokteiliuku ir i grazu interjera paspoksot aisku i "Absento fejas"