Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(bite maja @ 2008 01 11, 23:17)
mmmm... teisybė. niekur tokio lig šiol nesu valgius  wub.gif
be galo gaila, kad užsidarė  verysad.gif

as esu smile.gif na...beveik toki skanu... - forume palace yra Terasa (ar Teraza) restoranas tai ten buvo anksciau. ax.gif o dar Trakuose, ten yra kavine "trys langai" berods, tai va tane netiketai buvau ji aptikusi pries pora meteliu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2008 01 12, 22:28)
Siandiena valgiau morku pyraga su ledais, skonis nepakartojamas. I piraga yra ideti riesutukai, nu taip skanu busvo, bet niekaip nesupratau kas tai per riesutai. Paklausiau padavejos - sako graikiski, o tai yra vieninteliai riesutai kuriu nemegstu, bet viskas buvo taip skanu, kad pirestelius laiziau ir jokio graikisku riesutu bjaurumo nejutau bigsmile.gif

man patinka ten vitrina su desertais wink.gif
kai pirma karta ten uzsukum tai prisimenu ziurejau i ta vitrina ir ilgai negalejau issirinki ko noriu nes norejosi visko biggrin.gif
Atsakyti
laaaaabai skanus maistas restoranėlyje "Mano Liza" essen.gif
su MB kiekvienų draugystės pradžios metinių progą ten einam, nes dažniau - brangoka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(KatYnas @ 2008 01 11, 21:52)
skaniausia salta kava ir shtriudelis man yra Picca Jazz;

dėl jų varškės štrudelio dabar galėčiau daug ką atiduoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 12, 23:35)
laaaaabai skanus maistas restoranėlyje "Mano Liza" essen.gif
su MB kiekvienų draugystės pradžios metinių progą ten einam, nes dažniau - brangoka  unsure.gif

O cia kur? Gal ka galetum rekomenduoti is patiekalu? O kokios mazdaug kainos.
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 01 11, 23:52)
skaniausias obuoliu pyragas buvo "prie parlamento" (dabar ten kt. restoranas)

Toki pyraga dar galima rasti "Prie Universiteto" pabe, nesenai valgiau
Atsakyti
Man tai skaniausias obuolių pyragas būdavo Baltuose drambliuose rolleyes.gif Ir pomidorinė sriuba ten thumbup.gif
Atsakyti
geriausios sriubos man cozy - pomidoru ir apelsinu, trinta cesnakine, na ir visos kitos wub.gif
in vyno dieviski kepti sparagai su sonine
ciliake visada valgau tuno salotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 15 sausio 2008 - 08:16
QUOTE(rytoj @ 2008 01 14, 22:10)
Man tai skaniausias obuolių pyragas būdavo Baltuose drambliuose rolleyes.gif Ir pomidorinė sriuba ten thumbup.gif

pyrago ten neragavau bet pomidoru siuba astri tai tikrai liux wink.gif

Atsakyti
O mes neseniai atradome Konstitucijos prospekte "Šanchajų" (kiniečių restoranas) - maistas išties labai skanus, o porcijos ohohoho.... Dviese vieną mažą drąsiai galima užsisakyt smile.gif Esu buvusi ir kituose kiniečių restoranuose, bet nėra ko lyginti...
Atsakyti
Man paaats skaniausias risotto (liet. daugiaryžis mirksiukas.gif ) restorane "St. Valentino", Vilniaus g. 47.
Cezario salotos - picerijoj "Pizza Jazz", niekur skanesniu neteko ragaut.
Zuvies skonio baklazanai - kinu restorane "Pekino antis", Algirdo g. 2. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiauliena su kiaušiniu "Pekino svetainėje" Savanorių pr. Vilniuje. Svarbiausia be tų visų aštrių ir saldžiarūgščių padažų.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 01 15, 09:13)
in vyno dieviski kepti sparagai su sonine

Dar man ten labai liuksiski yra sumustineliai su brie, mozarella ir kumpiu thumbup.gif Ir dar tos alyvuoges su duonele, kurias prie vyno atnesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 01 15, 22:40)
Dar man ten labai liuksiski yra sumustineliai su brie, mozarella ir kumpiu thumbup.gif Ir dar tos alyvuoges su duonele, kurias prie vyno atnesa thumbup.gif

aha ir sitie super thumbup.gif

aa kas dar g.gif kadangi dirbu prie kinu rozes tai daznai ten einu pietaut, patinka pekino salotos ir ryziai kepti su kiausiniu rolleyes.gif

o viena klaikiausiu man valgymo istaigu yra cili kaimas - ner ka valgyt,viskas neskanu, riebu, mazai. zodz baisumelis.
Atsakyti