Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(black angel @ 2007 04 22, 16:19)
paskutiniu metu ištikima esu Katpėdėlei Pirkiai Lūkšio g-vėj  thumbup.gif

Mano tėtis irgi pastoviai mus vedasi į KaTPĖDĖLĘ thumbup.gif
Neseniai kai grįžom iš Graikijos, labai norėjosi kažko tokio lietuviško, tai lėkėm Katpėdėlėn cepelinų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 07 23, 09:32)
Man skaniausias kinietiskas maistas o ypac traski vistiena "Kinu smuklej" Basanaviciaus g.
Taip pat kas liecia alu (seip alaus nemegstu bet ten galima paskanauti vysninio, sokoladinio, juoduju serbetu ir kt.) baras "Busi trecias" tiksliai nezinau gatves pavadinimo bet ta gatvele priesais centrini pasta gedimino prospekte

Ar ta Kinų smuklė, kur Basanavičiaus gatvės apačioj, prie pat Pylimo gatvės? 4u.gif

p.s., o Katpėdėlių labai nemėgstu, maistas ten neskanus, aptarnavimas taip pat nieko gero smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 04 rugpjūčio 2007 - 15:29
QUOTE(bite maja @ 2007 07 23, 08:13)
tai, kad ten smirda  blink.gif ir padavėjai riebaluoti vaikšto, ir indai nešvarūs  blink.gif

Niu..... blink.gif . Važiuojam į tą, kur Savanorių prospekte - nesmirda mums ir padavėjos normalios, ir muzika tokia rami rami, o paskutinį sykį prie gretimo staliuko daininkas Mantas su šeima vakarieniavo tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(jufka @ 2007 07 23, 09:32)
Man skaniausias kinietiskas maistas o ypac traski vistiena "Kinu smuklej" Basanaviciaus g.
Taip pat kas liecia alu (seip alaus nemegstu bet ten galima paskanauti vysninio, sokoladinio, juoduju serbetu ir kt.) baras "Busi trecias" tiksliai nezinau gatves pavadinimo bet ta gatvele priesais centrini pasta gedimino prospekte

Labai gundo alus ir traški vištiena bigsmile.gif . Manau, susigundysiu užsukti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 07 29, 19:25)
drinks_cheers.gif Bet prie šito sąrašiuko dar pridėčiau Briusly Ignoto g.

Man irgi ten labai labai ax.gif
Atsakyti
Beje, bite maja, ne įtemą aš blink.gif - "nedažiebiu", kas ten tamstos atvarte g.gif ?
Atsakyti
Ar kas buvote restorane "Bistro 18"? Su draugais galvojam uzsiskayti staliuka NM isvakarems, bet is draugu niekas ten dar nebuvo. Neabejoju, kad maistas turetu buti labai skanus, bet noretusi, kad kas nors tai patvirtintu. Kiek zinau virtuve ten labai didele rolleyes.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie "Kozy" (nežinau ar taip rašosi) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2007 12 22, 10:25)
Gal yra atsiliepimų apie "Kozy" (nežinau ar taip rašosi)  ax.gif

Cozy mirksiukas.gif
Man ten labai patinka, bet šiuo metu truputuką yra pabodusi vieta, na kiek galima ten pat sėdėti cool.gif Salotos ten laaabai skanios ir labai didelės porcijos, taip pat skanūs sumuštiniai, ir skanesnes lazanijs nesu valgiusi.
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2007 07 29, 18:21)
cia kazkas klause del L'amour. tai pavalgyt ten tikrai nepavalgysi, nes ten skaitosi kokteiliu baras... tik tu kokteiliu kainos ryskiai kandziojasi.
as kaip alaus megeja, tai nervina, kad bokalas ten kainuoja apie astuonis litus, o kai baigiasi lietuviskas, kas nutinka daznai, tenka gerti corona uz desimt lt...
o kokteiliu kainos tai be trisdesimt turbut nera...  g.gif

viskas taip, kaip ir parašei. bet dėl muzikos ten verta eit wub.gif buvom kažkokiam džiazo vakare. labai patiko.

QUOTE(Makalius @ 2007 07 29, 20:26)
Neseniai kai grįžom iš Graikijos, labai norėjosi kažko tokio lietuviško, tai lėkėm Katpėdėlėn cepelinų  thumbup.gif

bet ten aptarnavimas schmoll.gif

QUOTE(gitap @ 2007 08 09, 19:21)
Niu..... blink.gif . Važiuojam į tą, kur Savanorių prospekte - nesmirda mums ir padavėjos normalios, ir muzika tokia rami rami, o paskutinį sykį prie gretimo staliuko daininkas Mantas su šeima vakarieniavo tongue.gif .

aaa... aš pagalvojau apie Jasinskio g. blink.gif ax.gif Savanorių pr. neseniai buvom užsukę, tai vietos nebuvo ir kvepėjo biggrin.gif
Atsakyti
skaniausias obuoliu pyragas buvo "prie parlamento" (dabar ten kt. restoranas)
skaniausias karstas sokoladas operos ir baleto teatro kavineje;
skaniausia salta kava ir shtriudelis man yra Picca Jazz;
skaniausia aviena yra stirniu malune smile.gif
skaniausia japonu virtuve man Tokyo yra;
skaniausias creme brulle yra Pegasus;
skaniausia mesyte yra El gaucho sano;
skaniausiai pyragai su varske, sultynis su blineliu, salotos yra Forte.
skaniausia cili sriuba ir graikiskos salotos yra Cili;
skaniausias plovas yra chingischane, nors aplinka man ten nelabai patinka;
skaniausi kokteiliai -iki ausros smile.gif
skani kava ir nuostabus vaizdas, tiesa aptaravimas nekoks -skybare;
jauki vieta - mano kavine;
skanus desertai - kepyklele pilies g.
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 01 11, 21:52)
skaniausias obuoliu pyragas buvo "prie parlamento" (dabar ten kt. restoranas)

mmmm... teisybė. niekur tokio lig šiol nesu valgius wub.gif
be galo gaila, kad užsidarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 01 11, 21:52)
skanus desertai - kepyklele pilies g.

Siandiena valgiau morku pyraga su ledais, skonis nepakartojamas. I piraga yra ideti riesutukai, nu taip skanu busvo, bet niekaip nesupratau kas tai per riesutai. Paklausiau padavejos - sako graikiski, o tai yra vieninteliai riesutai kuriu nemegstu, bet viskas buvo taip skanu, kad pirestelius laiziau ir jokio graikisku riesutu bjaurumo nejutau bigsmile.gif
Atsakyti