Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Aš tai dievinu Bix'us. dienos sriuba tik 2,9Lt o skanumėlis..kiek buvau tai tik pievagrybių sriubos atsisakiau, nes grybų nevalgau, nors draugė išgyrė tą sriubą... labai visos skanios...o ir kitkas ten labai skanu. kiek valgiau - nė karto nenusivyliau thumbup.gif o aptarnavimas wub.gif

dar patinka keisti ženklai, bet jau seniai ten buvau...

o su chebra kažkodėl dažniausiai einam į čili'akus... 4u.gif
Atsakyti
man skanu ir malonus aptarnavimas kavinėje Kolonos, Tilto g (prie katedros). Ypač skanūs blyneliai ax.gif
Atsakyti
dazniausiai lankausi mambo picerijose 4u.gif
Atsakyti
dievinu wub.gif :
in vino(sumustinukai su pomidoru pasta ir kumpeliu(pavadinimo neatsimenu blush2.gif 0
caffe de paris(didelis puodas kakavos ir salotos su vistiena)
saint zermeno vynine(viskas biggrin.gif )

sitose 3jose vietose man patinka viskas - aplinka, maistas, aptarnavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milly @ 2007 07 22, 15:50)

Jau vien tos bandelės (4 rūšių, atneša vietoj duonos, su žalumynų sviestuku) good.gif Turbūt skanesnių nesu radus. Įsiminė labiau už patiekalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 07 19, 20:13)
Niu, man labai skanu pastaruoju metu Kinų rožėje rolleyes.gif  wub.gif .

tai, kad ten smirda blink.gif ir padavėjai riebaluoti vaikšto, ir indai nešvarūs blink.gif
Atsakyti
Man skaniausias kinietiskas maistas o ypac traski vistiena "Kinu smuklej" Basanaviciaus g.
Taip pat kas liecia alu (seip alaus nemegstu bet ten galima paskanauti vysninio, sokoladinio, juoduju serbetu ir kt.) baras "Busi trecias" tiksliai nezinau gatves pavadinimo bet ta gatvele priesais centrini pasta gedimino prospekte

Atsakyti

Sioje dar nebuvau, bet matau, kad musu skonis panasus, neabejoju, kad ten man patiks 4u.gif Noriu ten nueiti! Gal galetum pasakyti kokie patiekalai tau labiausiai ten patinka, ka verta paragauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 24 liepos 2007 - 20:01
QUOTE(Fergie @ 2007 07 24, 20:22)
Sioje dar nebuvau, bet matau, kad musu skonis panasus, neabejoju, kad ten man patiks 4u.gif Noriu ten nueiti! Gal galetum pasakyti kokie patiekalai tau labiausiai ten patinka, ka verta paragauti?

Vakar su vyru apsilankeme Sait Germain vynineje. Praleidome labai romantiska vakara wub.gif Vynas superinis, patiekalai taip pat thumbup.gif Viskas labai grazu ir miela, bet brangoka. Manau, si vieta labai tinka ypatingom progom wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Savūnė @ 2007 07 22, 22:44)
Jau vien tos bandelės (4 rūšių, atneša vietoj duonos, su žalumynų sviestuku) good.gif Turbūt skanesnių nesu radus. Įsiminė labiau už patiekalus biggrin.gif

Tikrai labai skanios, man atrodo jie patys jas kepa, o tas zalumynu sviestukas koks gardus... Zodziu su vyru truputeli persivalgeme ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 29 liepos 2007 - 09:50
cia kazkas klause del L'amour. tai pavalgyt ten tikrai nepavalgysi, nes ten skaitosi kokteiliu baras... tik tu kokteiliu kainos ryskiai kandziojasi.
as kaip alaus megeja, tai nervina, kad bokalas ten kainuoja apie astuonis litus, o kai baigiasi lietuviskas, kas nutinka daznai, tenka gerti corona uz desimt lt...
o kokteiliu kainos tai be trisdesimt turbut nera... g.gif
Atsakyti
dievinu wub.gif :
in vino(sumustinukai su pomidoru pasta ir kumpeliu(pavadinimo neatsimenu blush2.gif 0
caffe de paris(didelis puodas kakavos ir salotos su vistiena)

sitose 3jose vietose man patinka viskas - aplinka, maistas, aptarnavimas 4u.gif

drinks_cheers.gif Bet prie šito sąrašiuko dar pridėčiau Briusly Ignoto g.
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2007 07 29, 19:21)
cia kazkas klause del L'amour. tai pavalgyt ten tikrai nepavalgysi, nes ten skaitosi kokteiliu baras... tik tu kokteiliu kainos ryskiai kandziojasi.
as kaip alaus megeja, tai nervina, kad bokalas ten kainuoja apie astuonis litus, o kai baigiasi lietuviskas, kas nutinka daznai, tenka gerti corona uz desimt lt...
o kokteiliu kainos tai be trisdesimt turbut nera...  g.gif

As klausiau, bet ten taip ir nebuvau, kiek pasiklausineju, tai atsiliepimai nelabai kokie. Gal kada ir nueisiu, kad pamatciau kaip ten istikruju.
Atsakyti