Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Aterol @ 2011 03 18, 20:33)
Kodėl nebevalot kas dieną?

Todel, kad patingiu blush2.gif Na tiksliau vis dazniau be jegu vakare jau bunu, tai nei sviesos nedegu vonioje (t.y. nuo kambario kiek ieina) ir nusiprausiu veiduka. Pritingiu dar is stalciaus aparaciuka traukt ir sviesa degt.... Uztai stengiuosiu kai yra glaimybe anksciau vakarinius ritualus atlikt (kad ir 7val vakaro), tai dar kokia kauke pasilepinu ir pan, o vistiek jokio skirtumo kai kazka namie veikiu....
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 03 18, 13:36)
o kiek laiko naudojot viena galvute?

Saviski pradejau kazkur gruodzio men naudoti g.gif Tai manyciau, jog jau laikas ji pakeisti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 20, 15:42)
Saviski pradejau kazkur gruodzio men naudoti  g.gif  Tai manyciau, jog jau laikas ji pakeisti...  unsure.gif

Jei šereliai nesusidėvėję, kam tą galvutę keisti ax.gif Dezinfekuot gerai tik reiktų karts nuo karto ir tiek.
Čia kaip su dantų šepetukais... Kompanijos rekomenduoja kas mėnesį keisti, kas yra ne visiems būtina ax.gif

Galvoju, gal tą Olay nusipirkti, nes pradėjau naudoti ypač švelnias valymo priemones, kurios iki galo gerai makiažo nepašalina. Sakau, gal toks mechaninis valymas padėtų. Kasdien tai nenaudočiau...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 03 26, 04:22)
Jei šereliai nesusidėvėję, kam tą galvutę keisti  ax.gif Dezinfekuot gerai tik reiktų karts nuo karto ir tiek.
Čia kaip su dantų šepetukais... Kompanijos rekomenduoja kas mėnesį keisti, kas yra ne visiems būtina ax.gif

Na sereliai nepasikeite bent jau vizualiai, bet man atrodo, jog jie suminkstejo g.gif Aisku, gali buti, jog cia tik mano vaizduotes vaisius, butu idomu, jei ir kitos parasytu, kas kiek laiko keiciat galvutes savo aparaciuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 03 18, 19:33)
Kodėl nebevalot kas dieną?
Aš iki šiol Clarisonic'ą kas dieną naudoju, be jo nebelabai įsivaizduoju savo vakarinės prausimosi rutinos.

As irgi realiai nebeisivaizduoju kaip galeciau be jo gyventi doh.gif retkarciais net norisi 2 minutem man ji isijungti, na, taip jau labai labai detaliai veida nusveisti,po kokio sunkaus makiazo.
Ar cia sutapimas,bet kazkaip kai pradejau naudoti clarisonica tai veido oda geresnes bukles paliko,anksciau budavo po koki spuogeli,o dabar tai nutinka labai retai ir jei nutinka ,tai pergyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 27, 20:48)
Ar cia sutapimas,bet kazkaip kai pradejau naudoti clarisonica tai veido oda geresnes bukles paliko,anksciau budavo po koki spuogeli,o dabar tai nutinka labai retai ir jei nutinka ,tai pergyvenu lotuliukas.gif

Mano ir veido oda isgrazejo, pradejus naudoti si aparaciuka wub.gif Atrodo, kad net kremuku nereikia blush2.gif Nuvalo tai idealiai tikrai, tik dabar nebe kasdien naudoju, nes pradejau savaimini idegi teptis, tai nesinori, kad taip greitai nusiplautu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalins iš kur dar būtų galima užsisakyti Olay aparatą (be drugstore.com, nes ten nebeliko jų unsure.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 28, 15:05)
Gal kas pasidalins iš kur dar būtų galima užsisakyti Olay aparatą (be drugstore.com, nes ten nebeliko jų  unsure.gifax.gif

o amazon nebendet ieskot, aisku angliskam, nes kitaip is JAV siustis tai uz siuntima nenormaliai uzpraso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 28, 16:05)
Gal kas pasidalins iš kur dar būtų galima užsisakyti Olay aparatą (be drugstore.com, nes ten nebeliko jų  unsure.gifax.gif

Kaip suprantu vistiek per tarpininke pirktumet (nes is drugstore.com nors ir siuncia i Lt, bet kaina siuntimo nenormali), tai ieskokit cvs.com, walgreens.com, gal walmart.com, target.com. Amazon.com tikrai buvo, tai jei per tarpininke, tai be problemu. Na ir siaip pagooglinkit ir rasit kur parduoda (net Olay oficialiam puslapyje galit atsidaryt sarasa parduotuviu, kurios prekiauja), o jau paskui ziurekit pagal konkrecia parduotuve ir tarpininke ar perka is ten.
Atsakyti
Užsisakiau ir aš tą Olay aparatą. Pažiūrėsim, kas per stebuklas biggrin.gif Planuoju daugiau kūnui naudoti, nes nelabai patogu visokias priemones ant nugaros tepti. Gal padės ir įauginėjančius plaukus aptvarkyt.
Gaila tik, kad galvutė mažoka, nėra kūnui skirtų, didesnių.

Ar kas naudojat duše jį? Rašo, kad "water- resistant", bet ne "waterproof" g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 03 30, 00:09)
Užsisakiau ir aš tą Olay aparatą. Pažiūrėsim, kas per stebuklas  biggrin.gif Planuoju daugiau kūnui naudoti, nes nelabai patogu visokias priemones ant nugaros tepti. Gal padės ir įauginėjančius plaukus aptvarkyt.
Gaila tik, kad galvutė mažoka, nėra kūnui skirtų, didesnių.

Ar kas naudojat duše jį? Rašo, kad "water- resistant", bet ne "waterproof"  g.gif

Mano nuomone jis kūnui tikrai netinkamas schmoll.gif ... vienas dalykas galvutė per maža, per švelni.
Duše taip pat netinka, nes jis tik drėgmei atsaprus, jei šlapiomis rankomis paiimsi ar šiek tiek klisu vandens , bet tik ne po srove unsure.gif
... nesupratau apie priemones ant nugaros g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 03 30, 01:52)
Mano nuomone jis kūnui tikrai netinkamas  schmoll.gif  ... vienas dalykas galvutė per maža, per švelni.
Duše taip pat netinka, nes jis tik drėgmei atsaprus, jei šlapiomis rankomis paiimsi ar šiek tiek klisu vandens , bet tik ne po srove  unsure.gif
... nesupratau apie priemones ant nugaros  g.gif

Kad galvutė maža tai taip, bet kad per švelni nepasakyčiau smile.gif Aš kaip veido nedralinu grubiai, taip ir kūno- man pats tas, nes net kempinių nenaudoju.
Olay demonstraciniame filmuke rodo, kad mergina veidą valo duše stovėdama g.gif Aišku, ne po srove, bet tiesiog šalia, garuose. Bet nežinau, ar aš norėčiau rizikuoti, paskui dar baterijos išsilies ar koks laidas užsitrumpins g.gif

Dėl priemonių ant nugaros, tai bent man nelabai patogu ant visos nugaros kokį benzoilo peroksidą ar BHA tept, nors ir lanksti esu biggrin.gif Manau, su aparatu daugiau pasiekt bus galima ir gal oda geriau prasivalys, nei kad vien BHA naudojant. Pažiūrėsim.
Atsakyti