Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Keliu i virsu senstancia tema ir vienu idomumu pasidalinu 4u.gif

Zodziu, siandien Sephoroj kaip tik buvau prie Shiseido stendo, o ten salia DDF stovi ir nori nenori pamaciau sios firmso prausikli - $95, bet kaina miniu todel, kad vos ne vienas prie vieno jis su Olay prausikliu uz $30 (buvo padeta tik prausiklis (skystis) ir galvute, o paties aparato ne, kad nepavogtu matyt) biggrin.gif Veikia taip pat, t.y. besisukdamas, su baterijomis, galvute is paziuros vienas prie vieno (dydziu, isvaizda) ir svelnumas toks pat kaip Olay.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 02 10, 18:01)
nelabai gerai jis nuvalo, man tai nepatinka sis prietaisiukas

Nu cia man mistika blush2.gif as tai juo negaliu jau keli metai atsidziaugti, man jis stebuklingas, mano net odos tonusas pagerejo nuo stipresnio kasdieninio masazo, aplamai man kiekviena pora isvalo, gal jus bloga nekokybiska prausikli naudojat? Gal ne pagal istrukcijas naudojat? blush2.gif
Atsakyti
shopingai, kiek standartiskai kainuoja Olay aparaciukas USA ir kiek galvutes pakeitimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 10, 10:38)
Nu cia man mistika  blush2.gif

Tie tokie itin trumpi pasakymai, kad 'nevalo makiazo' yran iekiniai man, nes is pasakymo niekas neaisku, t.y. bando tik aparatu valyt (be prausiklio) ar prausiklis nevalo. Bet problema ne aparte juk. 4u.gif

QUOTE(Sunreja @ 2011 03 10, 11:20)
shopingai, kiek standartiskai kainuoja Olay aparaciukas USA ir kiek galvutes pakeitimui?  4u.gif

$29.99 aparatas su galvute ir baterijom bei miniukas prausiklio rinkinyje, o galvute apie $10.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 11, 00:41)
$29.99 aparatas su galvute ir baterijom bei miniukas prausiklio rinkinyje, o galvute apie $10.

Vadinas tiek, kiek ir maniskio.... unsure.gif Man jau laikas butu keisti galvute, bet 10$ kainuoja - trecdalis kainos doh.gif Sakau gal yra koks prietaisas, kurio pigesnes galvutes. Na bet ka darysi, teks pirkti smile.gif
Atsakyti
Na teko apziuret Clarisonic'a is arciau - ant veido aisku nebandziau, tik ant rankos, tai nepatiko schmoll.gif Sereliai svelnus, smagus, bet... man smagumas baigiasi ijungus aparata - ziauriai stipri vibracija (visais greiciais), net nenoreciau ant veido det ji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 18, 01:03)
Na teko apziuret Clarisonic'a is arciau - ant veido aisku nebandziau, tik ant rankos, tai nepatiko  schmoll.gif Sereliai svelnus, smagus, bet... man smagumas baigiasi ijungus aparata - ziauriai stipri vibracija (visais greiciais), net nenoreciau ant veido det ji.  g.gif

O tai gal kokia nauja modifikacija atsirado, kad sakote " visais greiciais " ? pas mane tai varo ta galvute vienu ir tuo paciu, aisku ir aparatas jau gal 3 ar 4 metu senumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 18, 09:57)
O tai gal kokia nauja modifikacija atsirado, kad sakote " visais greiciais " ? pas mane tai varo ta galvute vienu ir tuo paciu, aisku ir aparatas jau gal 3 ar 4 metu senumo  g.gif

Clarisonic plus, man regis. As toki turiu, 3 greičiai iš viso yra. Tai visada lėčiausiu darbuojuosi. smile.gif O su greitesniu kūnui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 11, 20:39)
Vadinas tiek, kiek ir maniskio....  unsure.gif  Man jau laikas butu keisti galvute, bet 10$ kainuoja - trecdalis kainos  doh.gif  Sakau gal yra koks prietaisas, kurio pigesnes galvutes. Na bet ka darysi, teks pirkti  smile.gif

o kiek laiko naudojot viena galvute?
Atsakyti
Gavau savo Olay thumbup.gif kol kas dar tik kelis vakarus bandžiau, bet labai švelnutis, malonus daikčiukas ... dukrytei vakare pavalau smakriuką tai jai laaabai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 18, 11:57)
O tai gal kokia nauja modifikacija atsirado, kad sakote " visais greiciais " ? pas mane tai varo ta galvute vienu ir tuo paciu, aisku ir aparatas jau gal 3 ar 4 metu senumo  g.gif

Ten keli tie Clarisonic'ai buvo, tai neatkreipiau demesio i pavadinimus tikslius ir nepasakysiu kuris yra kuris, bet buvo ir tie mini (kelioniniai), ir normalaus dydzio, tai bent vienas buvo su greiciais, kiti tik vienu greiciu.

QUOTE(PUka @ 2011 03 18, 16:09)
Gavau savo Olay  thumbup.gif  kol kas dar tik kelis vakarus bandžiau, bet labai švelnutis, malonus daikčiukas ... dukrytei vakare pavalau smakriuką tai jai laaabai patinka  biggrin.gif

As jau ji vis reciau ir reciau istraukiu - nebevalau su juo veiduko kasdien. Bet patikt visdar patinka.

Beje, Sephoroj buvama apziurejau ir isbandziau (seniau kai rasiau, kad toki maciau, tai nebuvo kaip isbansyt) taip pat atrodanti DDF aparata - tai kaip ir esu rasius, galvute grynai tokia pat kaip Olay, svelnumas tas pats, aparatas irgi toks pat. Na o isbandzius man vistiek Olay labiau patinka, bet gal tas DDF koks numestas buvo ar pan, nes ta galvute ne tik siaip ratu sukasi, bet taip sleivokai sukasi (panasiai kaip koks palinkes sviracio ratas butu) - o gal cia taip specialiai, nors nemanau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 18, 17:37)
As jau ji vis reciau ir reciau istraukiu - nebevalau su juo veiduko kasdien. Bet patikt visdar patinka.

Kodėl nebevalot kas dieną?
Aš iki šiol Clarisonic'ą kas dieną naudoju, be jo nebelabai įsivaizduoju savo vakarinės prausimosi rutinos.
Atsakyti