Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(shopingas @ 2011 02 09, 15:17)
Gal kaltas prausiklis, jei nenuvalo kartu su aparaciuku....  g.gif

Tą patį ir aš pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 02 09, 16:29)
Tą patį ir aš pagalvojau.

Bent jau su clarisonicu esu isbandziusi gal 5 prausiklius skirtingus, su visais rezultatai pilnai tenkino.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 09, 17:36)
Bent jau su clarisonicu esu isbandziusi gal 5 prausiklius skirtingus, su visais rezultatai pilnai tenkino.

As kolkas tik tuo pridetu Olay prausiausi ir saviskiu prausikliu - abiem rezultatas puikus.

Bet teke turet tokiu prausikliu, kad prausk neprausus, bet tusas nenusivalo, oda atrodo svari, o ranksluosciu perbraukus dar sluoksnis pudros nusivalo, tai sakyciau toks prausiklis nenupraus nesvarbu su aparatu ar be jo....
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 02 09, 17:09)
kątik tarpininkei nusiunčiau užsakymą dėl Olay aparačiuko iš www.drugstore.com , ten pat mačiau ir galvutė prekyboje yra - 10 USD .

o as kazkaip nemaciau drugstore g.gif gal galit imesti nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 09, 19:29)
o as kazkaip nemaciau drugstore g.gif  gal galit imesti nuoroda? 4u.gif

Aparatas

Galvute
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 09, 14:39)
Na,as tai nesuprantu tokiu pasakymu ,,lygiai taip pat" ,tai juk raset,kad jums idealiai makiazo nenuplauna,jau vienas skirtumas. O be to kol abieju neisbandet,tai ir tokie pasakymai,kad aparatai vienodi,nieko nereiskia 4u.gif

Rasydama lygiai taip pat, turejau omeny veikimo principa, kad galvute nesisukineja kaip Olay tongue.gif

QUOTE(Aterol @ 2011 02 09, 14:40)
Lyg ir buvote minejus, kad i Skin nenuvalo idealiai švariai odos. Naudojant vien tik jį ir prausiklį.
Man clarisonicas ir prausiklis, per tas 60 sekundžių idealiai nuprausia net ir sunkų makiažą.  4u.gif 

Tiesa sakant, nebandziau valyti veido tik aparaciuku bei valikliu, nes turiu durna isitikinima, jog nenuvalys doh.gif Todel cia visu ir klausinejau... blush2.gif Is kitos puses mano makiazas nera jau toks sunkus, kad nenuvalytu g.gif Reiktu koki karta gerai prisimaliavojus pabandyti nusivalyti, tik tas prausiklis pridetas prie komplekto man nelabai patinka, bet sunaudosiu, nes kol kas kito neturiu jokio ir net nzn, koki pirkti, nes niekada nesu turejus, visada veida valydavau pieneliu ir toniku ax.gif
Atsakyti
nelabai gerai jis nuvalo, man tai nepatinka sis prietaisiukas
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 02 10, 19:01)
nelabai gerai jis nuvalo, man tai nepatinka sis prietaisiukas

Tai gal pats valiklis jusu nelabai gerai nuvalantis? g.gif As neisivaizduoju kaip gali nenuvalyt makiazo sie aparatai (bet kuris is ju) - jei rankom prausiantis valiklis nuvalo, tai su aparatu irgi turi nuvalyt, t.y. ranka didele ir plokscia nuvalo, o cia tie sereliai smulkus, tai labiau isvalo oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 vasario 2011 - 01:35
QUOTE(shopingas @ 2011 02 09, 20:25)

Uzsimaniau ir as tokio bigsmile.gif
O merginos jusu neberia nuo situ aparaciuku? Nes logiskai mastant, cia panasiai kaip masazas, isjudini viska po oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 11, 08:13)
Uzsimaniau ir as tokio bigsmile.gif
O merginos jusu neberia nuo situ aparaciuku? Nes logiskai mastant, cia panasiai kaip masazas, isjudini viska po oda g.gif

Neberia,o tai net jei ir butu kazkokio brudo po oda,geriau tegu ir laikosi jis ten,nei issivalo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 11, 09:13)

Neberia, bet mano oda siaip sausa ir jautri. Na ir ne tik, kad neberia, bet ir nejautrina odos ar dar kokiu negerumu nepasireiskia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 11, 14:03)
Neberia,o tai net jei ir butu kazkokio brudo po oda,geriau tegu ir laikosi jis ten,nei issivalo? biggrin.gif

Ar as taip sakiau? smile.gif As kaip tik tokio daikto ir ieskau, kad man viska isvalytu po oda, nes visada lieciant smakra jauciu daug guzeliu po oda, jie ten tuno kelis men., kol prisprogsta iki spuogo. Tai vat tokiam reikalui ir ieskau daikciuko, labiau masazuoklio, negu valomojo tongue.gif
Atsakyti