Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(shopingas @ 2011 02 08, 16:58)
tai Olay daugiau paspaust galima ant odos.

Kuria prasme? Cia kalbant ne tik apie tuos aparatus,bet ir pvz.apie dantu sepetukus,jei perdaug paspausit,tai sereliai issiskes ir rezultato bus 0.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 08, 19:11)
Kuria prasme? Cia kalbant ne tik apie tuos aparatus,bet ir pvz.apie dantu sepetukus,jei perdaug paspausit,tai sereliai issiskes ir rezultato bus 0.

Tik turejau omeny, kad kai visa galvute su visais sereliais sukasi, tai kad ir paspausi jie vistiek suksis, na o Clarisonic kai stovinti isorine sereliu eile, tai neina jau taip arciau odos spustelt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 08, 18:36)
kad ir paspausi jie vistiek suksis

Bet tada gi gulsciom g.gif juk efektyviausia,kai serelis savo galiuku valo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 08, 17:36)
Tik turejau omeny, kad kai visa galvute su visais sereliais sukasi, tai kad ir paspausi jie vistiek suksis, na o Clarisonic kai stovinti isorine sereliu eile, tai neina jau taip arciau odos spustelt.

Clarisonico nereikia spausti prie odos.
Ir instrukcijoj tai parašyta buvo, kad efektyviausias jis buna tada, kai švelniai liečiasi prie odos. smile.gif
Atsakyti
Mergos, nu ir uzsivedet biggrin.gif As tik paminejau, kas buvo minima tame video. Pati tik Olay turiu, tai nezinau kaip isvis tas Clarisonic ir koks jausmas su juo prausiantis ir isvis tas sereliu paspaudimas tik siaip, o ne kad taip prispaudus praustis ar pan reikia. 4u.gif Kaip pati isivaizduoju, tai kai Olay (velgi pagal palyginimus) sereliai svlenesni siek tiek, tai beprausiant spustelejus stipriau odai svelnesnis efektas nei Clarisonic'o kietesnisu stovincius serelius spustejus prabraukt. Nors gal realiai tas isvis nepasijaucia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 08, 23:43)
Mergos, nu ir uzsivedet  biggrin.gif

biggrin.gif Supratau dabar ką norejot pasakyt. flirt.gif
Tiesiog jų veikimo principas kiek kitoks. Olay laaabai gera kaina, ir jei veikia taip pat gerai, kaip ir clarisonicas tada tikrai yra vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 02 09, 10:49)
Tiesiog jų veikimo principas kiek kitoks. Olay laaabai gera kaina, ir jei veikia taip pat gerai, kaip ir clarisonicas tada tikrai yra vertas demesio.

As turiu i Skin aparaciuka, kuris veikia lygiai taip pat, kaip Clarisonic, o kaina irgi apie 30$ kaip ir Olay ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 09, 14:24)
As turiu i Skin aparaciuka, kuris veikia lygiai taip pat, kaip Clarisonic, o kaina irgi apie 30$ kaip ir Olay  ax.gif

Na,as tai nesuprantu tokiu pasakymu ,,lygiai taip pat" ,tai juk raset,kad jums idealiai makiazo nenuplauna,jau vienas skirtumas. O be to kol abieju neisbandet,tai ir tokie pasakymai,kad aparatai vienodi,nieko nereiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 09, 13:24)
As turiu i Skin aparaciuka, kuris veikia lygiai taip pat, kaip Clarisonic, o kaina irgi apie 30$ kaip ir Olay  ax.gif

Lyg ir buvote minejus, kad i Skin nenuvalo idealiai švariai odos. Naudojant vien tik jį ir prausiklį.
Man clarisonicas ir prausiklis, per tas 60 sekundžių idealiai nuprausia net ir sunkų makiažą. 4u.gif
Kaina jo sakyčiau nelabai logiška, nes pinigai dideli, bet kai matai rezultatus naudojant, tai negaila tų pinigėlių....
Atsakyti
galvoju isigyti ir as olay. clarisonic man per brangu, nors jei galvuciu keisti nereiketu, gal ir ataukociau pinigelius, bet dabar vien galvute apie 100 lt iseitu unsure.gif o idomu kaip su galvuciu keitimu olay aparaciukui g.gif kas kiek laiko reikia keisti ir kokia ju kaina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 09 vasario 2011 - 15:16
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 09, 15:12)
galvoju isigyti ir as olay. clarisonic man per brangu, nors jei galvuciu keisti nereiketu, gal ir ataukociau pinigelius, bet dabar vien galvute apie 100 lt iseitu  unsure.gif o idomu kaip su galvuciu keitimu olay aparaciukui g.gif kas kiek laiko reikia keisti ir kokia ju kaina g.gif

kątik tarpininkei nusiunčiau užsakymą dėl Olay aparačiuko iš www.drugstore.com , ten pat mačiau ir galvutė prekyboje yra - 10 USD .
Atsakyti
Kas nori palyginimo Clarisonic ir Olay, sitas video man labai patiko VIDEO

QUOTE(Aterol @ 2011 02 09, 15:40)
Lyg ir buvote minejus, kad i Skin nenuvalo idealiai švariai odos. Naudojant vien tik jį ir prausiklį.
Man clarisonicas ir prausiklis, per tas 60 sekundžių idealiai nuprausia net ir sunkų makiažą.  4u.gif 
Kaina jo sakyčiau nelabai logiška, nes pinigai dideli, bet kai matai rezultatus naudojant, tai negaila tų pinigėlių....

Man Olay ir prausiklis irgi pilnai nuvalo makiaza - na bet ir rankomis + prausikliu taip pat nusivalau, t.y. nusivalau svariai ir pilnai (o tikiu, kad aparaciukas dar giliau isvalo viska). Gal kaltas prausiklis, jei nenuvalo kartu su aparaciuku.... g.gif

Dar toks skirtumas, kad Clarisonic pakraunamas, o Olay naudoja baterijas, tai va cia eina pinigeliai papildomai. ax.gif Bet rinkinyje su tuo aparatu buna pridetos ir baterijos pradziai.

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 09, 16:12)
galvoju isigyti ir as olay. clarisonic man per brangu, nors jei galvuciu keisti nereiketu, gal ir ataukociau pinigelius, bet dabar vien galvute apie 100 lt iseitu  unsure.gif o idomu kaip su galvuciu keitimu olay aparaciukui g.gif kas kiek laiko reikia keisti ir kokia ju kaina g.gif

Olay irgi reikia keist glavutes - berods kas 3men irgi, bet ziuret pagla situacija galima. O galvute apie $10.
Atsakyti