Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Sunreja @ 2011 01 29, 16:36)
Tiesa sakant, mano irgi ne Clarisonic...  blush2.gif Bet pries pirkdama ieskojau info, skaiciau daug atsiliepimu ir priejau isvados, jog maniskis niekuom nenusileidzia Clarisonicui  rolleyes.gif  Mano va toks  wub.gif

Va kaip tik vakar tik apie si suzinojau kai ieskojau info apie ta olay naujiena.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 29, 14:36)
O paskui su toniku nevalot odos?  g.gif  Nes jei as iskart valau su pieneliu ar prausikliu, vistiek kazkiek lieka makiazo ir tai matosi nuvalant su toniku...  unsure.gif

Taip, aš gėlinį prausiklį naudoju. 4u.gif
Toniką naudoju po Clarisonico, bet ir tai nevisada. Makiažo likučių niekada nelieka ant vatos tamponėlio. smile.gif
Gal prausiklį keiskit, nes realiai tų aparatėlių ir yra ta paskirtis, kad idealiai švariai nuplautų odą. g.gif

QUOTE(Maserati. @ 2011 01 29, 15:26)
Kazkada dariau ,,eksperimentu",tai tik su clarisonicu idealiai svariai nusiplauna pudra man. Rankomis - be sansu,kad ir 3 k prausciau.

drinks_cheers.gif Man taip pat. Vien Clarisonicas ir prausiklis mam idealiai nuplauną net ir sunkų makiažą.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 01 29, 18:08)
drinks_cheers.gif  Man taip pat. Vien Clarisonicas ir prausiklis mam idealiai nuplauną net ir sunkų makiažą.

Ta prasme pries tai nevalius pieneliu? smile.gif

As aplamai, kai pradejau si prietaisiuka naudoti, pamaciau, kokiu seniau veidu eidavau miegoti doh.gif O atrodydavo su pieneliu ir toniku ji nuvalius visas svarus budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 29, 20:08)
Ta prasme pries tai nevalius pieneliu?  smile.gif

Taip, net pieneliu nenuvalius, vien su Clarisonicu ar prausikliu man viskas nusivalo idealiai. smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau turiu saviski (mano Olay firmos), tai geriu geris aparaciukas wub.gif Viskas greitai, svariai ir labai maloniai thumbup.gif Vakar vyra priverciau isbandyt, tai jam irgi labai patiko, nors nemanau, kad jis uzsiims tokiu prausimusi. Bet jau as tai nepaleisiu is ranku tokio daikto biggrin.gif Oda tikrai gaivesne ir grazesne atrodo nei paprastai prausiant (na gal ir naturalu tai, nes juk gauna dar sioki toki masaziuka). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 05, 23:46)
Na pagaliau turiu saviski (mano Olay firmos), tai geriu geris aparaciukas  wub.gif Viskas greitai, svariai ir labai maloniai  thumbup.gif Vakar vyra priverciau isbandyt, tai jam irgi labai patiko, nors nemanau, kad jis uzsiims tokiu prausimusi. Bet jau as tai nepaleisiu is ranku tokio daikto biggrin.gif Oda tikrai gaivesne ir grazesne atrodo nei paprastai prausiant (na gal ir naturalu tai, nes juk gauna dar sioki toki masaziuka).  thumbup.gif

As netgi atsisakiau scrubo veidui, kai isigijau toki aparaciuka thumbup.gif
Atsakyti
Mane sudomino tas Olay bigsmile.gif o kazin jautriai, sausai odai tinka jis..? ne per siurkstus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 06, 21:39)
Mane sudomino tas Olay  bigsmile.gif o kazin jautriai, sausai odai tinka jis..? ne per siurkstus? g.gif

Mane irgi neramino tie patys dalykai, kai pirkau savo i Skin, bet odai nieko blogo jis nedaro, o tik gera mirksiukas.gif Nors maniske ir jautri, ir sausa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 06, 22:39)
Mane sudomino tas Olay  bigsmile.gif o kazin jautriai, sausai odai tinka jis..? ne per siurkstus? g.gif

Mano butent tokai oda (sausa, jautri), tai nei parausta, nei ka. Sereliai itin svelnus, net nesijaucia, kad su sereliais prausiama. Isvis pagal palyginimus (teko youtubej ziuret, internete paskaitinet) Olay ir Clarisonic, tai Olay sako kaip tik net svelnesni. Nors buvau nusiteikus, kad oda paraus po prausimo - nieko tokio nebuvo. thumbup.gif
Atsakyti
Idomu,koks isties realus skirtumas siu aparaciuku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 08, 11:00)
Idomu,koks isties realus skirtumas siu aparaciuku... smile.gif

Clarisonico sepetelis vibruoja, o olay sukasi. mirksiukas.gif Manau cia pagrindinis skirtumas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 02 08, 16:06)
Clarisonico sepetelis vibruoja, o olay sukasi.  mirksiukas.gif  Manau cia pagrindinis skirtumas. smile.gif

Geru palyginimo video yra youtubej kas netingi ziuret 4u.gif

O dar kiek pamenu skirtuma, kad Olay visas tas sepetelis sukasi, o Clarisonic tik viduriukas vibruoja, o isoriniai sereliai nieko nedaro, tai Olay daugiau paspaust galima ant odos.
Atsakyti