Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(liusinda @ 2011 12 20, 00:24)
g.gif va cia tai nepagalvojau,del galvuciu  doh.gif  nerandu  ebay uk Skinsonic aparatelio  verysad.gif

ta, kad per ebay niekas ir nepirko g.gif

yra dar cia
Atsakyti
Na aš galiu pasigirti, gavau jau skinsonic aparačiuką smile.gif siunčiausi per tarpininką, sumokėjau beveik 170lt, gavau per 2,5 savaitės smile.gif išbandžiau jau du kartus, tai oda kaip nupoliruota biggrin.gif net blizga kokia lygi, skaisti, švari, švelni.. tikrai šaunus aparačiukas, turi keletą galvučių: jautriai odai, normaliai odai, pylingui, masažui, kremui man rodos smile.gif manau reguliariai naudojant su tinkama kosmetika galima lengvai išsigydyti problematišką odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 12 20, 00:18)
Kazin ar verta pirkti Clarisonic plus su galvute kunui g.gif Kazkaip man sunku isivaizduoti, kad as terliociausi su tuo valymu visam kunui ax.gif

Vien dėl to tai gal ne, aš ir retokai naudoju, bet man patinka, kad Plus turi 3 greičius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2011 12 19, 16:49)
Taip, tik parsisiust.

Aciu 4u.gif , gal galetumet rekomenduot tarpininke 4u.gif
Atsakyti
Ar tos, kurios turit sirius aparatus, galvojot, kur pirksit pakeitimui galvutes? ebay, ziuriu, nieko nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 21, 15:51)
Ar tos, kurios turit sirius aparatus, galvojot, kur pirksit pakeitimui galvutes? ebay, ziuriu, nieko nera schmoll.gif

yra pirkti cia
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 12 20, 01:18)
Kazin ar verta pirkti Clarisonic plus su galvute kunui g.gif Kazkaip man sunku isivaizduoti, kad as terliociausi su tuo valymu visam kunui ax.gif

Gavau pries kelias dienas savaji Clarisonic plus. Dziaugiuosi visu pirma spalva, nes emiau geleta, galvojau gal gyvai nepatiks, bus per intensyvus... Bet gyvai grazuolis, mielas ir patogus wub.gif Veiduka masazavau jau 3 kartus, tai kol kas patinka, oda labai svari, minksta. Emiau su galvute kunui, nes turiu problemu su iauginejanciais plaukeliais ant koju, tai tikiuos, kad jis ispres sia problema bigsmile.gif
Mano oda jautri, todel pasiemiau ir galvute Delicate, kuri man super tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 21, 14:51)

aš užsisakiau aparatą ir iškart papildomas galvutes jautriai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 22, 22:50)
aš užsisakiau aparatą ir iškart papildomas galvutes jautriai odai  smile.gif

Ar jautriai odai tas su melsva spalva? As naudoju normaliai, su juoda spalvyte, tad galim keistis, arba as galiu atiduoti, net nenaudotas smile.gif
Kalbu apie sirius aparata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 12 22, 22:18)
Ar jautriai odai tas su melsva spalva? As naudoju normaliai, su juoda spalvyte, tad galim keistis, arba as galiu atiduoti, net nenaudotas smile.gif
Kalbu apie sirius aparata  4u.gif

taip, jautriai su melsva galvute. Ačiū, už pasiūlymą, bet jau pozna batia smile.gif

kitą kartą su bet kokiais pasiūlymais pirkti/parduoti/dovanoti/mainyti rašykit į AŽ ax.gif ne tik man, bet apskritai
Atsakyti
Gal kas nesenai siuntėtės per tarpininkes ir galit pasakyt kiek mokėjot 'su viskuo' (siuntimu ir t.t.) už Clarisonic Plus? ax.gif
Radau už 765 Lt ir siunčia asmeniškai į LT su visoms garantijom, tiesiai iš atstovų... ar per tarpininkes iš JAV galėtų gautis pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 23, 21:05)
Gal kas nesenai siuntėtės per tarpininkes ir galit pasakyt kiek mokėjot 'su viskuo' (siuntimu ir t.t.) už Clarisonic Plus? ax.gif
Radau už 765 Lt ir siunčia asmeniškai į LT su visoms garantijom, tiesiai iš atstovų... ar per tarpininkes iš JAV galėtų gautis pigiau g.gif

742 lt http://www.feeluniqu...Edition-Paisley biggrin.gif
Atsakyti