Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(vuolia @ 2011 12 18, 15:10)
Clarisonic naudojau tik 2 vakarus, kol kas pasirinkau delicate galvute (paciai jautriausiai odai), bet siaip man noretusi dar svelnesnio lietimosi su oda...
Paantrinsiu shopingo senajama postui, kad vibracija gana stipri - valant nosi, ypac arciau akiu, vibravimas smelkiasi iki smegenu, kaupiasi asaros ir net pradedu ciaudeti  biggrin.gif kitas veido sritis valant viskas ok, nu bet nosies valymui reikia susikaupti/prisiversti, o nosi norisi ilgiausiai pavalyti - reiks persilauzti...
Anyway, kol kas tik toks minusas, nes rezultatas virsijo lukescius  thumbup.gif  ; odos svelnumas po keliu proceduru stebetinas  wub.gif  jau antra diena nepalyginti lygiau tepesi krempudra ir oda akivaizdziai matosi geresnes bukles: lygesne, beveik neliko keliu issausejusiu vietu ant skruostu, kurios buvo pries kelias dienas...Super, ziuresiu, kaip paveiks kuno oda (Plus variantas) arba kaip reaguos oda po valymo giluminiu sepeteliu...

Manau priprasi mirksiukas.gif Pas mane Clarisonic Plus tai aš didžiausią greitį įsijungus biggrin.gif o galvutė sensitive mano jautrokai odai thumbup.gif aplamai, negaila nė cento už šį daiktą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 17, 18:09)
Bet is tikruju, tai jie ir teisus - jei nesikreipet per tiek laiko, tai matyt ir nieko neina padaryt, vistiek jau po garantinio ir labai daug laiko praeje....

Po garantinio realiai 2,5 men praeje tik. Aisku, pati kalta, kad nuo pradziu nesikreipiau, bet kai per tarpininkes pirkau, tai viskas apsisunkina, jei reiketu siusti jiems atgal ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 19, 15:54)
Po garantinio realiai 2,5 men praeje tik. Aisku, pati kalta, kad nuo pradziu nesikreipiau, bet kai per tarpininkes pirkau, tai viskas apsisunkina, jei reiketu siusti jiems atgal ir t.t.

Tikrai, manau nelabai išeitų siųst atgal tarpininkei g.gif net baisu pagalvot, jei pagestų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2011 12 19, 15:52)
Manau priprasi  mirksiukas.gif Pas mane Clarisonic Plus tai aš didžiausią greitį įsijungus  biggrin.gif o galvutė sensitive mano jautrokai odai  thumbup.gif aplamai, negaila nė cento už šį daiktą thumbup.gif

as kazkaip irgi ilgai nesvarsciau..si daikta prilyginau diedu barzdaskutems, uz kurias jie moka ir 800 lt, tai cia moteriskaitems analogas hihihi.gif ; siaip svarbu buvo, kad garantinis 2 metai, nes kol kas isivaizduoju, kad sugedus, siusciau atgal... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 12 19, 16:21)
as kazkaip irgi ilgai nesvarsciau..si daikta prilyginau diedu barzdaskutems, uz kurias jie moka ir 800 lt, tai cia moteriskaitems analogas  hihihi.gif ; siaip svarbu buvo, kad garantinis 2 metai, nes kol kas isivaizduoju, kad sugedus, siusciau atgal... g.gif

O aš nežinau, nenoriu įsivaizduot doh.gif tikiuosi bus viskas ok mirksiukas.gif o taip tai tikrai gera investicija, reikia veiduką prižiūrėt, o makiažo tai taip niekas nenuvalo, vargdavau su pieneliais ir prausikliais ir vata vis tiek nebūdavo balta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2011 12 19, 15:49)
Taip, tik parsisiust.

O is kur galima parsisiust sirius skinonic aparaciuka ir kiek uz atvezima,
labai dekoju. blush2.gif
Atsakyti
O sakykite jai per tarpininke uzsisakynet ta skinsonica tai mazdaug per kiek laiko po uzsakymo svenciu metu ateitu siuntinukas i Uk?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 12 19, 20:09)
O sakykite jai per tarpininke uzsisakynet ta skinsonica tai mazdaug per kiek laiko po uzsakymo svenciu metu ateitu siuntinukas i Uk?

As laukiau apie menesi, o kadangi dabar dar ir sventes, tai manau vasario menesi tik sulauktumete, nebent ivyktu stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.ebay.co.u...=item27c1657210

o ka manot apie si aparaciuka?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 12 19, 23:08)

Nebent bandziusios apie poveiki pasisakys, bet as toki pastebejima turiu. Man si firma negirdeta, o kai perkama ebay, tai pirma mintis man buvo 'o is kur pakeitimui galvuciu gaut?'. Nes aparaciuko kaina tai vienas dalykas, bet paskui juk reikes galvutes keist kas kelis menesius, tai turi but patogu jas nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 19, 23:19)
Nebent bandziusios apie poveiki pasisakys, bet as toki pastebejima turiu. Man si firma negirdeta, o kai perkama ebay, tai pirma mintis man buvo 'o is kur pakeitimui galvuciu gaut?'. Nes aparaciuko kaina tai vienas dalykas, bet paskui juk reikes galvutes keist kas kelis menesius, tai turi but patogu jas nusipirkt.

g.gif va cia tai nepagalvojau,del galvuciu doh.gif nerandu ebay uk Skinsonic aparatelio verysad.gif
Atsakyti
Kazin ar verta pirkti Clarisonic plus su galvute kunui g.gif Kazkaip man sunku isivaizduoti, kad as terliociausi su tuo valymu visam kunui ax.gif
Atsakyti