Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 17, 17:03)
Parasiau clarisonic uzklausa, sake niekuo padeti negali, nes garantinis baigesi. Nors cia gamybinis brokas buvo nuo pat pradziu, bet jie net nesiule kazka daryti, padeti.

Bet is tikruju, tai jie ir teisus - jei nesikreipet per tiek laiko, tai matyt ir nieko neina padaryt, vistiek jau po garantinio ir labai daug laiko praeje....
Atsakyti
Sveikos merginos, jau trečia diena naudoju savo skinsonika, pradėjo spuogai lįsti. Senoje temoje rašėte kad kažkuriai taip buvo, norejau sužinoti ar susitvarkė tie spuogai? Ar čia man aparatas netinka?
Atsakyti
koki geriau rinktis:
besisukanti ar
vibruojanti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 18, 12:14)
koki geriau rinktis:
besisukanti ar
vibruojanti? 4u.gif

vibruojanti, nes neistampys odos 4u.gif
Atsakyti
Clarisonic naudojau tik 2 vakarus, kol kas pasirinkau delicate galvute (paciai jautriausiai odai), bet siaip man noretusi dar svelnesnio lietimosi su oda...
Paantrinsiu shopingo senajama postui, kad vibracija gana stipri - valant nosi, ypac arciau akiu, vibravimas smelkiasi iki smegenu, kaupiasi asaros ir net pradedu ciaudeti biggrin.gif kitas veido sritis valant viskas ok, nu bet nosies valymui reikia susikaupti/prisiversti, o nosi norisi ilgiausiai pavalyti - reiks persilauzti...
Anyway, kol kas tik toks minusas, nes rezultatas virsijo lukescius thumbup.gif ; odos svelnumas po keliu proceduru stebetinas wub.gif jau antra diena nepalyginti lygiau tepesi krempudra ir oda akivaizdziai matosi geresnes bukles: lygesne, beveik neliko keliu issausejusiu vietu ant skruostu, kurios buvo pries kelias dienas...Super, ziuresiu, kaip paveiks kuno oda (Plus variantas) arba kaip reaguos oda po valymo giluminiu sepeteliu...
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 12 18, 15:10)
Paantrinsiu shopingo senajama postui, kad vibracija gana stipri - valant nosi, ypac arciau akiu, vibravimas smelkiasi iki smegenu, kaupiasi asaros ir net pradedu ciaudeti  biggrin.gif kitas veido sritis valant viskas ok, nu bet nosies valymui reikia susikaupti/prisiversti, o nosi norisi ilgiausiai pavalyti - reiks persilauzti...

O man malonus tas jausmas, norisi dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
Pirmais naudojimo kartais tik jaučiasi ta vibracija. Po kurio laiko bent jau aš jos nebejaučiu smile.gif Tikrai nereikia jos bijot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 18, 23:28)
O man malonus tas jausmas, norisi dar ir dar biggrin.gif

Man taip pat malonu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2011 12 18, 21:41)
Pirmais naudojimo kartais tik jaučiasi ta vibracija. Po kurio laiko bent jau aš jos nebejaučiu  smile.gif  Tikrai nereikia jos bijot  smile.gif

tikiu drinks_cheers.gif
si vakara jau neciaudejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2011 12 17, 23:49)
Sveikos merginos, jau trečia diena naudoju savo skinsonika, pradėjo spuogai lįsti. Senoje temoje rašėte kad kažkuriai taip buvo, norejau sužinoti ar susitvarkė tie spuogai? Ar čia man aparatas netinka?

Na man tai ne spuogai pradejo listi, o inkstirai. Valosi oda taip mirksiukas.gif
Atsakyti
dar pasikartosiu, ar ji tik parsisiust galima? LT nenusipirksiu niekur?
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 12 19, 15:23)
dar pasikartosiu, ar ji tik parsisiust galima? LT nenusipirksiu niekur?

Taip, tik parsisiust.
Atsakyti