Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Jovita23 @ 2011 12 15, 21:11)
As jau uzsisakiau:) Labai laukiu skinsonico.

Kiek sumokejote? unsure.gif nesigaudau as uzsakymuose, jauciu prasysiu pazistamu, kad padetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 12 16, 07:54)
Kiek sumokejote?  unsure.gif nesigaudau as uzsakymuose, jauciu prasysiu pazistamu, kad padetu  blush2.gif

O per kokį puslapį užsisakinėjate? Parašykite kas neaišku, padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, tos kur juos turite, kaip manote, gal panasu efekta galima isgauti su siurkscia kempine. Nes ka jis daro - nusveicia, pamasazuoja, juk ta pati rankom galima daryti su kuo nors? Ar nesigailite pirkusi ne viena? Juk ne 10 lt kainuoja.
Atsakyti
Sveikos,
prisiskaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie veido prieziuros aparaciukus ir nusprendziau padaryti sau dovana Kaledom smile.gif Taigi po kokio gero menesio tureciau turet savo dovana biggrin.gif
Pagrindine mano problema yra megstancios kimstis poros ir nelygi veido oda. Kolkas uzsakiau Olay, nes visu ju veikimo principas panasus, o kadangi nezinau kaip reaguos mano oda, tai nusprendziau bandyti pigesni varianta smile.gif
Atsakyti
Kol kas neperskaičiau pirmos temos, bet gal gausiu atsakymą čia. Ar galima tokius aparatus naudoti jautriai odai? Su išsiplėtusiais kapiliarais? Dėkui
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 16, 09:51)
Sakykit merginos, tos kur juos turite, kaip manote, gal panasu efekta galima isgauti su siurkscia kempine. Nes ka jis daro - nusveicia, pamasazuoja, juk ta pati rankom galima daryti su kuo nors? Ar nesigailite pirkusi ne viena? Juk ne 10 lt kainuoja.

Nezinau, kaip butu su siukscia kempine, bet nei kiek nesigailiu, kad isigijau aparaciuka, nes jis tiesiog super thumbup.gif

QUOTE(Aiva. @ 2011 12 16, 13:00)
Kol kas neperskaičiau pirmos temos, bet gal gausiu atsakymą čia. Ar galima tokius aparatus naudoti jautriai odai? Su išsiplėtusiais kapiliarais? Dėkui

Galima, mano oda jautri, bijojau, kad tas sepetelis bus siurkstus ir dirgins oda, bet nieko panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 16 gruodžio 2011 - 13:39
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 16, 10:51)

Siurksti kempine ar rankinis sepetys duoda panasu efekta, bet tikrai ne ta pati, nes aparatu esme yra greitis - ranka tokio greicio nepasiektumet.

QUOTE(Aiva. @ 2011 12 16, 14:00)

Jautriai tikrai galima, o del kapiliaru, tai manyciau irgi nieko, bet jei jie labai issiplete, tai gal geriau paieskot info gamintoju puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 16, 11:41)
Sveikos,
prisiskaiciau daug teigiamu atsiliepimu apie veido prieziuros aparaciukus ir nusprendziau padaryti sau dovana Kaledom smile.gif Taigi po kokio gero menesio tureciau turet savo dovana  biggrin.gif
Pagrindine mano problema yra megstancios kimstis poros ir nelygi veido oda. Kolkas uzsakiau Olay, nes visu ju veikimo principas panasus, o kadangi nezinau kaip reaguos mano oda, tai nusprendziau bandyti pigesni varianta smile.gif

Tradiciskai: kur pirkai ir kiek kainavo?
Papildyta:
[quote=mėnulis,2011 12 16, 16:10]
ir ar galima su jais tik veido masaza daryti, be to sepecio g.gif
Atsakyti
Mano clarisonic mia, berods, visai sugedo, siandien aparatas pats 3 kartus buvo isijunges doh.gif is niekur nieko...
Planuoju pirkti sirius, nusivyliau clarisonicu isvis, tiek ju klientu servisu,kai po metu su puse turiu ji realiai mesti lauk, o kiek sumokejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleur de force: 16 gruodžio 2011 - 23:43
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 16, 16:13)
ir ar galima su jais tik veido masaza daryti, be to sepecio  g.gif

Tai kad sepeteli nuemus tik pypsiukas toks ten yra, tai juo gi nedarysit masazo. Nebent antgaliuka kita uzdejus (pvz SkinSonic turi kremo tepimo ir dar kazkoki antgaliukus), bet vistiek ne sausu tik.

QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 17, 00:42)
Mano clarisonic mia, berods, visai sugedo, siandien aparatas pats 3 kartus buvo isijunges  doh.gif  is niekur nieko...
Planuoju pirkti sirius, nusivyliau clarisonicu isvis, tiek ju klientu servisu,kai po metu su puse turiu ji realiai mesti lauk, o kiek sumokejau doh.gif

O kas su klientu aptarnavimu negerai? Ar del sio aparaciuko kreipetes ir nieko nebegali padaryt?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 16, 16:13)

Pirkau amazon'e per tarpininke, 25.99$ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 12 17, 02:12)
O kas su klientu aptarnavimu negerai? Ar del sio aparaciuko kreipetes ir nieko nebegali padaryt?

Parasiau clarisonic uzklausa, sake niekuo padeti negali, nes garantinis baigesi. Nors cia gamybinis brokas buvo nuo pat pradziu, bet jie net nesiule kazka daryti, padeti.
Atsakyti