QUOTE(Maserati. @ 2011 01 25, 15:05)
Dar priklauso nuo to, kiek dazausi,jei labai minimaliai veida,tai tada nenaudoju pries clarisonica pienelio.
As jei labai mazai dazausi, isvis tada nenaudoju savo aparaciuko
QUOTE(Aterol @ 2011 01 25, 15:11)
Nuvalau aš su pieneliu prieš tai, bet tik todėl, kad noriu pabaigti pieneli. Gaila, kad stovi nenaudojamas.
Bet šiaip jei ir nenuvalau su pieneliu, tai su Cralisonicu ir prausikliu makiažas nusivalo idealiai.
O paskui su toniku nevalot odos?
Nes jei as iskart valau su pieneliu ar prausikliu, vistiek kazkiek lieka makiazo ir tai matosi nuvalant su toniku...
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 28, 20:19)
Pienelis yra pienelis, ne prausiklis. Geriau putojantis, nes dabar pvz. turiu neputojanti,tai sunkiau atrodo slysta pats aparatas,kai putom oda nepasidengia
Kazkaip as ir galvoju, jog turi buti putotjantis prausiklis, nes su pieneliu isvis blogai slysta ir labai greitai susigeria i oda
QUOTE(Aterol @ 2011 01 28, 23:58)
Pas mane Clarisonico instrukcijoj rašo, kad reikia naudoti neputojančius prausiklius.
Pati šiuo metu naudoju nei tai putojantį nei neputojantį. Tarpinis toks variantas.
Bet jusu gelinis turbut, jo?
QUOTE(shopingas @ 2011 01 29, 00:17)
Visos turi, tai ir man reikia tokio gerio
Bet pinigeliu gaila, tai matyt nepribrandau dar siam pirkiniui ir poreikis per mazas.
Tiesa sakant, mano irgi ne Clarisonic...
Bet pries pirkdama ieskojau info, skaiciau daug atsiliepimu ir priejau isvados, jog maniskis niekuom nenusileidzia Clarisonicui
Mano va toks