Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Dar klausimėlis: Ar tiktų naudoti Clarisonic jautriai veido odai su išryškėjusiais kapiliarais? blush2.gif Ar nebūtų dar blogiau?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 27, 12:50)
tas pats kas sakyti 'koks gi skirtumas kokie tie batai?! svarbu basom neveiksciot ir kad silta butu'. juk daiktas ne uz 10lt kad keistum jei atsibos spalva. as irgi esu apsvarstymuose koki pirkt ir svarbiausia kokia spalva biggrin.gif

batai-ir silumai, ir patogumui, ir groziui. Veido valymo aparatas-odos valumui ir tikodos valumui smile.gif cia tik mano nuomone:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 11 27, 17:19)
batai-ir silumai, ir patogumui, ir groziui. Veido valymo aparatas-odos valumui ir tikodos valumui smile.gif cia tik mano nuomone:)

Na, kitoms ir prietaiso dizainas svarbu. Ypač kai tokia pasirinkimo įvairovė : zebrinis, dryžuotas spalvotas, su gėlytėm, pilkas, su taškiukais, koralinis, fuschia, žalias, levandinis, geltonas, safyrinis, raudonas, mandarininis ir t.t. Būtų tik baltas - ir ramu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 11 27, 15:19)

Man svarbu, kokio leopardinio nenoreciau savo interjere. Man baltas labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
pas mane baltas ir man ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 11 24, 23:00)
As vistiek parasyciau pardavejui unsure.gif

Parasiau, sako, kad niekuo padeti negali, nes garantinis praejo, bet kita vertus,cia gamyklinis brokas,o ne naudojimo klaida doh.gif Kai galutinai suges, imsiu sirius.
Atsakyti
Ateinu su paskojimais apie skinsonic, turiu jau lygiai mėnesi, tai nesigailiu pirkusi, nes labai sutrumpėjo veido nuvalymo laikas, oda švelnesnė( šitas turbūt pats ryškiausiai pastebėjimas), kremai tikrai kitaip geriasi, kaip ir kreminė pudra( jos negalėčiau dar atsisakyti, kaip viena rašiusi). Poros apsivalė, bet neišisvalė iki galo, gal dar reiktu kokio labiau giluminio valiklio g.gif o gal laiko. Nors juo naudojuosi ir ryte ir vakre vistiek karts nuo karto išlenda koks spuogelis. Ir dar ka pastebėjau kad naudojant jį labiau ne pulinukai lenda o inkštirai(tikiuosi teisingai čia išsireiškiau ir suprasit ka noriu pasakyt) smile.gif

Tiesa veidui naudoju jautrios odos angali, o normalu angali naudoju kojoms(blauzdoms) ankščiau labai įauginėdavo plaukeliai ko dabar pasitaiko žymiai rečiau, tkiuosi čia nesutapimas o aparato dėka, bet kokiu atveju atgal jo neatiduočiau biggrin.gif
Atsakyti
Ar kuri bandet naudoti sausa clarisonic? Skaiciau, kad Cindy Crowford ji naudoja kunui, bet nesuslapintu antgaliu (aisku, nepatikrinsim, ar tiesa tai biggrin.gif ) ? Bet taip pat skaiciau, kad ji galima ir veidui sausa naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 28, 16:32)
Ar kuri bandet naudoti sausa clarisonic? Skaiciau, kad Cindy Crowford ji naudoja kunui, bet nesuslapintu antgaliu (aisku, nepatikrinsim, ar tiesa tai biggrin.gif ) ? Bet taip pat skaiciau, kad ji galima ir veidui sausa naudoti.

O kam naudot sausa? Naudot galima, bet odai manau nera gerai, vistik zymiai siurksciau nei dregnu, o dregnu pakankamai oda pasveiciama - ne veltui ir ribotas laikas kiek juo praustis galima, kad odos per daug nesujautrint, nenusveist.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 28, 15:44)
O kam naudot sausa? Naudot galima, bet odai manau nera gerai, vistik zymiai siurksciau nei dregnu, o dregnu pakankamai oda pasveiciama - ne veltui ir ribotas laikas kiek juo praustis galima, kad odos per daug nesujautrint, nenusveist.

Nezinau kam, tiesiog tai yra vienas is variantu,tai ir klausiu,gal yra bandziusiu smile.gif Tikriausiai kunui butu gerai (pvz. kiti sveiciasi pries dusa sausomis plausinemis (tokios kietos kai buna,o ne tomis is audinio) , skatina kraujotaka, nuima pavirsini odos sluoksni)
Atsakyti
Nusipirkau vakar ir isbandziau Olay ProX sveitikli. Patiko, svelnus sereliai, maloniai valo oda, tikiuosi rezultatai bus geri. Mergaites, kaip daznai naudojate siuos aparaciukus, kiek kartu per savaite? rolleyes.gif
Atsakyti
as naudoju kokius 3 kartus i savaite, kartais, du, naudojau kasdien vakarais, bet oda jautri ir sausa tai dar labiau pasausino
Atsakyti