Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Kuzia @ 2011 11 25, 22:56)
Man labiausiai patinka spalvoti rolleyes.gif . Pvz, zebrinis arba su gelytem wub.gif

Dar ir tokių būna? biggrin.gif Jaguar rašto mačiau Sephoroj, na bet zebrinio niekur neteko matyt...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 11 25, 13:20)
Shopingas, noriu tavo nuomones. Kas per saitas PrettySkin4Less?
Man biski itartinas, nes estimate shiping man raso, kad free ph34r.gif . Ne per gerai huh.gif ? Noriu nusipirkt galvuciu ir prausiklio kokio pas mus nera unsure.gif

Nezinau, niekad su juo nesusidurus - reiketu pagooglint kas apie ji rasoma. Siaip tas nemokamas siuntimas nera gal taip baisu - va draugei is vieno saito pirkau, kur siuntimas $0.01 (bet cia JAV), tai jis galvojo gerai cia ar kazkas ne taip... Nu bet sis jusu nurodytas puslapis toks labai jau paprastas, elementarus, nepatrauklus kazkoks...

QUOTE(Victorious @ 2011 11 25, 21:57)
Aš dilemoj dėl "Clarisonic MIA" spalvos. Mąstau apie baltą arba švelniai mėlyną mastau.gif. Ryškūs truputį "pjauna" akį ir galvoju, kad gali greitai pabosti..

O koks būtų praktiškiausias? Nėra kokių specifinių dalykų : neapsitrina rankena naudojant ar pan.? g.gif

Man realiai dar geltonas ir levandinis patiko (pradzioj ryskios spalvos norejau, bet gyvai pamacius persigalvojau), berods ir zalsvas yra, tai jis irgi buvo nieko, bet pirkau geltona (su ta mintim, kad ir vyras gal naudos) - deja, nepatiko ir nepasilikau. Bet vistiek man kazkodel iki siol sios dvi jo spalvos graziausios. Dar man grazus mandarinu spalvos (nu taip skaniai atrodo, nezinau tik kaip gyvai atrodytu).
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2011 11 25, 22:56)
Man labiausiai patinka spalvoti rolleyes.gif . Pvz, zebrinis arba su gelytem wub.gif

Zebrinio neteko matyt, o su gelytem man irgi patiko, bet jis berods normalaus dydzio (ar MIA? g.gif ).
Atsakyti
Skaitinejau sia temuke ir pati noreciau kokio aparaciuko isigyt,tik kad kaip supratau tie clarisonikai brangus yra,bet geri.Noreciau kazko gero,bet nebrangaus tai net nezinau jai pirkciu tai tarp kokiu cia rinktis reiktu,giriama scinsonikas,tai gal si imt g.gif ,bet tenais skaitinejau kad yra aparaciukai kurie sukasi ir kurie vibruja,tai nezinau kaip cia kas.Kuri cia geriau rinktis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 11 25, 22:27)
Skaitinejau sia temuke ir pati noreciau kokio aparaciuko isigyt,tik kad kaip supratau tie clarisonikai brangus yra,bet geri.Noreciau kazko gero,bet nebrangaus tai net nezinau jai pirkciu tai tarp kokiu cia rinktis reiktu,giriama scinsonikas,tai gal si imt  g.gif ,bet tenais skaitinejau kad yra aparaciukai kurie sukasi ir kurie vibruja,tai nezinau kaip cia kas.Kuri cia geriau rinktis  rolleyes.gif

Čiupk skinsoniką mirksiukas.gif nesisuka, o vibruoja ir tas veikimo principas temoje pripažintas geresniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 26, 00:57)
Čiupk skinsoniką mirksiukas.gif nesisuka, o vibruoja ir tas veikimo principas temoje pripažintas geresniu 4u.gif

aciu 4u.gif skaitinejau db kaitik is kur ir per ka uzsisakynet tai ka siulytumete?Siaip dar yra galimybe is Uk uzsisakynet,bet kazin ar cia aktualu uzsisakinejant butu.Noretusi kuo pigiau aisku apsisukti,skaiciau kad beroc 2 nares po 163lt apsisuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 26, 00:12)
Man realiai dar geltonas ir levandinis patiko (pradzioj ryskios spalvos norejau, bet gyvai pamacius persigalvojau), berods ir zalsvas yra, tai jis irgi buvo nieko, bet pirkau geltona (su ta mintim, kad ir vyras gal naudos) - deja, nepatiko ir nepasilikau. Bet vistiek man kazkodel iki siol sios dvi jo spalvos graziausios. Dar man grazus mandarinu spalvos (nu taip skaniai atrodo, nezinau tik kaip gyvai atrodytu).

Imčiau margą, bet nėra ten, iš kur planuoju pirkti. Kitas gražiausias variantas - juodas. Neteko gyvai matyti? smile.gif
Papildyta:
Ai dar trišakis kištukas. Kokį adapterį reiktų rinktis? Ir kokių problemų gali kilti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 lapkričio 2011 - 00:10
QUOTE(shopingas @ 2011 11 25, 20:12)
Nezinau, niekad su juo nesusidurus - reiketu pagooglint kas apie ji rasoma. Siaip tas nemokamas siuntimas nera gal taip baisu - va draugei is vieno saito pirkau, kur siuntimas $0.01 (bet cia JAV), tai jis galvojo gerai cia ar kazkas ne taip... Nu bet sis jusu nurodytas puslapis toks labai jau paprastas, elementarus, nepatrauklus kazkoks...

Zebrinio neteko matyt, o su gelytem man irgi patiko, bet jis berods normalaus dydzio (ar MIA? g.gif ).

Bral, jauciu vistiek meginsiu is ten pirkt unsure.gif . Maciau yra galimybe registruot siuntini - tai +15$ cool.gif
Man tas labai grazus didis.gif
user posted image

Yra mia su gelytem. Snd benarsydama koki grazu maciau ohmy.gif ohmy.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 26, 01:04)
Imčiau margą, bet nėra ten, iš kur planuoju pirkti. Kitas gražiausias variantas - juodas. Neteko gyvai matyti? smile.gif
Papildyta:
Ai dar trišakis kištukas. Kokį adapterį reiktų rinktis? Ir kokių problemų gali kilti?

Va juodo neimčiau. Nebent ruošiesi nušluostyti jį švariai po kiekieno panaudojimo, nes laaaabai viskas matos ant juodos spalvos. ypač nudžiūvę vandens lašeliai.

Na o dabar trumpai apie Skinsonicą. Tai tikrai džiaugiuosi jau kokias 4 savaites. Oda prasivalė, gerokai švelnesnė, visiškai kitaip susigeria kremas, poros irgi pravalytos gan stipriai. Tikrai vertas savo kainos.
Atsakyti
QUOTE(Jadzkiene @ 2011 11 26, 13:23)
Va juodo neimčiau. Nebent ruošiesi nušluostyti jį švariai po kiekieno panaudojimo, nes laaaabai viskas matos ant juodos spalvos. ypač nudžiūvę vandens lašeliai.

Jis grafitiškai pilkas biggrin.gif.
Dar galutinai nenusprendžiau dėl spalvos, bet tamsus tikrai gražuolis atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 lapkričio 2011 - 13:18
4u.gif siaip pries perkant scinsonika mastau veida issivalyt ir paskui pradet ji nauduot kad palaikyt ta svaria oda.Nes jauciu be kosmetologes isikisimo jisai man inkstiry neisvalys.
Atsakyti
http://www.ebay.co.u...d#ht_500wt_1287

Ar šitokio niekas nebandėt? labai pigus, daug galvučių pridėta..Gundausi pabandymui biggrin.gif internete tik viena video pavyko atkapstyti, kur jį naudoja, o daugiau jokios info nerandu.
Atsakyti
tas pats kas sakyti 'koks gi skirtumas kokie tie batai?! svarbu basom neveiksciot ir kad silta butu'. juk daiktas ne uz 10lt kad keistum jei atsibos spalva. as irgi esu apsvarstymuose koki pirkt ir svarbiausia kokia spalva biggrin.gif
Atsakyti