Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Nidulia @ 2011 11 24, 22:12)
Ir nereikia cia nervinti, nes tuoj imsiu galvoti, kad mano skinsonikas negeras ir uzsimanysiu to mia  blink.gif
Etamuska, gundaisi? smile.gif Zinoke geras dalykelis, as patenkinta smile.gif
O tu nesinervink, apčiuopiamų skirtumų nėra, už kuriuos reiktų tiek permokėti tongue.gif persidoėmta, peržiūrėta, faktas kaip blynas thumbup.gif o brangesnis, pigesnis-tai galima nurašyti sąžinės graužimui už permokėjimą hihihi.gif

Labai, bet sudvejojau ties šiuo nemokamu shippingu, nžn-per ilgai siunčiasi, neregistruota, kažkaip susilaikiau dar g.gif beveik tikra esu, kad pasimestų. gal tik paranoja, bet savęs neperkalbinėsiu biggrin.gif o Europoje nėra jų pigiau pirkti? g.gif

Papildyta:
kažkoks judesys vyksta čia, yra atsiliepimų, aprašymas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 25, 00:35)
O tu nesinervink, apčiuopiamų skirtumų nėra, už kuriuos reiktų tiek permokėti tongue.gif persidoėmta, peržiūrėta, faktas kaip blynas thumbup.gif o brangesnis, pigesnis-tai galima nurašyti sąžinės graužimui už permokėjimą hihihi.gif

Labai, bet sudvejojau ties šiuo nemokamu shippingu, nžn-per ilgai siunčiasi, neregistruota, kažkaip susilaikiau dar g.gif beveik tikra esu, kad pasimestų. gal tik paranoja, bet savęs neperkalbinėsiu biggrin.gif o Europoje nėra jų pigiau pirkti? g.gif

Papildyta:
kažkoks judesys vyksta čia, yra atsiliepimų, aprašymas ir t.t.

Etamut, as pirkau skinsinic-labai juo patenkinta, ne toks jau jis ir brangus, palyginus su Clarisonicu, juolab, kad taip par veikia-vibruoja. Man labai jis supper. Nuo to laiko, kai pradejau naudoti, neiskilo ant veido nei vieno spuogelio, kurie kildavo pries mm ir beveik visda tose paciose vietoje:)As uzsisakiau skinsoniko saite, o padejo man tai padaryti S-supratai? smile.gif
Atsakyti
Shopingas, noriu tavo nuomones. Kas per saitas PrettySkin4Less?
Man biski itartinas, nes estimate shiping man raso, kad free ph34r.gif . Ne per gerai huh.gif ? Noriu nusipirkt galvuciu ir prausiklio kokio pas mus nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 11 25, 11:54)
Etamut, as pirkau skinsinic-labai juo patenkinta, ne toks jau jis ir brangus, palyginus su Clarisonicu, juolab, kad taip par veikia-vibruoja. Man labai jis supper. Nuo to laiko, kai pradejau naudoti, neiskilo ant veido nei vieno spuogelio, kurie kildavo pries mm ir beveik visda tose paciose vietoje:)As uzsisakiau skinsoniko saite, o padejo man tai padaryti S-supratai? smile.gif

Žinau, mes jau ir apkalbėjom tave lotuliukas.gif 4u.gif
Turėjau omenyje aukštesnius postus-kad kažkas nenori į pigesnius žiūrėti. tai sakau nelabai ir turėtų norėtis permokėjus į tokį pat daiktą, tokiu pat efektu žiūrėti biggrin.gif
Mano svajonė-išsivalyti tuos tokius smulkius poodinukus, vietomis braukiu veidą-kaip per tarką doh.gif Dar pastrateguosiu, gal pavyks iš UK parsigabenti, jei ne-siųsiuos iš Amerikės g.gif Dar skelbimus sudėjau, kad ieškau-maža kas, gal kažkuriai nepatiks ax.gif
Supratau, o kaip gi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 25, 14:26)
gal pavyks iš UK parsigabenti

Cia ko tokio ieskosies? Zinok UK nieko nera beveik biggrin.gif

Kas iesko UK clarisoniku dabar iki sekmadienio Selfriges nuolaida su kodu SELF10.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 11 25, 16:48)
Cia ko tokio ieskosies? Zinok UK nieko nera beveik biggrin.gif

Skinsoniko. sakai, neverta? g.gif Blyn, viskas kaimas išskyrus Ameriką lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau pradėjau norėti Clarisonic Mia aparačiuko blush-anim-cl.gif Sakykit, jei pirkčiau per tarpininkes iš Amerikės, koks laido kištukas ten būna? Įsivaizduoju LT neveiktų, reiktų adapterio, kur tą adapterį benusipirkt? mastau.gif
Ačiū atsakiusioms! wink.gif
Atsakyti
Nu va ir aš jau šiandien gavau skinsonic'a thumbup.gif laukiau lygiai dvi savaites po išsiuntimo, turėjau eiti į paštą atsiimti. Tai ką tik išbandžiau, negaliu sakyti, kad jau veidas švarut švarutėlis, bet matosi šiek tiek jau išsivale, tik dar reiks normalaus gelio ar kokio prausiklio susirast prie jo, nežinau koki geriau g.gif gal kuri patartu? man labiau aktualu poras išvalyt, veido oda normali.

P.S nemokėjau jokio muito, gavosi 180lt pirkau iš jų saito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 25, 14:54)
Skinsoniko. sakai, neverta? g.gif

Parduotuvese nenusipirksi. Be sansu biggrin.gif
Atsakyti
Aš dilemoj dėl "Clarisonic MIA" spalvos. Mąstau apie baltą arba švelniai mėlyną mastau.gif. Ryškūs truputį "pjauna" akį ir galvoju, kad gali greitai pabosti..

O koks būtų praktiškiausias? Nėra kokių specifinių dalykų : neapsitrina rankena naudojant ar pan.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 lapkričio 2011 - 21:13
QUOTE(Victorious @ 2011 11 25, 21:57)
Aš dilemoj dėl "Clarisonic MIA" spalvos. Mąstau apie baltą arba švelniai mėlyną mastau.gif. Ryškūs truputį "pjauna" akį ir galvoju, kad gali greitai pabosti..

O koks būtų praktiškiausias? Nėra kokių specifinių dalykų : neapsitrina rankena naudojant ar pan.? g.gif

Na spalvos pasirinkimas jau grynai skonio reikalas smile.gif Aš turiu švelniai rožinį, tikrai kol kas nepabodo. Bet iš ryškių kažkaip man nei vienas nepatiko g.gif
Tikrai niekas ten neapsitrins smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka spalvoti rolleyes.gif . Pvz, zebrinis arba su gelytem wub.gif
Atsakyti