dar pavarysiu monologu
registruojantis tame psl. neleidžia įvesti naujos apskrities, meta Alytų, Kauną, Marijampolę berods. Kaip normalią apskritį įvesti?
Ir ar siuntinukai iš čia eina registruoti? Kalėdų metas greit, kaip tik gausis visas siuntimas per patį bumą. Bijau, kad gali pasimesti, jei ne
Ir man ten metė tokias apskritis ir negalėjau įvesti savo, todėl užsisakiau iš jų pagrindinio puslapio. Užsisakiau 9 diena, o išsiuntė 11, tai dabar dar laukiu to skinsonic'o . Buvau išsiuntęs jiems laišką, paklausiau per kiek laiko gausiu prekę, sakė per 1 ar 2 savaites, priklauso nuo muitinės ir šiaip... Dar po kol kas sumokėjau 180lt, jeigu nereiks mokėt muito, tai gerai bus.
QUOTE(psl @ 2011 11 23, 19:24)
Ir man ten metė tokias apskritis ir negalėjau įvesti savo, todėl užsisakiau iš jų pagrindinio puslapio. Užsisakiau 9 diena, o išsiuntė 11, tai dabar dar laukiu to skinsonic'o . Buvau išsiuntęs jiems laišką, paklausiau per kiek laiko gausiu prekę, sakė per 1 ar 2 savaites, priklauso nuo muitinės ir šiaip... Dar po kol kas sumokėjau 180lt, jeigu nereiks mokėt muito, tai gerai bus.
Kad dabar iš to kito labiau apsimoka, na jei nerasiu sprendimo teks praleisti nemokamą siuntimą 50lt pigiau neskatant muito jau gaunasi...
QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 22:05)
Kad dabar iš to kito labiau apsimoka, na jei nerasiu sprendimo teks praleisti nemokamą siuntimą 50lt pigiau neskatant muito jau gaunasi...
Kai iš to puslapio norėjau pirkt, tai ir tik 5baksai siuntimas kainavo, bet negalėjau normaliai savo apskrities rast, tai nenorėjau rizikuot, ir galvojau geriau iš jų puslapio pirksiu, aš visą temą perskaičiau, gal maišau, o gal ne bet man atrodo, kad muitinėje užkliūdavo tik tie kurie siuntėsi iš tos kur pigiau
turiu ir naudoju Clarisonic Mia turejau Plus, bet nenaudojau kunui, todel ir nemaciau reikalo vel toki pati pirkti - Mia sociai pakanka superinis daiktas, i joki kita pigesni varianta nekeisciau
QUOTE(psl @ 2011 11 23, 21:11)
Kai iš to puslapio norėjau pirkt, tai ir tik 5baksai siuntimas kainavo, bet negalėjau normaliai savo apskrities rast, tai nenorėjau rizikuot, ir galvojau geriau iš jų puslapio pirksiu, aš visą temą perskaičiau, gal maišau, o gal ne bet man atrodo, kad muitinėje užkliūdavo tik tie kurie siuntėsi iš tos kur pigiau
Viena narė iš jų ofic. psl. siųsdamasi mokėjo muitą. O dėl kitų nežinau
Susirašiau su ta parduotuve-nemok. siuntimas iki penktadienio kaip supratau galioja. Dėl apskrities-leidžia pasirinkti tuščią laukelį, nėra būtina vesti. Siuntiniai neregistruoti, jei dingsta nekompensuoja, bet sako būna, kad mums atgal grįžta-tokiu atveju grąžina pinigus arba išsiunčia dar kartą.
Reg. siuntimas 20 baksų
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 23, 22:43)
turiu ir naudoju Clarisonic Mia turejau Plus, bet nenaudojau kunui, todel ir nemaciau reikalo vel toki pati pirkti - Mia sociai pakanka superinis daiktas, i joki kita pigesni varianta nekeisciau
o kuom Clarisonic Mia skiriasi nuo kitu clarisonic modeliu.
Ir nereikia cia nervinti, nes tuoj imsiu galvoti, kad mano skinsonikas negeras ir uzsimanysiu to mia
Etamuska, gundaisi? Zinoke geras dalykelis, as patenkinta
Mano clarisonic mia paluzo, nuo pat pradziu sunkiai jungesi, t.y. tas mygtuko sensorius kazkur i kaire buvo ,o ne tiesiai,tai visaip reikdavo pirstu (ar tiesiog nykscio nagu,statmenai) maigyti, kol pataikydavau,tai va, ,,prisimaigiau" taip sakant, ta gumine dalis per centra siek tiek iplyso. Matytis nesimato, bet kai stipriai paspaudziu - matosi. Garantijos nebera, nes praejo siek tiek daugiau nei metai,nesuprantu, ko laukiau
QUOTE(Nidulia @ 2011 11 24, 20:12)
Na, Mia paprasciausias.
Manyciau tau neverta skinsoniko i mia keist . Nebent i koki Clarisonic Plus. Bet tie jau brangus jomajo
QUOTE(Nidulia @ 2011 11 24, 23:12)
Mia tiesiog kelioninis variantas, t.y. mazesnis aparaciukas, vienas greitis. Na Mia neturi stovo. Yra ir Mia 2, tai sitas modeliukas jau su 2 greiciais. Klasikinis aparatas irgi su 2 greiciais, o modelis Plus turi 3 greicius.
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 24, 20:24)
Mano clarisonic mia paluzo, nuo pat pradziu sunkiai jungesi, t.y. tas mygtuko Garantijos nebera, nes praejo siek tiek daugiau nei metai,nesuprantu, ko laukiau
As vistiek parasyciau pardavejui