Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Clarisonic Mia galit uzsisakyti is feelunique, 120 svaru.
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif susidomėjau skinsonic (sirius), ar grynai jautrios odos savininkių jis neerzina? kaip užsireikė, prisiskaičiau atsiliepimų apie kito gamintojo aparačiuką, kad oda perbraukus jausdavosi tokia nelygi, o panaudojus jį, suisitvarkė. wub.gif kaip suprantu pigiausia siųstis iš jų ofic. psl. per tarpininkę?
Čia Amerikos firma? 4u.gif
Atsakyti
Paskyriau naktį skaitymui, temą įveikiau biggrin.gif
QUOTE(Nidulia @ 2011 10 06, 18:12)
...visai kitaip net pudra ir kremas tepasi:)
Mineralinė ar skysta? 4u.gif

QUOTE(jadzka @ 2011 10 15, 13:02)
Skinsonicas nugalėjo smile.gif

...
Turi daugiau galvučių (ir pakankamai pigios pakeitimo galvutės);
O kur yra pirkti galvučių jam?

QUOTE(Glamourcik @ 2011 10 17, 20:26)
Siame puslapyje radau visokiu aparaciuku veido valymui, pvz. http://www.manopreke...s-rinkinys.html
Nepirkčiau čia vien iš principo, Akcija rėkianti, o nuolaida 1lt doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Flos @ 2011 10 20, 07:50)
Aš naudoju savo pasidarytą nesintetinį prausiklį ir jis neputoja, toks gelinis - man puikiai tinka.
Kokį dareisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 03:39)
O kur yra pirkti galvučių jam?

Tai jau jis atkeliauja su 3 galvoutem rinkinyje, o paskui visas jas galima atskirai susipirkt - prekiaujama jomis oficialiam puslapyje, t.y. tam paciam kaip ir aparaciuku.
Atsakyti
Merginos, čia http://truthinaging....and-recommended iki rytojaus nemokamas siuntimas
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 00:16)
Sveikos drinks_cheers.gif susidomėjau skinsonic (sirius), ar grynai jautrios odos savininkių jis neerzina?

Mano irgi jautri oda, irgi bijojau aparaciuko, bet dabar esu ziauriai juo patenkinta, odai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2011 11 23, 08:05)
Merginos, čia  http://truthinaging....and-recommended iki rytojaus nemokamas siuntimas

O cia tikrai originalai ? g.gif bet jei muitinej pastrigs g.gif , ne pigiau per tarpininke?
As irgi planuoju isigyti skinsonic, mastau, ar nepadarys pvz "black friday" nuolaideles kokios ir oficialus psl g.gif
Atsakyti
QUOTE(AtoMama @ 2011 11 23, 10:17)
O cia tikrai originalai ? g.gif bet jei muitinej pastrigs  g.gif , ne pigiau per tarpininke?
As irgi planuoju isigyti skinsonic, mastau, ar nepadarys pvz "black friday" nuolaideles kokios ir oficialus psl  g.gif

Nežinau, kodėl turėtų būti ne originalas... g.gif Aš skaičiavau taip 49,95 x 2,6 (ėmiau šiek tiek didesnį kursą) = 129.87, + muitas nuo vertės ir siuntimo išlaidų (kurių nėra) x 21 proc. PVM = 157,14 Nežinau, ar gerai mąstau, bet manau, kad stipriai nepermokėsiu už jį.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2011 11 23, 12:05)
Nežinau, kodėl turėtų būti ne originalas...  g.gif  Aš skaičiavau taip 49,95 x 2,6 (ėmiau šiek tiek didesnį kursą) = 129.87, + muitas nuo vertės ir siuntimo išlaidų (kurių nėra) x 21 proc. PVM = 157,14 Nežinau, ar gerai mąstau, bet manau, kad stipriai nepermokėsiu už jį.

Ir tai JEIGU gausit muitą 4u.gif Pasiskaičius temą panašu, kad vos viena ar dvi mergytės buvo netyčia "užsirovę" ax.gif Manau čia apsimoka tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 11 23, 14:02)
Ir tai JEIGU gausit muitą 4u.gif Pasiskaičius temą panašu, kad vos viena ar dvi mergytės buvo netyčia "užsirovę" ax.gif Manau čia apsimoka tikrai.

bet kaip ilgai laukt reiks doh.gif 4-6 sav. biggrin.gif Nors dabar esu pradėjusi daryti rūgštinius veido valymus, tai vis tiek negalėčiau naudot turbūt, kad odą kuo mažiau dirgint pradžioj...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 23, 06:07)
Tai jau jis atkeliauja su 3 galvoutem rinkinyje, o paskui visas jas galima atskirai susipirkt - prekiaujama jomis oficialiam puslapyje, t.y. tam paciam kaip ir aparaciuku.

Iš viso komplekte 5 būna, taip?
Turėjau omenyje pakeitimui, mat buvo rodos tavo rašyta kaina, bet temoje nemačiau kur jų yra pirkti 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, kodėl turėtų būti ne originalas...  g.gif 

Aš irgi nemanau, kad gali būti neoriginalai-kas padirbinėtų šiuos, jei šiaip ar taip tiek nedaug kainuoja:) beje, man rodos iš šio psl. jau merginos siuntėsi.
Turbūt greičiau nei per 4-6sav. jis iš niekur neateitų? kaip ilgai, spės kaina nukristi kol gautume doh.gif

beje, psl. rašo:
60-Day Money Back Guarantee
1-Year Warranty
.
tai kada nemokamas siuntimas baigiasi, naktį ar ryt kažkurią val.? 4u.gif
Papildyta:
... = 129.87, + muitas nuo vertės ir siuntimo išlaidų (kurių nėra) x 21 proc. PVM = 157,14

Ar tik ne dar +14lt už dokų tvarkymą būtų?
Šiaip ar taip permokėjimo neturėtų būti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 23 lapkričio 2011 - 17:35