Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Soffyyy @ 2011 10 27, 19:10)
Taip taip, tuomet tikrai ten buvo įskaičiuotas ir 14,62 lt dokumentų tvarkymo mokestis, kurį pasiima Lietuvos paštas.
Jeigu nebūtumėt gavusi mokesčių, aparačiukas būtų išėjęs pigiau nei per SiriusBeauty. Aš pirkau, kai kursas buvo itin nepalankus (2,62-2,65 lt) ir man gavosi 174 lt. Bet muito negavau.

bet perkant is siriusbeauty ir gavus muito mokescius butu brangiau iseje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 10 27, 17:48)
bet perkant is siriusbeauty ir gavus muito mokescius butu brangiau iseje  rolleyes.gif

Taip taip drinks_cheers.gif Tą ir norėjau pasakyti. Būtų gavęsi apie 215 lt ax.gif
Atsakyti
pagaliau gavau laišką iš siriusbeauty.com tai išsiustas jau mano skinsonic, dabat tik laukti reiks ax.gif
Atsakyti
Pirkau skinsonic is siriusbeauty per tarpininke, gavosi apie 163Lt smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kas kiek laiko kraunate aparatus?
Mano instrukcijoje parasyta, kad pirma kart reik krauti 16val. o toliau
"to maintain the unit's full performance, it should always be placed back on the charging base after use"...
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 10 28, 17:44)
Pirkau skinsonic is siriusbeauty per tarpininke, gavosi apie 163Lt  smile.gif

Geras bigsmile.gif Tikrai nebrangiai thumbup.gif O sakykit, ne paslaptis, kiek svėrė jūsų aparačiukas?
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2011 10 31, 23:20)
Noriu paklausti, kas kiek laiko kraunate aparatus?
Mano instrukcijoje parasyta, kad pirma kart reik krauti 16val. o toliau
"to maintain the unit's full performance, it should always be placed back on the charging base after use"...

Kai issikrauna,tai ir kraunu. Dazniausiai palaikau bent 12 valandu. Pvz. vakare pabaigus prausima issikrauna, padedu krauti,ir ryte vel naudoju, arba buna, ryte prausiu tik prausikliu ir dar kraunu iki velaus vakaro.
Atsakyti
skinsonicu turetojos, ar matot pokycius po ilgesnio naudojimo? 4u.gif as tik antra savaite naudoju, atrodo ant skruostu lyg poros mazesnes ir svaresnes, bet nosis tai tokia pat taskuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 11 05, 19:56)
skinsonicu turetojos, ar matot pokycius po ilgesnio naudojimo?  4u.gif as tik antra savaite naudoju, atrodo ant skruostu lyg poros mazesnes ir svaresnes, bet nosis tai tokia pat taskuota  doh.gif

Mano oda švarėja, švelnėja, bet nosies inkštirai dar neišnyko. Bet oda labai suminkštėjus - labai lengvai išsispaudžia, kai kur net atrodo patys iššoka link paviršiaus.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 11 05, 23:04)
Mano oda  švarėja, švelnėja, bet nosies inkštirai dar neišnyko. Bet oda labai suminkštėjus - labai lengvai išsispaudžia, kai kur net atrodo patys iššoka link paviršiaus.

ryskiausiai jauciamas poveikis - tai atsirades odos svelnumas wub.gif ir kremine pudra tobulai dengiasi. na ziuresim, kad ilgainiui ir inkstiru sumazes.
o kitus antgalius naudojat?
man ta kempine tai tokia itartina atrodo biggrin.gif ji pati kremo daugiau sugeria nei mano odai padeda sugert, bent jau taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 11 05, 22:39)
ryskiausiai jauciamas poveikis - tai atsirades odos svelnumas  wub.gif  ir kremine pudra tobulai dengiasi. na ziuresim, kad ilgainiui ir inkstiru sumazes.
o kitus antgalius naudojat?
man ta kempine tai tokia itartina atrodo biggrin.gif ji pati kremo daugiau sugeria nei mano odai padeda sugert, bent jau taip atrodo...

Aš pradėjau kreminės nebenaudoti, nes kosmetologė pasakė, kad nieko nereik maskuot wink.gif tik rimtesniam "išėjimui į žmones" pasipudrinu.
naudoju tik masažinį, kai jau rimčiau lepinuosi, su kempinėle retkarčiais, o tas kietesnis guli pirmą kartą bandytas man pilnai pakanka to minkšto..
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 11 01, 08:19)
Geras bigsmile.gif Tikrai nebrangiai thumbup.gif O sakykit, ne paslaptis, kiek svėrė jūsų aparačiukas?

0.37kg 4u.gif
Atsakyti