as ir neradau ir matyt nera
QUOTE(shopingas @ 2011 10 25, 00:24)
Oi kaip geda Parasyta viena, pati rasau ta pati, nors galvoje visai kita, o ir perkaiciau kitaip - turejau Clarisonic'a omeny O Skinsonic man rodos neprekiauja parduotuves, na bent ne tos rimtesnes, nes cia toks vienas is daugelio aparaciuku...
QUOTE(special @ 2011 10 25, 07:24)
as ir neradau ir matyt nera
Nera. Kai ieskojau sau, knisau kur tik galejau. Dabar turiu Clarisonic'a, kurio i joki kita nekeisciau . Bet vis dar apsizvalgau parduotuvese tu pigesniu, mazu kam reiks is pazistamu, bet nerandu. O ir Clarisonic'a turi tik kelios, pacios prabangiausios parduotuves.
QUOTE(Nidulia @ 2011 10 25, 21:18)
Kuzia, neerzink
Merginos, kurios pirkot, jei tokių yra, iš šio puslapio Sirius skinsonic ar viskas tvarkoj? Man neleidžia kreditine atsiskaitinėt...
QUOTE(Katherina @ 2011 10 26, 13:14)
Merginos, kurios pirkot, jei tokių yra, iš šio puslapio Sirius skinsonic ar viskas tvarkoj? Man neleidžia kreditine atsiskaitinėt...
Aš dabar bandžiau suvesti, tai sakyčiau stringa puslapis, nes adreso laukelyje metė klaidą gal 8 kartus, kol galiausiai priėmė. Matyt sistemos viduje problema.
gavau pirmadieni skinsonic - pirmieji ispudziai - veidukas nereaaaaaliai svelnus juo nusiprausus ziuresim kaip toliau. mano pagr.lukesciai - kad inkstiru apmazetu ir padidetu veido odos tonusas
Papildyta:
man gavosi 43lt muito siunciantis is theagingtruth.com.
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2011 10 24, 13:10)
Blogiausiu atveju taip, 21%. Paskaitykit kelis psl. atgal, buvo kažkuri mergytė įmetus nuorodą, kur SkinSonic siuntimas į LT tik 5$ berods. Gaunasi daug mažiau nei per Siriusbeauty.com. Parduotuvė patikima, tiesiog jeigu tektų mokėti muitą jis bus mažesnis, nes mokate ir nuo shipping išlaidų
QUOTE(Katherina @ 2011 10 26, 13:14)
va va ir man įdomu, kaip ten pas juos vyksta? Sekmadieni užsisakiau ale viskas gerai užsipildė, pinigus nurašė, bet jokio laiško negavau nei kad gavo pinigus nei kad išsiuntė o šiandien jau trečiadienis, jiems laiška parašiau irgi jokio atsakymo. Kaip jums buvo gal galit parašyt ar man čia verta jau pergyventi ar ramiai sėdėt ir laukti
QUOTE(Female @ 2011 10 26, 21:16)
Čia turbūt suma ir su dokumentų tvarkymo išlaidomis?
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 26, 22:54)
va va ir man įdomu, kaip ten pas juos vyksta? Sekmadieni užsisakiau ale viskas gerai užsipildė, pinigus nurašė, bet jokio laiško negavau nei kad gavo pinigus nei kad išsiuntė o šiandien jau trečiadienis, jiems laiška parašiau irgi jokio atsakymo. Kaip jums buvo gal galit parašyt ar man čia verta jau pergyventi ar ramiai sėdėt ir laukti
Su kokia kortele jūs perkat? Aš su swedbank'o VISA, bet man meta klaidą. Parašiau jiems laišką, sako, kad gal naršyklę pasikeist į Chrom'ą arba Firefox'ą, bet mano būtent pastaroji. Nesuprantu... Kortelė tai kreditinė, pirkimams tinkama... Gal kas susidūrė su tokia situacija?
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 26, 21:54)
Man po kokiu 4 dienu atejo laiskas, kad issiusta
QUOTE(Soffyyy @ 2011 10 27, 12:34)
Čia turbūt suma ir su dokumentų tvarkymo išlaidomis?
cia galutine suma kuria paste sumokejau, nesigilinau kas ieina, ir popierius jau ismeciau tai bendroj sumoj su visais mokesciais aparatas kazkur 190lt gavosi.
QUOTE(Katherina @ 2011 10 27, 10:52)
Su kokia kortele jūs perkat? Aš su swedbank'o VISA, bet man meta klaidą. Parašiau jiems laišką, sako, kad gal naršyklę pasikeist į Chrom'ą arba Firefox'ą, bet mano būtent pastaroji. Nesuprantu... Kortelė tai kreditinė, pirkimams tinkama... Gal kas susidūrė su tokia situacija?
as pirkau seb visa virtuon, bet neskubekit matet ir kita parduotuve kur pigiau siuntimas? as kažkaip pražioplinau nebuvo paryškinta pora psl atgal tai ir nedažiūrėjau )
QUOTE(Dada @ 2011 10 27, 11:22)
Man po kokiu 4 dienu atejo laiskas, kad issiusta
dėkui aš jau pradėjau nervintis, nes nieko neatrašo nei į mano laiškus, tiek dvejojau ar man jo reikia, o dabar nesinori kad pinigai nuplauktu
QUOTE(Female @ 2011 10 27, 14:06)
cia galutine suma kuria paste sumokejau, nesigilinau kas ieina, ir popierius jau ismeciau tai bendroj sumoj su visais mokesciais aparatas kazkur 190lt gavosi
Taip taip, tuomet tikrai ten buvo įskaičiuotas ir 14,62 lt dokumentų tvarkymo mokestis, kurį pasiima Lietuvos paštas.
Jeigu nebūtumėt gavusi mokesčių, aparačiukas būtų išėjęs pigiau nei per SiriusBeauty. Aš pirkau, kai kursas buvo itin nepalankus (2,62-2,65 lt) ir man gavosi 174 lt. Bet muito negavau.