Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 17, 14:57)
AHA geli turit omeny prausikli su AHA? As naudojau, viskas puikiai. Tik jei prausiklis is tu, kurie neputoja,tai bus prausiklio iseiga didesne,nes atrodys,kad neslysta ir daugiau tepsit.

Pas mane ne prausiklis, nes raso, jog naudoti geli jau po odos nuvalymo smile.gif
Atsakyti
Siame puslapyje radau visokiu aparaciuku veido valymui, pvz. http://www.manopreke...s-rinkinys.html
Atsakyti
As labai petnkinta Olay thumbup.gif Oda tokia minkstute palieka ir nebuna raudona po valymo,nors galvojau,jog bus,bet nieko panasaus,sepetelis pakankamai svelnus mano odai.Tik dabar mastau su kokiu prausikliu geriau ji naudoti,kur buvo pridetas kartu isemciau,nes naudoju naturalius.Ar kas nors naudojate si aprata su pieneliu,ar butinas putojantis prausiklis?Nes as bandziau su kreminiu neputojanciu prausilkiu, tai man viskas ok,galbut nera skirtumo tada ka naudoti,svarbu kaip oda jauciais valymo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 10 19, 17:30)
As labai petnkinta Olay  thumbup.gif Oda tokia minkstute palieka ir nebuna raudona po valymo,nors galvojau,jog bus,bet nieko panasaus,sepetelis pakankamai svelnus mano odai.Tik dabar mastau su kokiu prausikliu geriau ji naudoti,kur buvo pridetas kartu isemciau,nes naudoju naturalius.Ar kas nors naudojate si aprata su pieneliu,ar butinas putojantis prausiklis?Nes as bandziau su kreminiu neputojanciu prausilkiu, tai man viskas ok,galbut nera skirtumo tada ka naudoti,svarbu kaip oda jauciais valymo metu  g.gif

Tikrai nesvarbu su kokiu - as naudoju su kreminiu prausikliu (Earth Science 'a-d-e creamy cleanser') ir nematau problemu. Taigi gali ji praktiskai ir su aliejais naudot ir su kuo tik nori. Net turbut pati viena gerai paslapinta glaima naudot pasveitimui.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 10 19, 17:30)
As labai petnkinta Olay  thumbup.gif Oda tokia minkstute palieka ir nebuna raudona po valymo,nors galvojau,jog bus,bet nieko panasaus,sepetelis pakankamai svelnus mano odai.Tik dabar mastau su kokiu prausikliu geriau ji naudoti,kur buvo pridetas kartu isemciau,nes naudoju naturalius.Ar kas nors naudojate si aprata su pieneliu,ar butinas putojantis prausiklis?Nes as bandziau su kreminiu neputojanciu prausilkiu, tai man viskas ok,galbut nera skirtumo tada ka naudoti,svarbu kaip oda jauciais valymo metu  g.gif

Aš naudoju savo pasidarytą nesintetinį prausiklį ir jis neputoja, toks gelinis - man puikiai tinka. Bandžiau ir su Hauschkos CC prausikliu, bet valiau su ta plokščia galvute kur ala kempinėlė - irgi visai patiko wink.gif Tikrai galima naudoti visaip smile.gif
Atsakyti
Nu va šiandien neatsilaikiau ir aš užsisakiau skinsonic smile.gif)) o tik dabar tokia mintis kilo ar kūnui jį kas nors naudoja ar tik veidui? g.gif
Atsakyti
galvoju uzsisakyt tiesiogiai i LT skinsonic g.gif
gal kas zinot blogiausiu atveju kiek muito reikia moketi? 21% PVM? g.gif jei muitine patikrins...
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 10 24, 10:22)
galvoju uzsisakyt tiesiogiai i LT skinsonic g.gif
gal kas zinot blogiausiu atveju kiek muito reikia moketi? 21% PVM? g.gif  jei muitine patikrins...

Blogiausiu atveju taip, 21%. Paskaitykit kelis psl. atgal, buvo kažkuri mergytė įmetus nuorodą, kur SkinSonic siuntimas į LT tik 5$ berods. Gaunasi daug mažiau nei per Siriusbeauty.com. Parduotuvė patikima, tiesiog jeigu tektų mokėti muitą jis bus mažesnis, nes mokate ir nuo shipping išlaidų 4u.gif
Atsakyti
o Londone prekiauja skinsonic'ais? g.gif suzinojau kad vykstu, tai visai butu neblogai apziuret ir nusprest...gal debenhams, selfridges ar boots? g.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 10 24, 13:40)
o Londone prekiauja skinsonic'ais? g.gif  suzinojau kad vykstu, tai visai butu neblogai apziuret ir nusprest...gal debenhams, selfridges ar boots? g.gif

Prekiauja - paziurekit skinsonic'o puslapyje kur prekiauja jais ir zinosit tiksliai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 24, 18:16)
Prekiauja - paziurekit skinsonic'o puslapyje kur prekiauja jais ir zinosit tiksliai. wink.gif

As nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 10 25, 01:09)
As nerandu doh.gif

Oi kaip geda blush2.gif Parasyta viena, pati rasau ta pati, nors galvoje visai kita, o ir perkaiciau kitaip - turejau Clarisonic'a omeny doh.gif O Skinsonic man rodos neprekiauja parduotuves, na bent ne tos rimtesnes, nes cia toks vienas is daugelio aparaciuku...
Atsakyti