Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(amber123 @ 2011 10 07, 19:23)
va va, man irgi taip yra  bigsmile.gif ir man reik to olay.. o ne per astrus?

Aš naudoju tik vakarais tai man ne aštrus. Bet kažkada bandžiau dar ir ryte nusipraust, tai kažkaip jau mano odai 2k dienoj lyg ir nelabai patiko. Nors pati oda tikrai nėra labai plona ir jautri smile.gif Šiaip nežinau, pradžioje man Olay lyg ir nelabai patiko, bet ilgiau naudojant tikrai liuks daiktas ir šiokius tokius pokyčius jau matau smile.gif
Atsakyti
budama jav nusipirkau ta olay prietaisa. man tai ne per astrus. o kaip jus ji naudojat? as uztepu gelio ir pravarau su prietaisu. paskui rankom nuplaunu veida ir nusluostau. o kaip jus naudojat? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 28, 17:11)
Aš jau kelis vakarus testuoju savo Olay aparačiuką: na ir nežinau ar man patinka, ar ne biggrin.gif Pats jausmas prausiantis gana malonus, gerai veidą nuprausia, bet kažkaip abejoju, kad tokie aparatai gali labai prisidėti prie odos būklės pagerėjimo (kaip kažkas ir minėjo, panašus rezultatas turėtų būti ir su dantų šepetėliu veidą prausiant smile.gif ). Po kelių dienų  turėsiu galimybę išmėgint ir Clarsonic'ą, tai va labai įdomu, kokie potyriai bus su juo smile.gif

del clarisonic macia jav kaina 100$ europoj tau kazkaip nerealiai kainos uzkeltos..o ir siaip ziuriu ten veido prieziuros prietaisai populiarus- daug reklamos zurnaluose ir siaip yra ir kt. prietaisu- ne tik Revlon ir Clariconic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 10 08, 01:08)
budama jav nusipirkau ta olay prietaisa. man tai ne per astrus. o kaip jus ji naudojat? as uztepu gelio ir pravarau su prietaisu. paskui rankom nuplaunu veida ir nusluostau. o kaip jus naudojat? g.gif

del clarisonic macia jav kaina 100$

As tai sudrekinu veida ir Olay serelius, tada prausikliu veida pasitepu ir jau su aparaciuku einu. Kartais ne ant veido, o ant sereliu prausikli pilu, bet kazkaip tiesiai ant veido man patogiau.

Tai, kad Clarisonic ne $100 cia - Clarisonic MIA $119 (atpigintas nuo $159) ir visur tos kainos tokios pat, nera, kad vienur $100, kitur $150, treciur koks $180.

Beje, kaip tik dabar dar pasitikslinau, kad nepadare kokio uz $100, tai uzmaciau naujo dizaino Clarisonic'a - nu man labai grazus SITAS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 spalio 2011 - 00:28
QUOTE(shopingas @ 2011 10 08, 00:27)
As tai sudrekinu veida ir Olay serelius, tada prausikliu veida pasitepu ir jau su aparaciuku einu. Kartais ne ant veido, o ant sereliu prausikli pilu, bet kazkaip tiesiai ant veido man patogiau.

Tai, kad Clarisonic ne $100 cia - Clarisonic MIA $119 (atpigintas nuo $159) ir visur tos kainos tokios pat, nera, kad vienur $100, kitur $150, treciur koks $180.

Beje, kaip tik dabar dar pasitikslinau, kad nepadare kokio uz $100, tai uzmaciau naujo dizaino Clarisonic'a - nu man labai grazus SITAS wub.gif

maciau kazkokiam angliskam puslapyje 180€ atrodo kainuoja clarisonic, los angele sephoroj maciau 130$ o kazkokioje nuosalioje vietoje 100$. beja, shopingas, budama jav, pagalvojau apie jus. kokioje jus valstijoje gyvenat? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 08 spalio 2011 - 12:44
QUOTE(ZBITKA @ 2011 10 08, 13:44)
maciau kazkokiam angliskam puslapyje 180€ atrodo kainuoja clarisonic, los angele sephoroj maciau 130$ o kazkokioje nuosalioje vietoje 100$. beja, shopingas, budama jav, pagalvojau apie jus. kokioje jus valstijoje gyvenat? bigsmile.gif  4u.gif

Bet tai visi tie patys modeliai tokiom kainom g.gif

As gyvenu MA valstijoj.
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 10 05, 13:18)
Aš irgi nemėgstu aukcionų kai reikia statymus daryt, gaudyti, jei kas daugiau duos....žodžiu, tikrai košmaras  hihihi.gif Bet kai yra parašyta "Buy it now", derėtis nereikia, tik prisijungi ir perki kaip paprastoje e-padėje  ax.gif

As ka tik taip uzsisakiau Olay is ebay.co.uk vienas du ir nukeliavo pinigeliai biggrin.gif Dabar lauksiu kol atkeliaus aparaciukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 07, 15:18)
Pas mane būdavo, kad brauki per veidą ir jaučiasi tokie nei tai spuogeliai, nei tai kas, kurių pylingas nepanaikindavo...

Va va,tas pats ir pas mane,todel labai laukiu to aparato.
Atsakyti
Siandien buvau parduotuvese visokiu smulkmenu namams ir uzejau i CVS, tai uzmaciau pora nauju aparaciuku. Na cia tu aparatu begale ir taip, bet kai kurie tokiu neaiskiu firmu, kad paskui nezinia kur reiketu pakeitimus galvuciu pirkt.... ax.gif

Bet uzmaciau 2 naujienas - pati dar nieko doro nezinau apie juos, tai eisiu skaityt internete ka raso:

-paciu CVS aparaciuka (primena Olay). Na jie isvis savo firmine kosmetika ir kitus daiktus daro kopijuodami zinomus brand'us - pvz ROC, Olay ir tt produktai lentynose stovi ir salia ju CVS, tai greitai uzmetus aki atrodo, kad vienas ir tas pats. Nebandziau aisku jo, bet manau tikrai pakankamai geras butu, o kaina $19.99 (nors kai toks mazas skirtumas, tai man kazkaip Olay vistiek patrauklaiu atrodo).

-Conair firmos aparaciuka (2 greiciai, 2 galvutes). Kaina $14.99, pavarciau dezute truputi, tai pats aparaciukas pasirode ne toks simpatiskas kaip kiti matyti tokio tipo. Raso, kad yra 2 greiciai, 2 galvutes (viena su sereliais, kita lygi, kaip kempinele - atrodo kaip ta Sirius, kur berods skirta kremui imasazuoti). Tik idomiai, kad raso, jog viena galvute giliam valymui, o kita svelniam (?) - atrodo taip, jei teisingai pamenu. Zodziu, ten raso, kad abi valymui, bet tai ta kempinine nieko neisvalys kaip sereliais manau.... g.gif

Atrodo kaip sioje foto, tik be tos garu voneles, supakuota atskirai. Nu bet prie sito komplekto raso, kad valymui sereliai, o kempinele kremo itepimui... g.gif

user posted image

--------------------------------------------------------------

Beje, maciau jau yra galvutes pakeitimui Sigma aparaciuko - visos po $9. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 spalio 2011 - 17:46
Drugstore.com uzmaciau toki aparaciuka:

http://www.drugstore...romsrch=pretika

As galvoju, kad jis toks tarpinis variantas tarp olay ir skinsonic, ka manot? smile.gif
Atsakyti
Vakar ūžsisakiau Skinsonic'ą. DAug skaičiau žiūrinėjau, lyginau ir pan. Vistik Skinsonicas nugalėjo smile.gif

O rinkausi nes vibruoja, o ne sukasi;
Turi daugiau galvučių (ir pakankamai pigios pakeitimo galvutės);
Kad nereiks jokių tinklo adapterių (Baterijų pakrovėją turiu);
Palyginimuose kiek skaičiau, tai nelabai nusileidžia Clairsonicui, tik gal kiek stipriau vibruoja.
Plius nebuvau tikra ar man tas aparatas bus labai reikalingas, taigi nenorėjau leisti labai daug pinigų. Pabandysiu, jei patiks gal ir ką brangesnio įsigysiu.

Dabar beliko sulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 10 15, 14:02)

Plius nebuvau tikra ar man tas aparatas bus labai reikalingas, taigi nenorėjau leisti labai daug pinigų. Pabandysiu, jei patiks gal ir ką brangesnio įsigysiu.

Kai as pirkau savaji aparaciuka, net nezinojau kas tai per daiktas, o ir siaip su oda problemu neturiu, bet esu laaabai juo patenkinta wub.gif Oda tapo svelnesne, netgi issivalo ir iskelia poodinius inkstirus lauk, zodziu tikrai vertas demesio aparatas mirksiukas.gif

Dabar galvoju, ar galima ji butu naudoti su AHA geliu? Ar kas bandet? g.gif
Atsakyti
as ir valyma aliejais darau su aparaciuku ir susimakalavusi sveitikli su varnalesu milteliais bei kitais priedais-su aparaciuku. Visko galima prigalvoti juk
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 15, 13:22)
Kai as pirkau savaji aparaciuka, net nezinojau kas tai per daiktas, o ir siaip su oda problemu neturiu, bet esu laaabai juo patenkinta  wub.gif  Oda tapo svelnesne, netgi issivalo ir iskelia poodinius inkstirus lauk, zodziu tikrai vertas demesio aparatas  mirksiukas.gif

Dabar galvoju, ar galima ji butu naudoti su AHA geliu? Ar kas bandet?  g.gif

AHA geli turit omeny prausikli su AHA? As naudojau, viskas puikiai. Tik jei prausiklis is tu, kurie neputoja,tai bus prausiklio iseiga didesne,nes atrodys,kad neslysta ir daugiau tepsit.
Atsakyti