Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

na va neiskenciau ir uzsisakiau ka tik, pasiemiau Mia ir refreshing gel cleanser'i, labai tikiuosi, kad nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
Siandien ryte normaliai isbandziau savo Mia, tai patiko, labai malonus jausmas, lyg masazas, kas del poveikio,tai neapsakomas odos svelnumas, tonusa pati odos pagerina,tokia skaisti lieka. Daugiau atsiliepimu bus ilgiau panaudojus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 18, 14:09)
Siandien ryte normaliai isbandziau savo Mia,

O su kokiu prausikliu naudojai? g.gif Ar pakanka 1 min. visam veidui nuprausti unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 09 18, 14:56)
O su kokiu prausikliu naudojai? g.gif Ar pakanka 1 min. visam veidui nuprausti unsure.gif ?

Speti,tai speju,o del efekto,manau taip,nes visgi 300 k/sek sereliai juda,tai nereikia tos odos stipriau slifuoti, juk ir 2k.dienoje smile.gif
Naudojau siandien Rasos baltame buteliuke, siaip kaitaliosiu su Avene riebiai odai ir Neostratos (nedaug liko,kol pribaigsiu). Dar turiu meginiu paties clarisonico (manau isbandysiu kuria diena) prausiklio, mario badescu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 18, 14:41)
Speti,tai speju,o del efekto,manau taip,nes visgi 300 k/sek sereliai juda,tai nereikia tos odos stipriau slifuoti, juk ir 2k.dienoje smile.gif
Naudojau siandien Rasos baltame buteliuke, siaip kaitaliosiu su Avene riebiai odai ir Neostratos (nedaug liko,kol pribaigsiu). Dar turiu meginiu paties clarisonico (manau isbandysiu kuria diena) prausiklio, mario badescu.

o is kur pirkai jei ne paslaptis?kiek atsiejo litais su siuntimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 18, 17:12)
o is kur pirkai jei ne paslaptis?kiek atsiejo litais su siuntimu? ax.gif

Is nordstrom per tarpininke,su tarpininkavimo procentu ir siuntimais visais 560 ar 570 lt.
Atsakyti
Ar clarisonic ikraunate,kai jis visiskai nebeveikia ar betkada anksciau (man jau eme cypseti,arteja 10 dienu ,kaip ji naudoju) g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2010 09 09, 04:54)
na va neiskenciau ir uzsisakiau ka tik, pasiemiau Mia ir refreshing gel cleanser'i, labai tikiuosi, kad nenusivilsiu smile.gif

Jau isbandei:)?
Atsakyti
Super veido šepetukas !
Jau naudoju 2+ mėnesius ; prieš žiemą truputi žandukus pernelyg nusivaliau, tai teko daryti pertraukėlę. Bet su mano mišria, spoguotis linkusia veido oda - draugauja puikiai. Nebaisu vien su tušu ir iliuminatoriumi ant skruostų į darbą eiti 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais.
Pas mane Clarisonic Plus.

user posted image

Naudoju dar neilgai, tačiau jau matau, kad oda naudojantis šiuo aparatu yra pasakiškai švelni ir švari. Patinka tai, kad veidas nuvalomas labai kruopsčiai, ir labai greitai. Per 1 minutę, kai aš anksčiau žymiai ilgiau užtrukdavau, kol gerai nuvalydavau makiažą, ir vistiek nepasiekdavau tokio rezultato, kurį pasiekiu su Clarisonic.
Labai džiaugiuosi pirkiniu. Nuostabus aparatėlis, palengvinantis mano gyvenima. thumbup.gif
Atsakyti
Kalbant apie veido prieziuros aparatus, gal kas naudojat Ultrasound Skin Spatula? Tai toks aparaciukas veido valymui, girdejau labai gerus atsiliepimus, bet gal kas zinot daugiau apie sy technikos stebukla? g.gif
Atsakyti
O kokia sio aparato esme naudojimo?Ar butina su tais geliukais specialias valyti?
Atsakyti