Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 28, 10:09)
Flos, Nidulia pasakokit kokie atsiliepimai, jau ilgėliau išbandžius, jaučias kas nors? Oda gražėja biggrin.gif?Aš vis dar neapsiprendžiu tai iš komentarų bandau susidaryti nuomonę

jo, as irgi negaliu apsisprest! pades kas nors ar ne lotuliukas.gif o tai reikes abu pirkt, kad suzinotumem kuris geriau lotuliukas.gif \

gal galit aprasyt nuosekliai:
1. kokie pojuciai naudojant
2. kaip naudojat (kas vakara, karta per savaite..)
3. kaip keitesi oda po sav., 2 sav., etc.
4. pliusai/minusai

is anksto didelis dekui, musu abieju vardu (manau Vienintele nesupyks)
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 28 rugsėjo 2011 - 10:37
QUOTE(nostera @ 2011 09 28, 11:32)
O man kitas kls iškilo - ar įmanoma ne per tarpininkes įsigyti, kad atsiųstų į Lietuvą Olay aparačiuką?  g.gif  blush2.gif

Aš planuoju iš Anglijos siųstis, neturėtų jokių mokesčių būt. Pažiūrėkite Olay
Atsakyti
Aš jau kelis vakarus testuoju savo Olay aparačiuką: na ir nežinau ar man patinka, ar ne biggrin.gif Pats jausmas prausiantis gana malonus, gerai veidą nuprausia, bet kažkaip abejoju, kad tokie aparatai gali labai prisidėti prie odos būklės pagerėjimo (kaip kažkas ir minėjo, panašus rezultatas turėtų būti ir su dantų šepetėliu veidą prausiant smile.gif ). Po kelių dienų turėsiu galimybę išmėgint ir Clarsonic'ą, tai va labai įdomu, kokie potyriai bus su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 28, 17:11)
Aš jau kelis vakarus testuoju savo Olay aparačiuką: na ir nežinau ar man patinka, ar ne biggrin.gif Pats jausmas prausiantis gana malonus, gerai veidą nuprausia, bet kažkaip abejoju, kad tokie aparatai gali labai prisidėti prie odos būklės pagerėjimo (kaip kažkas ir minėjo, panašus rezultatas turėtų būti ir su dantų šepetėliu veidą prausiant smile.gif ). Po kelių dienų  turėsiu galimybę išmėgint ir Clarsonic'ą, tai va labai įdomu, kokie potyriai bus su juo smile.gif

Bet abejoju ar kas nors valosi veida dantu sepeteliu biggrin.gif As stebuklu nelaukiu is sio aparato,bet tikiu,kad odai kazkiek padeda,jau vien todel,kad kaskart gerai pasalina nesvarumus ir masazuoja,aisku nereikia tiketis,kad panaikins visus spuogus ir rauksles,bet odos tonusa pagerinti tikrai gali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 30 rugsėjo 2011 - 21:17
QUOTE(white kitty @ 2011 09 30, 22:15)
Bet abejoju ar kas nors valosi veida dantu sepeteliu  biggrin.gif 

Tai, kad yra parduotuvese pilna ir siaip rankiniu sepeteliu veido prausimui - bet man vistiek atrodo aparaciukas geriau ta padaro, nes nereikia paciai bruzint, sukint ir pan.
Atsakyti
Kai tik suzinojau apie siuos gerius, butinai uzsireike ir man smile.gif Taigi, jau kelios dienos, kaip turiu Olay. Nemaniau, kad jo sepetelis toks svelnus! kadangi mano oda sausa, bijojau, kad gali buti per daug sveitimo - kur tau! Esu labai labai patenkinta, nesvarumus ir makiaza nuvalo puikiai, oda lieka svelni svelni smile.gif Ir kaip galejau as be jo gyventi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 09 30, 23:15)
Bet abejoju ar kas nors valosi veida dantu sepeteliu  biggrin.gif  As stebuklu nelaukiu is sio aparato,bet tikiu,kad odai kazkiek padeda,jau vien todel,kad kaskart gerai pasalina nesvarumus ir masazuoja,aisku nereikia tiketis,kad panaikins visus spuogus ir rauksles,bet odos tonusa pagerinti tikrai gali  ax.gif

Prausia prausia su šepetėliu biggrin.gif. Net video tutorial būna youtube.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 10 01, 09:59)
Prausia prausia su šepetėliu biggrin.gif. Net video tutorial būna youtube.

Na tai as atsilikus tada biggrin.gif Bet vis tiek man atrodo tie aparateliai geresni ir ptaogesni,bandysiu uzsisakineti Olay is Ebay,nelabai ten gaudausi,bet gal pavyks nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Gavau ir aš šiandien savo SkinSonic'ą wub.gif Muitinės išvengiau karsta.gif Iš pirmo žvilgsnio labai patrauklus, vibracija per dantis ir kaulus neina schmoll.gif biggrin.gif
Dabar savaitėlę ar dvi bandysiu stebėti kaip keičiasi mano oda rolleyes.gif
Papildyta:
P.S. užsisakiau rugsėjo 14 d. atėjo šiandien, keliavo 21 d.
Atsakyti
man patinka skinsonikas, tikrai oda kitokia. Kaip sake viena forumiete, visai kitaip net pudra ir kremas tepasi:)
Atsakyti
Iš tiesų oda, kai pradėjau naudoti savo Olay - žymiai švelnesnė pasidarė ir tikrai, atrodo, kad net makiažo pagrindą lengviau užtepti pasidarė.. Pas mane būdavo, kad brauki per veidą ir jaučiasi tokie nei tai spuogeliai, nei tai kas, kurių pylingas nepanaikindavo, o dabar nieko panašaus. Kolkas tai vienas pagrindinių šio aparto pliusų man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 07, 16:18)
Iš tiesų oda, kai pradėjau naudoti savo Olay - žymiai švelnesnė pasidarė ir tikrai, atrodo, kad net makiažo pagrindą lengviau užtepti pasidarė..  Pas mane būdavo, kad brauki per veidą ir jaučiasi tokie nei tai spuogeliai, nei tai kas, kurių pylingas nepanaikindavo, o dabar nieko panašaus. Kolkas tai vienas pagrindinių šio aparto pliusų man smile.gif

va va, man irgi taip yra bigsmile.gif ir man reik to olay.. o ne per astrus?
Atsakyti