Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Nidulia @ 2011 09 19, 09:42)
Merginos, kuom dezinfekuojate serelius ir kas kiek laiko?

17psl. esu idejusi pigios ir labai geros priemones foto mirksiukas.gif
Dezinfekuoju karta i savaite.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 07, 20:31)
Kuo dezinfekuojat savo aparaciukus? Ir kaip?

As anksciau vandenilio peroksidu, kai jis baiges, gavau sita:
user posted image

O kur jį perkate? kažkaip niekada lyg akis neužkliuvo už tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 19, 14:39)

pasirodo, labai daug jo visur ir visai nebrangu bigsmile.gif
kosmetinis spiritas
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 19, 13:39)

Norfoj po 2lt
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2011 09 18, 04:04)
Sveikos, perskaiciau visa temuke ir truputi nesupratau kaip uz Clarisonic MIA kaina gaunasi 530 Lt cia gal kazkokie dar mokesciai papildomi prisiskaiciuoja ? nes paziurejau internete jo kaina 119 USD tai kaip ir iseitu kazkur apie 400 LT su persiuntimu gal kazko nepriskaiciuoju blush2.gif 4u.gif

Atpigo clarisonicas smile.gif Vietoj 149$ dabar visur 119$:) tai ir gautusi per tarpininke perkant apie 400Lt:)
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2011 09 19, 22:44)
Atpigo clarisonicas smile.gif Vietoj 149$ dabar visur 119$:) tai ir gautusi per tarpininke perkant apie 400Lt:)

Aha, tikrai atpigo 4u.gif O as i ta posta rasydama galvojau, kad jis $149, bet paskui nuejau i puslapi, patikrinau kaina, nu $119 kaip ir zinutes autore rase.... Maniau, kad atmintis paveda ir nebepamenu kiek tiksliai mokejau pirkdama....
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2011 09 19, 21:44)

matyt konkurentai pradejo ant kulnu lipt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 20, 10:36)
matyt konkurentai pradejo ant kulnu lipt  g.gif

lotuliukas.gif tai kad beveik visa technika su laiku pinga. Kaip ir automobiliai ir dar kazkas. Manau taip is anksto suplanuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 20, 12:36)
matyt konkurentai pradejo ant kulnu lipt  g.gif

tai kad nera konkurentu mano akimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2011 09 20, 15:04)
tai kad nera konkurentu mano akimis smile.gif

kodel nera? Skinsonic tokiu paciu principu veikia, o kaina vos ne 4 kartus pigesne.
Anie tai jau isprotejo taip uzsilupe kaina.
Atsakyti
SM tai gali sveikam liga ivaryt biggrin.gif ir man jau tokio aparato reik! bigsmile.gif biggrin.gif
labai patiko nuoroda i youtube kur apzvelgia visus tris aparatelius, tai manau skinsonic reik griebt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 09 20, 22:50)
gal kas nors noretu kooperuotis pirkti skinsonic? paziurejau, kad siuntimo kaina islieka ta pati nepriklausomai nuo kiekio  rolleyes.gif

Nepamirškit, kad gali muitinė "palaminti" biggrin.gif
pagaliau gavau lapuką, kad 50 Lt turiu dasimokėt, tai šiandien, jei viskas bus gerai, turėsiu savo skinsoniką. priminkit, ar batarkės įeina, ar reik apsirūpinti iš anksto? po to kukuosiu dėžutę apsikabinus lotuliukas.gif
Atsakyti