Mergytės, per kiek laiko SkinSonic'as iš SiriusBeauty.com pareina? Aš jau laukiu
Nu niekaip nenusprendziu ar Olay ar Skinsonic imt
Suprantu, kad vienas sukasi, kitas vibruoja, bet kuri imti geriau nezinau
O poveikis kazin vienodas, t.y. veido nuvalymas toks pats, tik pats procesas siek tiek skiriasi
O poveikis kazin vienodas, t.y. veido nuvalymas toks pats, tik pats procesas siek tiek skiriasi
Sveikos, perskaiciau visa temuke ir truputi nesupratau kaip uz Clarisonic MIA kaina gaunasi 530 Lt cia gal kazkokie dar mokesciai papildomi prisiskaiciuoja ? nes paziurejau internete jo kaina 119 USD tai kaip ir iseitu kazkur apie 400 LT su persiuntimu gal kazko nepriskaiciuoju
QUOTE(Luni @ 2011 09 18, 03:04)
Sveikos, perskaiciau visa temuke ir truputi nesupratau kaip uz Clarisonic MIA kaina gaunasi 530 Lt cia gal kazkokie dar mokesciai papildomi prisiskaiciuoja ? nes paziurejau internete jo kaina 119 USD tai kaip ir iseitu kazkur apie 400 LT su persiuntimu gal kazko nepriskaiciuoju
Tai, kad kazkaip man cia tie jusu skaiciai nesirisa - nu $119 gaunasi kazkur 300Lt, tai dar 230Lt lieka tu su klaustuku.... O sitie pinigeliai iseina tarpininkems (10-20% jos ima) ir persiuntimui i LT (sakyciau iki $20 kainuotu siust, bet jei tik si aparaciuka siuncia ir tik tam zmogui, o norisi registruotu pastu, tai ir brangiau). Na ir priklausomai nuo valstijos, dar buna parduotuveje mokesciai - pvz mano valstijoj 6,25%, tai jau apie $7.5 vien uz tai nueina.
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 17, 20:29)
Mergytės, per kiek laiko SkinSonic'as iš SiriusBeauty.com pareina? Aš jau laukiu
Turetu neuztrukt ilgiau kaip 2-3 savaites.
QUOTE(shopingas @ 2011 09 16, 14:37)
O ko jus tu bateriju bijot?
Baisiai nemėgstu viską kas su baterijom. Vienkartiniai daiktai, baigės baterija ir galiu mest lauk, nenaudojamo šlamšto pilnas namas, niekaip neprisiruošiu elementų pakeist, pamirštu, o būtų į tinklą tikrai naudočiau. Turiu tokį gliuką
Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2011 09 18, 00:29)
Nu niekaip nenusprendziu ar Olay ar Skinsonic imt
Galvoju, besisukantis turėtų geriau valyti, nei vibruojantis Sunku apsispręst nebandžius.
QUOTE(robkytexex @ 2011 09 18, 12:37)
Baisiai nemėgstu viską kas su baterijom. Vienkartiniai daiktai, baigės baterija ir galiu mest lauk, nenaudojamo šlamšto pilnas namas, niekaip neprisiruošiu elementų pakeist, pamirštu, o būtų į tinklą tikrai naudočiau. Turiu tokį gliuką
Papildyta:
Betgi koks skirtumas - ar baterija pakraut ar aparata pakraut?
Nors siaip, turbut pas skirtingus zmones skirtingi ir gliukai
QUOTE(robkytexex @ 2011 09 18, 12:37)
Galvoju, besisukantis turėtų geriau valyti, nei vibruojantis Sunku apsispręst nebandžius.
Buvo mintis issakyta, kad besisukantis labiau oda tampo nei vibruojantis, bet siuo atveju nepasakysiu kokia ta tikroji tiesa - vibruojantys aparatai irgi sukiojasi, tik jie ne pilnu ratu, o truputi i kaire, truputi i desine ir taip ta vibracija gaunasi.
Na o teko ir kitokiu nuomoniu paskaityt apie visus siuos aparatus, stiprius sveiktiklius ir pan kosmetines priemones, kad odai isvis nera gerai kai tiek visko darom, nes paskui pati nepasigamina reikiamu dalyku, nebuna pakankamai apsaugota ir tt.
QUOTE(Mintee @ 2011 09 18, 13:07)
Betgi koks skirtumas - ar baterija pakraut ar aparata pakraut?
O tu siaube pagalvojau, kad aparato krauti nereikia, kad jie iš tinklo veikia.
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 09 18, 13:48)
Buvo mintis issakyta, kad besisukantis labiau oda tampo nei vibruojantis, bet siuo atveju nepasakysiu kokia ta tikroji tiesa - vibruojantys aparatai irgi sukiojasi, tik jie ne pilnu ratu, o truputi i kaire, truputi i desine ir taip ta vibracija gaunasi.
Na o teko ir kitokiu nuomoniu paskaityt apie visus siuos aparatus, stiprius sveiktiklius ir pan kosmetines priemones, kad odai isvis nera gerai kai tiek visko darom, nes paskui pati nepasigamina reikiamu dalyku, nebuna pakankamai apsaugota ir tt.
Kasdien pilinguoti odą tikrai nėra nei prasmės, nei reikalo. Mano oda į riebumą, jei pradėčiau kasdien šveisti, ji ims dar labiau riebaluotis.....Bet kartą į savaitę būtų pats tas
Aš kaip supratau, jūs kelis modelius turėjote, kuris jums labiau, sukantis ar vibro?
QUOTE(shopingas @ 2011 09 18, 07:02)
Tai, kad kazkaip man cia tie jusu skaiciai nesirisa - nu $119 gaunasi kazkur 300Lt, tai dar 230Lt lieka tu su klaustuku.... O sitie pinigeliai iseina tarpininkems (10-20% jos ima) ir persiuntimui i LT (sakyciau iki $20 kainuotu siust, bet jei tik si aparaciuka siuncia ir tik tam zmogui, o norisi registruotu pastu, tai ir brangiau). Na ir priklausomai nuo valstijos, dar buna parduotuveje mokesciai - pvz mano valstijoj 6,25%, tai jau apie $7.5 vien uz tai nueina.
va mokesciu nebuvau pridejusi bet ju cia nedaug o ir siuntimas per tarpinikes mazesnis nei taip kas persiustu
QUOTE(robkytexex @ 2011 09 18, 14:25)
O tu siaube pagalvojau, kad aparato krauti nereikia, kad jie iš tinklo veikia.
Aš kaip supratau, jūs kelis modelius turėjote, kuris jums labiau, sukantis ar vibro?
Oi ne, is tinklo tikrai neveikia. Berods kazkur karta i menesi reikia MIA aparaciuka pakraut - jei gerai pamenu apie para kraunasi.
As turejau du skirtingus aparaciukus (ne siaip modelius): Olay (sita tebeturiu) ir Clarisonic 'mia' - Clarisonic'o nepasilikau, nepatiko man, o Olay iki siol turiu ir labai patenkinta. Cia jau labai smulkiai esu rasius savo patirti su 'mia' ir kuo nepatiko, neitiko man, tai jei noresit, pasiskaitykit temoje, neturetu but toli, keli psl atgal berods...
QUOTE(Luni @ 2011 09 18, 15:38)
va mokesciu nebuvau pridejusi bet ju cia nedaug o ir siuntimas per tarpinikes mazesnis nei taip kas persiustu
Siuntimas per tarpininkes mazesnis, jei su kitu pirkeju prekem siuncia vienam siuntinyje, o jei zmogus nori greiciau gaut ir tiesiai i namus ir moka daugiau....
QUOTE(*perlyte* @ 2011 09 16, 14:38)
As tai tu bteriju nebijau, dar geriau su baterijom man butu, bet nezinau kuri issirinkt, ar kur sukasi ar kur vibruoja
Jei galit, patarkit kas
Jei galit, patarkit kas
Man lygiai tas pats
niekaip neapsisprendziu
Papildyta:
QUOTE(robkytexex @ 2011 09 18, 11:37)
[color=yellow]
man irgi atrodo, kad tas, kuris sukasi turetu geriau nusveist, bet sako ta virbracija ir gilumos iskelia visus nesvarumus
Merginos, kuom dezinfekuojate serelius ir kas kiek laiko?
Papildyta:
kosmetologai pataria vibracija, ji isjudina nesvarumus, juolabiau, kad pati galite vibruojanti aparatuka sukti ratais. Besisukanti galvute per stipriai tampo oda.
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 09 19, 09:55)
Man lygiai tas pats
niekaip neapsisprendziu
Papildyta:
man irgi atrodo, kad tas, kuris sukasi turetu geriau nusveist, bet sako ta virbracija ir gilumos iskelia visus nesvarumus
niekaip neapsisprendziu
Papildyta:
kosmetologai pataria vibracija, ji isjudina nesvarumus, juolabiau, kad pati galite vibruojanti aparatuka sukti ratais. Besisukanti galvute per stipriai tampo oda.