Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Kuzia @ 2011 09 12, 20:41)
Nera cia taip paprasta ta daikta nusipirkt parduotuvej  rolleyes.gif . Olay taip or nemaciau pirkt. Aisku, internetinese parduotuvese yra, bet irgi pagrinde siuncia is Amerikos.

As kolkas gyvai parduotuvese netikrinau,bet ivedus i google Olay pro x uk radau amazon.co.uk pirkti uz 60£ g.gif Katik perzvelgiau ebay tai uz 30-40£ parduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 15 rugsėjo 2011 - 19:13
Mergytes, mano veidukas riebokas, ant nosytes yra inkstiru ax.gif 4u.gif
Ziurineju dabar tuos aparaciukus, tai renkuosi tarp Olay, Skinconic ir dar kazkoki amazonej uzmaciau, kazin kuo sis geras g.gif http://www.amazon.co...t...750&sr=1-71

Jei galit, patarkit kuri geriau pirkti, nes angliskai nelabai suprantu aprasymo blush2.gif 4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
gaila, kad nera musiskiu mergaiciu atsiliepimu apie Sigma
user posted image
Atsakyti
Perskaičiau viską, nebegaliu, kaip užsimaniau doh.gif Renkuosi tarp besisukančių, labai įdomu apie Sigmą daugiau išgirst 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2011 09 15, 21:02)
Mergytes, mano veidukas riebokas, ant nosytes yra inkstiru  ax.gif  4u.gif
Ziurineju dabar tuos aparaciukus, tai renkuosi tarp Olay, Skinconic ir dar kazkoki amazonej uzmaciau, kazin kuo sis geras  g.gif http://www.amazon.co...t...750&sr=1-71

Jei galit, patarkit kuri geriau pirkti, nes angliskai nelabai suprantu aprasymo  blush2.gif  4u.gif

Aciukas  4u.gif

Aš irgi naujokė šioj temoj 4u.gif
Kiek supratau, Skinsonic pliusas toks, kad yra daug keičiamų dalių, bet jis tik vibruoja, nesisuka.
Olay sukasi, bet minusas tas, kad su baterijom. Ir tas, kurį įdėjot, irgi sukasi ir taip pat su baterijom.
Gal žinote, ar yra modelis, kad suktųsi ir būtų į tinklą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robkytexex: 16 rugsėjo 2011 - 11:45
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 15, 09:13)
As tik vakare ir naudoju aparaciuka ir tai ne kiekviena vakara... Gal per daug "nusisveicia" veidas su juo?..  g.gif
Esu meginus, bet kazkodel esu isitikinus, jog geriausiai nuvalo tik gelinis valiklis... Ar kas nors valot su pieneliu?  4u.gif

as valau tik pieneliu-tokiu paciu principu kaip ir geliniu prausikliu, su vata nesiterlioju.
O be aparato nusiplovus su geliniu-netraukia odos? man tai traukia rankomis nusiprausus geliniu prausikliu, tad aparatukas ne prie ko. Cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 09 16, 12:36)
as valau tik pieneliu-tokiu paciu principu kaip ir geliniu prausikliu, su vata nesiterlioju.
O be aparato nusiplovus su geliniu-netraukia odos? man tai traukia rankomis nusiprausus geliniu  prausikliu, tad aparatukas ne prie ko. Cia tik mano nuomone smile.gif

As vakar pabandymui irgi su pieneliu issimasazinau, visai smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 16, 11:02)
gaila, kad nera musiskiu mergaiciu atsiliepimu apie Sigma

Viena pirko, bet be atsiliepimu kolkas...

O siaip Sigma man su 1 minusu - neturi kolkas pardavime tik galvuciu pakeitimui, tai neaisku kiek kainuos jos ir pan.

QUOTE(robkytexex @ 2011 09 16, 12:44)
Kiek supratau, Skinsonic pliusas toks, kad yra daug keičiamų dalių, bet jis tik vibruoja, nesisuka.
Olay sukasi, bet minusas tas, kad su baterijom. Ir tas, kurį įdėjot, irgi sukasi ir taip pat su baterijom.
Gal žinote, ar yra modelis, kad suktųsi ir būtų į tinklą?

O ko jus tu bateriju bijot? Jos ilgai laiko (maniskis aparaciukas sausi pirktas, baterijos nekeistos). Taigi ir siaip pakraunamos buna - pasikrausit baterijas ir ramu.

Na o del tinklo, tai kaip tik daugiau problemu - bus su kokiu amerikeitisku kistuku, tai antgaliuka pirkt, srove vel nebe ta ir pan.
Atsakyti
As tai tu bteriju nebijau, dar geriau su baterijom man butu, bet nezinau kuri issirinkt, ar kur sukasi ar kur vibruoja ax.gif 4u.gif
Jei galit, patarkit kas blush2.gif
Atsakyti
cia turbut kaip kam ir ziurint ko reikia, man tas vibravimas per kaulus eidavo, labai nemalonus jausmas, nemoku net paaiskinti per nosi ir zandikolio kaula isviso labai jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 09 16, 14:38)
As tai tu bteriju nebijau, dar geriau su baterijom man butu, bet nezinau kuri issirinkt, ar kur sukasi ar kur vibruoja  ax.gif  4u.gif
Jei galit, patarkit kas  blush2.gif

kazkas minejo, geriau kai vibruoja, nes oda ne taip tamposi kaip kad sukantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 09 16, 16:32)
cia turbut kaip kam ir ziurint ko reikia, man tas vibravimas per kaulus eidavo, labai nemalonus jausmas, nemoku net paaiskinti per nosi ir zandikolio kaula isviso labai jauciasi.

Nu va, visai kaip ir man - galvojau viena busiu tokia, kuriai nepatiko Clarisonic, o tiksliau vibracijos principas (nors kitu vibruojanciu ir nebandziau). SkinSonic ne nenoriu bandyt, nes kiek teko skaityt/isgirst nuomoniu, tai vibruoja stipriau nei Clarisonic, o jei jau jo man per daug buvo, tai dar daugiau tikrai nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 09 16, 13:36)
O be aparato nusiplovus su geliniu-netraukia odos? man tai traukia rankomis nusiprausus geliniu  prausikliu, tad aparatukas ne prie ko. Cia tik mano nuomone smile.gif

Is tikruju, tai pirkau specialiai gelini valikli vien naudojimui su aparaciuku ir be jo, as neneaudoju to valiklio pacio vieno... blush2.gif Na reiks issibandyt visus variantus, kad suprasti, kas man cia taip sausina oda. Keisciausia yra tai, jog tempia skruostus palei nori, kur atrodo, turetu buti ir taip riebioji zona g.gif

QUOTE(Shana @ 2011 09 16, 14:25)
As vakar pabandymui irgi su pieneliu issimasazinau, visai smagu ax.gif

Kai uzbaigsiu gelini, pirksiu pieneli drinks_cheers.gif Is tirko visa gyvenima naudodavau pienelius, bet kai isigijau aparata, perejau prie gelinio... ax.gif
Atsakyti