QUOTE(Sunreja @ 2011 09 15, 09:13)
As tik vakare ir naudoju aparaciuka ir tai ne kiekviena vakara... Gal per daug "nusisveicia" veidas su juo?..
Esu meginus, bet kazkodel esu isitikinus, jog geriausiai nuvalo tik gelinis valiklis... Ar kas nors valot su pieneliu?
Gal per sausai/per daug nusisveicia jums. Nepamirstat ir aparaciuko galvutes, ir veido suvilgyt vandeniu pries prausiantis?
O siaip mano oda sausa, tai vanduo nelabai patinka ir kartais nuo jo traukia (bet be aparaciuko prausiantis), jei igiau palaikau oda tik nuprasta, t.y. be kremu ir pan. Nors paprastai nejauciu to traukimo, nes nusiprausiu, nusivalau toniku/hidrolatu ir jau tada kremuojuosiu ar aliejuku tepu, tai neisdziusta visiskai oda per ta laika.
QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 15, 11:00)
Aš užsisakiau iš SiriusBeauty.com Tik bijau, kad galiu 2 vnt. gauti
KAžkaip susidubliavo užsakymas ir gavau 2 patvirtinimo numeriukus. Parašiau jiems laišką, kad vieną atšauktų, bet jokių žinių nuo vakar
O pinigai nuo korteles rezervuoti tik karta ar du? Numeriukai tikrai uzsakymu skiriasi? Kartais parduotuves sudubliuoja ir tam paciam uzsakymui 2 patvirtinimus atsiuncia. Jei is eiles ejot, uzsakinejot ir mokejot, tai turetu but tik karta uzsakyta, na ir siaip matesi pries pabaiga uz ka, kiek vnt ir kiek $ mokat.