Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 13, 15:33)
ir man labai prireikė jau kažkokio aparačiuko, tik kol kas neiširenku. Vis dar nėra mėginusių sigmos?

Kazkuri forumiete gyresi pirkiniu temoj pries kuri laika, bet taip ir nesulaukem komentaru cia, o dabar jau nebepamenu kas ir kada tiksliai.....
Atsakyti
Prisiskaičiau ir prisižiūrėjau įvairiausių forumų ir video apie visokius aparatus.
Labiausiai sužavėjo Clarisonic, bet čia, aišku, didelės marketingo pastangos.
Skaičiau ir šią temą, bet vis tik klausiu ką rekomenduotumėte, Olay ProX ar Skinsonic? (Clarisonic man neįkandamas)

Mano oda mišri, bet labiau linkusi į riebumą. Poros gan didelės ir gilios, žandai ir smakras išberti... doh.gif
Gal turit kokių pasiūlymų?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2011 09 14, 11:50)
Prisiskaičiau ir prisižiūrėjau įvairiausių forumų ir video apie visokius aparatus.
Labiausiai sužavėjo Clarisonic, bet čia, aišku, didelės marketingo pastangos.
Skaičiau ir šią temą, bet vis tik klausiu ką rekomenduotumėte, Olay ProX ar Skinsonic? (Clarisonic man neįkandamas)

Nors pati turiu Olay, bet rekomenduociau Skinsonic - juk jusu svajone yra Clarisonic, o Skinsonic veikia tuo paciu principu, tai ji prikdama ir busit arciausiai noru.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 14:32)
Kad as jau trecia prausikli naudoju ir vistiek tas pats....  g.gif
Papildyta:
Siuo metu naudoju Paula's Choice cleanseri...

Pabandyk nieko neko nekeisti veido prieziuroje ir bent 2 dienas naudoti prausikli viena, be clarisonico. Jei sausinimas dings, vadinasi reiketu gal kitokios galvutes, pvz sensitive arba apskritai naudoti 1 k dienoj.
Atsakyti
Užsisakiau ir aš SkinSonic'ą rolleyes.gif Mano oda nelygios spalvos (paraudimai, papilkėjimai), dehidratuota, daug inkštirų.
Kiek supratau paskaičius apie juos, Skinsonic'ą reiktų naudoti kartu su prausikliu. Dabar naudoju Sothys, bet galvoju pereiti prie Lancome g.gif Kaip manot ar šios putos tiktų?
http://eu.strawberry...g/80719/#DETAIL
Ar geriau kreminis prausiklis, kaip pvz. toks:
http://eu.strawberry...g/80270/#DETAIL
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 15:32)
Kad as jau trecia prausikli naudoju ir vistiek tas pats....  g.gif
Papildyta:
Siuo metu naudoju Paula's Choice cleanseri...

pameginkit ne prausilkiu o makiazo pieneliu praustis naudojant aparaciuka
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 09 14, 18:01)

Man tai su pieneliu nepatiko,nes kazkaip atrodo,kad apsivelia sereliai tuo pieneliu ir nera tokio gaivos jausmo.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 14, 13:07)
Pabandyk nieko neko nekeisti veido prieziuroje ir bent 2 dienas naudoti prausikli viena, be clarisonico. Jei sausinimas dings, vadinasi reiketu gal kitokios galvutes, pvz sensitive arba apskritai naudoti 1 k dienoj.

As tik vakare ir naudoju aparaciuka ir tai ne kiekviena vakara... Gal per daug "nusisveicia" veidas su juo?.. g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2011 09 14, 19:01)

Esu meginus, bet kazkodel esu isitikinus, jog geriausiai nuvalo tik gelinis valiklis... Ar kas nors valot su pieneliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 14, 15:27)
Užsisakiau ir aš SkinSonic'ą rolleyes.gif Mano oda nelygios spalvos (paraudimai, papilkėjimai), dehidratuota, daug inkštirų.
Kiek supratau paskaičius apie juos, Skinsonic'ą reiktų naudoti kartu su prausikliu. Dabar naudoju Sothys, bet galvoju pereiti prie Lancome g.gif Kaip manot ar šios putos tiktų?
http://eu.strawberry...g/80719/#DETAIL
Ar geriau kreminis prausiklis, kaip pvz. toks:
http://eu.strawberry...g/80270/#DETAIL

Kur užsisakėte SkinSonic'ą? Niekaip nerandu... blush2.gif

Dėl prausiklio, tai jei jūsų oda problematiška, patarčiau įsigyti geriau dermatologinį prausiklį. Tarkim, Bioderma, Vichy, La Roche-Posay ar Avene.
Kaip mano kosmetologė sako, tokių firmų kaip Chanel, Lancome ar pigesnių kaip Garnier ar L'oreal veido priežiūros priemones gali naudotis tos, kurios neturi bėdų su oda.
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2011 09 15, 09:52)
Dėl prausiklio, tai jei jūsų oda problematiška, patarčiau įsigyti geriau dermatologinį prausiklį. Tarkim, Bioderma, Vichy, La Roche-Posay ar Avene.
Kaip mano kosmetologė sako, tokių firmų kaip Chanel, Lancome ar pigesnių kaip Garnier ar L'oreal veido priežiūros priemones gali naudotis tos, kurios neturi bėdų su oda.

Mano oda ne problematiska smile.gif O ir naudoju gera prausikli, ne koki parduotuvini, o Paula's Choice smile.gif Na kazka reiks keist greiciausiai ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 15, 09:13)
As tik vakare ir naudoju aparaciuka ir tai ne kiekviena vakara... Gal per daug "nusisveicia" veidas su juo?..  g.gif
Esu meginus, bet kazkodel esu isitikinus, jog geriausiai nuvalo tik gelinis valiklis... Ar kas nors valot su pieneliu?  4u.gif

Gal per sausai/per daug nusisveicia jums. Nepamirstat ir aparaciuko galvutes, ir veido suvilgyt vandeniu pries prausiantis?

O siaip mano oda sausa, tai vanduo nelabai patinka ir kartais nuo jo traukia (bet be aparaciuko prausiantis), jei igiau palaikau oda tik nuprasta, t.y. be kremu ir pan. Nors paprastai nejauciu to traukimo, nes nusiprausiu, nusivalau toniku/hidrolatu ir jau tada kremuojuosiu ar aliejuku tepu, tai neisdziusta visiskai oda per ta laika.

QUOTE(Soffyyy @ 2011 09 15, 11:00)
Aš užsisakiau iš SiriusBeauty.com Tik bijau, kad galiu 2 vnt. gauti doh.gif KAžkaip susidubliavo užsakymas ir gavau 2 patvirtinimo numeriukus. Parašiau jiems laišką, kad vieną atšauktų, bet jokių žinių nuo vakar unsure.gif

O pinigai nuo korteles rezervuoti tik karta ar du? Numeriukai tikrai uzsakymu skiriasi? Kartais parduotuves sudubliuoja ir tam paciam uzsakymui 2 patvirtinimus atsiuncia. Jei is eiles ejot, uzsakinejot ir mokejot, tai turetu but tik karta uzsakyta, na ir siaip matesi pries pabaiga uz ka, kiek vnt ir kiek $ mokat.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 15, 12:58)
Gal per sausai/per daug nusisveicia jums. Nepamirstat ir aparaciuko galvutes, ir veido suvilgyt vandeniu pries prausiantis?

O siaip mano oda sausa, tai vanduo nelabai patinka ir kartais nuo jo traukia (bet be aparaciuko prausiantis), jei igiau palaikau oda tik nuprasta, t.y. be kremu ir pan. Nors paprastai nejauciu to traukimo, nes nusiprausiu, nusivalau toniku/hidrolatu ir jau tada kremuojuosiu ar aliejuku tepu, tai neisdziusta visiskai oda per ta laika.

Aparato galvutes tai neslapinu.... Tik veiduka.... g.gif
Zinokit dabar nepamenu, kada esu plovu sveida tik vandeniu, bet budavo, jog tempdavo oda.... Vadinas cia ne aparatas kaltas greiciausiai... Reiktu is tikro nuplauti oda ne vandeniu, o nuvalyt toniku, bet as kazkaip ipratus viska vandeniu nuplaut ir psio doh.gif
Atsakyti