Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

uzsakinejau is www.siriusbeauty.com, pima karta kai siunciau dar negalejo pasirinkti kad siustu i LT ir apmoketi galejo tik paypalu uz siuntima mokejau 10 USD, tai as jiems rasiau emaila man atsiunte saskaitele i paypal sumokejau ir gavau.
Kai siunciausi antra kart jie jau turejo galimybe priimti LT kreditines kortele, bet tada man siuntima kainavo 20 USD.
Dabar paziurejau ju puslapy, lygtais ir vel priima tik paypal. Jeigu turit kreditine ja priregistruoti paypal nera sudetinga 4u.gif
Papildyta:
Pamelavau, yra tarp saliu Lietuva ir uztenka kreditine tureti thumbup.gif tikrai paciai paprasciau pigiau gausis nei per tarpininkes.
Mes abi su mama turim po sita sepetuka, patenkinta as juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 12, 12:23)
Jums gerai, esat Londone. Tereikia nueit i parduotuve ir nusipirkti, o pas mus Lietuvelej nera jokio pasirinkimo sad.gif pas tarpininke lyg uzsakiau, bet va jau geras menuo, o jokiu ziniu  g.gif

Nera cia taip paprasta ta daikta nusipirkt parduotuvej rolleyes.gif . Olay taip or nemaciau pirkt. Aisku, internetinese parduotuvese yra, bet irgi pagrinde siuncia is Amerikos.
Atsakyti
Merginos, o jums po valymo aparaciuku ir nuplovus vandeniu prausikli odos netempia? Man nusivalius ranksluosciu yra sioks toks tempimas, bet as, aisku, pasitepu kremu ir jis praeina. Va tik ryta tos vietos, kur tempe vakare, buna pasiriebalavusios... g.gif Gal odai nepatinka aparatas? Per daug nuvalo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 10:19)
Merginos, o jums po valymo aparaciuku ir nuplovus vandeniu prausikli odos netempia? Man nusivalius ranksluosciu yra sioks toks tempimas, bet as, aisku, pasitepu kremu ir jis praeina. Va tik ryta tos vietos, kur tempe vakare, buna pasiriebalavusios...  g.gif  Gal odai nepatinka aparatas? Per daug nuvalo?  unsure.gif

Gal dar priklauso kokia priemone naudojat su aparatu g.gif
Man netempia, bet as aisku issivalius is kart krema tepu.
Atsakyti
Norėčiau mergaičių pasiteirauti, kurios turi Clarisonic Mia ir Skinsonic aparačiukus.. Mane būtent domina kuris geriau išvalo veido odą? Renkuosi tarp šių dviejų. Mano veido oda labai užsiteršusi, didelės poros, kurios pilnos juoduliukų, tai svarstau, kuris būtų geresnis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2011 09 13, 12:45)
Norėčiau mergaičių pasiteirauti, kurios turi Clarisonic Mia ir Skinsonic aparačiukus.. Mane būtent domina kuris geriau išvalo veido odą? Renkuosi tarp šių dviejų. Mano veido oda labai užsiteršusi, didelės poros, kurios pilnos juoduliukų, tai svarstau, kuris būtų geresnis..  g.gif

Butent sioje diskusijos buvo daug diskutuojama.. Regis, prieita prie isvados, kad abu jie labai panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 13, 11:21)
Gal dar priklauso kokia priemone naudojat su aparatu g.gif
Man netempia, bet as aisku issivalius is kart krema tepu.

As ir iskart tepu veida kremu, bet vistiek speju pajusti tempima... unsure.gif Kazi kas cia negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 13:24)
As ir iskart tepu veida kremu, bet vistiek speju pajusti tempima...  unsure.gif  Kazi kas cia negerai?  g.gif

O koks prausiklis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 13:24)
As ir iskart tepu veida kremu, bet vistiek speju pajusti tempima...  unsure.gif  Kazi kas cia negerai?  g.gif

As taip pat jauciu tempima dar nepatepus kremu,bet kad cia negerai,net nepagalvojau g.gif
Atsakyti
Manau, prausiklis gali sausinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 13, 14:39)
Manau, prausiklis gali sausinti g.gif

Kad as jau trecia prausikli naudoju ir vistiek tas pats.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2011 09 13, 13:30)
O koks prausiklis?  4u.gif

Siuo metu naudoju Paula's Choice cleanseri...
Atsakyti
ir man labai prireikė jau kažkokio aparačiuko, tik kol kas neiširenku. Vis dar nėra mėginusių sigmos?
Atsakyti