uzsakinejau is www.siriusbeauty.com, pima karta kai siunciau dar negalejo pasirinkti kad siustu i LT ir apmoketi galejo tik paypalu uz siuntima mokejau 10 USD, tai as jiems rasiau emaila man atsiunte saskaitele i paypal sumokejau ir gavau.
Kai siunciausi antra kart jie jau turejo galimybe priimti LT kreditines kortele, bet tada man siuntima kainavo 20 USD.
Dabar paziurejau ju puslapy, lygtais ir vel priima tik paypal. Jeigu turit kreditine ja priregistruoti paypal nera sudetinga
Papildyta:
Pamelavau, yra tarp saliu Lietuva ir uztenka kreditine tureti tikrai paciai paprasciau pigiau gausis nei per tarpininkes.
Mes abi su mama turim po sita sepetuka, patenkinta as juo
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 12, 12:23)
Jums gerai, esat Londone. Tereikia nueit i parduotuve ir nusipirkti, o pas mus Lietuvelej nera jokio pasirinkimo pas tarpininke lyg uzsakiau, bet va jau geras menuo, o jokiu ziniu
Nera cia taip paprasta ta daikta nusipirkt parduotuvej . Olay taip or nemaciau pirkt. Aisku, internetinese parduotuvese yra, bet irgi pagrinde siuncia is Amerikos.
Merginos, o jums po valymo aparaciuku ir nuplovus vandeniu prausikli odos netempia? Man nusivalius ranksluosciu yra sioks toks tempimas, bet as, aisku, pasitepu kremu ir jis praeina. Va tik ryta tos vietos, kur tempe vakare, buna pasiriebalavusios... Gal odai nepatinka aparatas? Per daug nuvalo?
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 10:19)
Merginos, o jums po valymo aparaciuku ir nuplovus vandeniu prausikli odos netempia? Man nusivalius ranksluosciu yra sioks toks tempimas, bet as, aisku, pasitepu kremu ir jis praeina. Va tik ryta tos vietos, kur tempe vakare, buna pasiriebalavusios... Gal odai nepatinka aparatas? Per daug nuvalo?
Gal dar priklauso kokia priemone naudojat su aparatu
Man netempia, bet as aisku issivalius is kart krema tepu.
Norėčiau mergaičių pasiteirauti, kurios turi Clarisonic Mia ir Skinsonic aparačiukus.. Mane būtent domina kuris geriau išvalo veido odą? Renkuosi tarp šių dviejų. Mano veido oda labai užsiteršusi, didelės poros, kurios pilnos juoduliukų, tai svarstau, kuris būtų geresnis..
QUOTE(rasabakiene @ 2011 09 13, 12:45)
Norėčiau mergaičių pasiteirauti, kurios turi Clarisonic Mia ir Skinsonic aparačiukus.. Mane būtent domina kuris geriau išvalo veido odą? Renkuosi tarp šių dviejų. Mano veido oda labai užsiteršusi, didelės poros, kurios pilnos juoduliukų, tai svarstau, kuris būtų geresnis..
Butent sioje diskusijos buvo daug diskutuojama.. Regis, prieita prie isvados, kad abu jie labai panasus
QUOTE(Shana @ 2011 09 13, 11:21)
Gal dar priklauso kokia priemone naudojat su aparatu
As ir iskart tepu veida kremu, bet vistiek speju pajusti tempima... Kazi kas cia negerai?
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 13:24)
As ir iskart tepu veida kremu, bet vistiek speju pajusti tempima... Kazi kas cia negerai?
O koks prausiklis?
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 13, 13:24)
As taip pat jauciu tempima dar nepatepus kremu,bet kad cia negerai,net nepagalvojau
Manau, prausiklis gali sausinti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 13, 14:39)
Manau, prausiklis gali sausinti
Kad as jau trecia prausikli naudoju ir vistiek tas pats....
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2011 09 13, 13:30)
O koks prausiklis?
Siuo metu naudoju Paula's Choice cleanseri...
ir man labai prireikė jau kažkokio aparačiuko, tik kol kas neiširenku. Vis dar nėra mėginusių sigmos?