Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Sveikos, merginos,

o kaip su paakiu zona? ar yra itin svelnus sepeteliai jai valyti? ar visiskai paakiu zonos nelieciat?
Atsakyti
Labai laukiu atsiliepimu apie SkinSonic, neissirenku tarp jo ir Olay doh.gif

Ar jus naudojat tuos papildomus sepetelius? Masazinius, kremui tept (vat sitas isvis man neaiskus kazkoks)?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 01, 14:00)
Labai laukiu atsiliepimu apie SkinSonic, neissirenku tarp jo ir Olay  doh.gif

Ar jus naudojat tuos papildomus sepetelius? Masazinius, kremui tept (vat sitas isvis man neaiskus kazkoks)?

4u.gif

As turiu Olay ir tikrai esu patenkinta. Kadangi savo darba atlieka puikiai, tad priekaistu visiskai neturiu. O ir stebuklu is sepeteliu nereikia tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2011 09 01, 14:55)
Sveikos, merginos,

o kaip su paakiu zona? ar yra itin svelnus sepeteliai jai valyti? ar visiskai paakiu zonos nelieciat?

Spec. sepetelio nera skirto paakiams - Olay turi tik viena sepeteli, Clarisonic ir Sigma keliu rusiu, o del Skinsonic nepasakysiu, nes nepamenu. Bet is esmes prausiu iki pat akiu kauliuko, auksciau nera prasmes, o ir nesinori netycia i aki isidurt.
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2011 09 01, 13:55)

Paakiam manau opal tiktu. Clarisonic puslapyje uzregistravus clarisonica opalui suteikiama nuolaida.

QUOTE(.neringute. @ 2011 09 01, 14:34)
Jau gavau savo grazuoli clarisonica  clap.gif

sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Malena,2011 09 01, 16:43]
Paakiam manau opal tiktu. Clarisonic puslapyje uzregistravus clarisonica opalui suteikiama nuolaida.

bet esu macius video review, rode ir akis net pacias su juo vale svelniai smile.gif tai paakius manau irgi, gi jis ir mimikos rauksleles turetu apmazinti:) tik aisku nereikia persistengti
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 01, 15:00)

4u.gif

Aš taip pat tarp šių dviejų svarsčiau, bet galiausiai nusipirkau SkinSonic'ą vien dėl tų galvučių. Na, naudoju jį jau beveik dvi savaites. Galvutę jautriai odai naudoju kasdien, normalią galvutę naudojau kartą, drėkinančią du, masažinės nei karto(!). Žinau, nelabai išnaudoju aš jo galimybes, bet jau man terliojimosi per daug, o ir odai nelabai patinka (parausta), kai iš eilės atlieku du seansus. (Na, tarkim, valymo galvutės ir drėkinimo). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivace @ 2011 09 01, 17:04)
Aš taip pat tarp šių dviejų svarsčiau, bet galiausiai nusipirkau SkinSonic'ą vien dėl tų galvučių. Na, naudoju jį jau beveik dvi savaites. Galvutę jautriai odai naudoju kasdien, normalią galvutę naudojau kartą, drėkinančią du, masažinės nei karto(!). Žinau, nelabai išnaudoju aš jo galimybes, bet jau man terliojimosi per daug, o ir odai nelabai patinka (parausta), kai iš eilės atlieku du seansus. (Na, tarkim, valymo galvutės ir drėkinimo).  rolleyes.gif

O kokiu principu vekia tas drekinamasis? Itrina krema, ar kaip? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 01, 18:01)
O kokiu principu vekia tas drekinamasis? Itrina krema, ar kaip?  blush2.gif  unsure.gif

Na, galima sakyti, kad taip. Padeda kremo aktyviesiems komponentams geriau įsigerti į odą.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 01, 15:00)

4u.gif

olay- sukasi ratu sereliai, sakyciau per grubu veido odai, nes per stipriai ja tampo:)
vibruojanti gali pati sukti ratu, vibravimas isjudina nesvarumus ir .t.t.
Atsakyti
Nidulia, ar tu jau įsigijai kažkurį aparatą? Jei taip, tai kokį prausiklį naudoji?
Atsakyti
Nuva, o kiti sako, kad kaip tik Olay svelnesnis g.gif
Atsakyti