Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Malena @ 2011 07 06, 17:30)
shopingai, kodel niekam iskyrus jus neuzkliuvo ta nemaloni neva vibracija? O del priejimo, as prieinu apsoliuciai visur.

Nezinau kodel, bet ir paciai idomu. Nors internete ivairiu atsiliepimu apie ji yra. Man pasirode, kad tikrai labai stipriai vibruoja, jau ant rankos bandant ta pagalvojau, o ant veido tai pakenciama, bet kur kauleciau (nosis, skrusotikauliai, zandikaulio linija) man laabai nemaloniai vibruoja tuo metu. Priejimas man prie nosies sonu nepatogus - kadangi Clarisonic sepetelis ir aparatas praktiskai tokio pat dydzio, tai jau paciu aparatu prie odos lieciuosiu, be to, isorianiai sereliai nejudantys, tik vidiniai, tai nosies kampuciams man labai tas nepatogu, neatradau naudodama to tobulo priejimo kampo. O vat su Olay patinka, kad sepetelis didesnis uz aparata, tai tik sepetelis prieina prie nosies kampuciu, o ir prieina visas normaliai.

Kiek pamenu jums pradzioj irgi kazkiek tas kliuvo per pirmus pabandymus - na is atsiliepimo pirkiniu temoj taip supratau. 4u.gif

Siaip gal ir kitaip apie Clarisonic atsiliepciau, jei buciau tik ji ar ji pirma bandzius, o kai jis buvo antras, tai jau ir kitko tikejausi.... Beje, mano vyrui irgi vibracija nemaloni buvo - as jam daviau isbandyt nieko nepasakojus kas man nepatinka ar patinka, tai po to atsiliepimai neitin buvo. Na nuprausia mums abiems gerai, oda smagi lieka, bet procesas nepatinka. O ir siaip maniskis ivertino kaip $50 vertes daikta....

Na ir dar norejau pabrezt, kad mano kitokie poreikiai - ta prasme man svarbu gerai nupraustu veiduka ir tiek, nes su poromis/spuogais ir pan problemu neturiu. Tai is tos puses Clarisonic vertint negaliu, o ir per trumpai naudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 06 liepos 2011 - 17:38
QUOTE(shopingas @ 2011 07 06, 17:16)

Kiek pamenu jums pradzioj irgi kazkiek tas kliuvo per pirmus pabandymus - na is atsiliepimo pirkiniu temoj taip supratau.  4u.gif

Per pati pirmaji naudojima nesuslapinau jo, tai man sausais seriais per veida gruboka buvo. Ir dar nebuvau igudus nespausti. Dabar viskas svelnu ir gerai. Pirkau daugiausiai del odos svarumo, o labiausiai jauciu stangruma ir tai kad po jo kiti produktai gerai pasisavinami. Oda aisku pasvarejo irgi.
Atsakyti
O as perskaicius nemazai atsiliepimu apie skinsonic uzsisakiau ji biggrin.gif Kas bande sita ir clarisonica sako kad atlieka ta pati darba abu, tik kaina skinsonic daug mazesne, minusas kad jis veikia su baterijomis, bet man cia pliusas nereikes pirkti krovikliui adapterio 4u.gif Pas mane poros labai linkusios greitai uzsikimsti, nebezinau kaip kovoti su inkstirais, tikiuosi aparatas gerai isvalys oda.
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2011 07 09, 18:45)
minusas kad jis veikia su baterijomis

O ir baterijas galima pakraunamas naudot wink.gif

Atsakyti
Ar labai svarbu koks prausiklis naudojamas? Šiuo metu naudoju natūralų, mažai putojantį prausiklį, tai galvoju ar tiks?
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 07 09, 20:04)
Ar labai svarbu koks prausiklis naudojamas? Šiuo metu naudoju natūralų, mažai putojantį prausiklį, tai galvoju ar tiks?

Nelabai svarbu - geriau kiek tirstesnis, nes jei labai skystas, tai subegs gilyn i serelius ir tiek. Nors galima ir veida issitrint prausikliu, o paskui isijungt aparaciuka (t.y. ne tiesiai ant galvutes pilt). As naudoju visai neputojanti prausikli ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2011 07 10, 19:14)
užsisakiau ir aš Olay  biggrin.gif  jau labai laukiu, tikiuosi bus efektas  4u.gif

Kai gausite, papasakokite kaip sekasi naudoti 4u.gif Beje, is kur uzsisakete ir kiek mokejote ?
Atsakyti
dar nemokėjau, is amazon 27 doleriai 4u.gif
Atsakyti
Maciau , kad dar yra Sigma aparaciukas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 10, 20:43)
Maciau , kad dar yra Sigma aparaciukas. biggrin.gif

Aha, yra - jis veikia Olay principu, t.y. sukasi, o ne vibruoja. Man patiko isvaizda, patiko, kad 3 rusiu galvutes turi, kad su deklu (patogu kelionese), tik kolkas stabde tai, kad dar nera pakeitimui galvuciu pirkt. Gi naisku kokia bus ju kaina, ar apsimoka ir pan. O ir kol buvo naujai atsirades, tai video tik reklaminiai, o idomiausia juk tikrieji yra. Dabar jau tu tikru atsiliepimu video pilna youtubej, tai perziurejau ir nezinau ar noriu - kazkaip garsokai veikia sakyciau.... Na ir tas sukimasis - mano Olay tuo pat principu veikia, tai kam man du aparatai.... ax.gif
Atsakyti
Sakykit,kad gyvena Italijoj,ar ten yra Olay šitas aparačiukas?
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 07 11, 18:44)
Sakykit,kad gyvena Italijoj,ar ten yra Olay šitas aparačiukas?

Jis tik Amerikos rinkoje pardavinejamas. Tad teks siustis...
Atsakyti