QUOTE(Malena @ 2011 07 06, 17:30)
shopingai, kodel niekam iskyrus jus neuzkliuvo ta nemaloni neva vibracija? O del priejimo, as prieinu apsoliuciai visur.
Nezinau kodel, bet ir paciai idomu. Nors internete ivairiu atsiliepimu apie ji yra. Man pasirode, kad tikrai labai stipriai vibruoja, jau ant rankos bandant ta pagalvojau, o ant veido tai pakenciama, bet kur kauleciau (nosis, skrusotikauliai, zandikaulio linija) man laabai nemaloniai vibruoja tuo metu. Priejimas man prie nosies sonu nepatogus - kadangi Clarisonic sepetelis ir aparatas praktiskai tokio pat dydzio, tai jau paciu aparatu prie odos lieciuosiu, be to, isorianiai sereliai nejudantys, tik vidiniai, tai nosies kampuciams man labai tas nepatogu, neatradau naudodama to tobulo priejimo kampo. O vat su Olay patinka, kad sepetelis didesnis uz aparata, tai tik sepetelis prieina prie nosies kampuciu, o ir prieina visas normaliai.
Kiek pamenu jums pradzioj irgi kazkiek tas kliuvo per pirmus pabandymus - na is atsiliepimo pirkiniu temoj taip supratau.
Siaip gal ir kitaip apie Clarisonic atsiliepciau, jei buciau tik ji ar ji pirma bandzius, o kai jis buvo antras, tai jau ir kitko tikejausi.... Beje, mano vyrui irgi vibracija nemaloni buvo - as jam daviau isbandyt nieko nepasakojus kas man nepatinka ar patinka, tai po to atsiliepimai neitin buvo. Na nuprausia mums abiems gerai, oda smagi lieka, bet procesas nepatinka. O ir siaip maniskis ivertino kaip $50 vertes daikta....
Na ir dar norejau pabrezt, kad mano kitokie poreikiai - ta prasme man svarbu gerai nupraustu veiduka ir tiek, nes su poromis/spuogais ir pan problemu neturiu. Tai is tos puses Clarisonic vertint negaliu, o ir per trumpai naudojau.