Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 02, 11:51)
Tai nieko tokio, kad neisdziusta, nes prausiantis juos juk reikia suslapinti.
  Turiu Olay aparaciuka, tai kolkas esu labai patenkinta  ax.gif

Man vaidenasi kad bakterijos kaupiasi kai nuolat dregna biggrin.gif
I Olay negaliu ziureti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 02, 12:02)
Man vaidenasi kad bakterijos kaupiasi kai nuolat dregna biggrin.gif
I Olay negaliu ziureti schmoll.gif

Jei vaidenasi, kad bakterijos kaupiasi, tada galima praplauti su dezinfekcijos skysciu.
Turejote Olay ir jis Jus nuvyle, jog nebegalite i ji ziureti ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 01, 17:14)
Klausimas toms kas naudoja Clarisonic: ar jum sereliai pilnai isdziusta? As du kartus i diena prausiuos su Clarisonic ir sereliai lieka slapi.
Beje patinka prausiklis jautriai odai smile.gif

Pilnai,prausiau 2k./d.
SIaip nemanau,kad reiketu juo dazniau prausti nei nurodoma. Kitus kartus gal uztektu tiesiog prausiklio ir vandens?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 02, 12:57)
Jei vaidenasi, kad bakterijos kaupiasi, tada galima praplauti su dezinfekcijos skysciu.
Turejote Olay ir jis Jus nuvyle, jog nebegalite i ji ziureti ?  bigsmile.gif

Skyscio dar jokio neigyjau.
As sakau negaliu i ji ziuret, o jus dar klausiate ar turejote. Baisuoklis mano vonioj nesziuretu schmoll.gif

QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 03, 10:11)
Pilnai,prausiau 2k./d.
SIaip nemanau,kad reiketu juo dazniau prausti nei nurodoma. Kitus kartus gal uztektu tiesiog prausiklio ir vandens?

Tai as ir nenaudoju dazniau, dabar 1k/d naudoju, bet vistiek pilnai neisdziusta. Matyt priklauso nuo dregmes lygio vonios kambaryje.

Jau jauciu sio aparaciuko teigiamybes. Svaresne oda, labai padidejusi stangruma (niekad negalvojau kad mano odai jo truksta, bet clarisonicas parode kad gali but dar stangresne) ir daug geriau pasisavinamus kitus produktus po prausimosi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 03, 12:17)
Matyt priklauso nuo dregmes lygio vonios kambaryje.

Kai panaudoji ir isplauni,stipriai nupurtyk kokius 4 kartus,placiu rankos mostu smile.gif turetu greiciau isdziut.
Atsakyti
Ka as padarysiu kad man Olay dizainas baisus. O palyginimas su dantu sepetukais visiskai nevykes schmoll.gif

QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 03, 13:39)
Kai panaudoji ir isplauni,stipriai nupurtyk kokius 4 kartus,placiu rankos mostu smile.gif turetu greiciau isdziut.

Bandysiu, kitaip teks ji iskraustyt is vonios smile.gif
Dar klausimelis...ar krauni tik kai visai issikrauna?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 03, 19:20)

Dar klausimelis...ar krauni tik kai visai issikrauna?

Taip,tik tada siaip, bet buvo ir isimciu,kai teko isvykti,tada nenorejau veztis ikroviklio ir ijungiau tiesiog kazkuria nakti,kad pasikrautu.
Atsakyti
Malena, nusausink vienkartiniu ranksluosciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 02, 23:01)
Va cia yra 3 aparatai palyginti - VIDEO  4u.gif

Perziurejus video is jos komentaru skinsonic aparatas veikia tuo paciu principu kaip ir clarisonic, minusas kad labiau vibruoja, pliusas jo kaina 50 USD ir turi daugiau keiciamu antgaliu. Gal kas bandet skinsonic, mane jis labai gundo, nes kaina padori gaunasi. Bet ar nebus taip kad skupus du kartus moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2011 07 05, 20:25)
Perziurejus video is jos komentaru skinsonic aparatas veikia tuo paciu principu kaip ir clarisonic, minusas kad labiau vibruoja, pliusas jo kaina 50 USD ir turi daugiau keiciamu antgaliu. Gal kas bandet skinsonic, mane jis labai gundo, nes kaina padori gaunasi. Bet ar nebus taip kad skupus du kartus moka biggrin.gif

Cia jau tik pati visus isbandzius galetumet pasakyt kuris yra geriausias 4u.gif Man pvz lyginant Clarisonic ir Olay, tai Olay zymiai zymiai labiau patinka - gal dizainas ir ne toks grazus, bet ir ne toks bjaurus kaip Malenai biggrin.gif Juk veikimas svarbiausia, o man tuo ir pranasesnis Olay, kad neturi tos bjaurios vibracijos, kad lengva prieit visur (aplink nosi ir pan.). As Skinsonic nepirkciau vien del to, kad vibruoja labiau nei Clarisonic'as, nes butent jo vibracija man jau bjauri, kaip ir esu rasius temoj smulkiau apie taip (nosi ar labiau kauletas veido vietas prausiant grynai i smegenis eina ta vibracija), tai negaliu ne pagalvot, kad galetu dar labiau vibruot doh.gif

Kazkuri forumiete pirko SIGMA aparaciuka - jis irgi su keliais antgaliukais. Labai laukiu kai gaus ir pasidalins atsiliepimais sioj temoj 4u.gif

QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 05, 21:43)
Butu gaila,jei net neitu jo parsisiusti i Lt,tada tikrai butu gaila biggrin.gif o dabar...

Na bet ne visos ryztasi uz tokia kaina pirkt is paveiksliuko - norisi ir pasiziuret gyvai, ir pabandyt (bent ant rankos). ax.gif Galima aisku grazint i kai kurias parduotuves ji atgal, jei neitiktu, bet vewlgi uztruktu laiko, reiketu tarpininke tam ikalbint ir aisku butu nuostolis parsisiust, issiust atgal ir %....
Atsakyti
Beje, jei kam aktualu, tai feelunique.co.uk jau yra CLARISONIC (rodos kazkada ziurejau ir nebuvo) - kaina 120 svaru, siuntimas nemokamas, siuncia is UK, tai ir muitinei neuzkliuna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 05, 20:43)
Butu gaila,jei net neitu jo parsisiusti i Lt,tada tikrai butu gaila biggrin.gif o dabar...

Juolab kad atsiuncia per savaite drinks_cheers.gif
Del patikimo/nepatikimo yra SM isparduotuve blogiausiu atveju.

shopingai, kodel niekam iskyrus jus neuzkliuvo ta nemaloni neva vibracija? O del priejimo, as prieinu apsoliuciai visur.

QUOTE(shopingas @ 2011 07 06, 16:18)
Beje, jei kam aktualu, tai feelunique.co.uk jau yra CLARISONIC (rodos kazkada ziurejau ir nebuvo) - kaina 120 svaru, siuntimas nemokamas, siuncia is UK, tai ir muitinei neuzkliuna. 4u.gif

Super, ir parduotuve patikima ir kaina nebloga.
Atsakyti