QUOTE(nature @ 2011 07 05, 20:25)
Perziurejus video is jos komentaru skinsonic aparatas veikia tuo paciu principu kaip ir clarisonic, minusas kad labiau vibruoja, pliusas jo kaina 50 USD ir turi daugiau keiciamu antgaliu. Gal kas bandet skinsonic, mane jis labai gundo, nes kaina padori gaunasi. Bet ar nebus taip kad skupus du kartus moka
Cia jau tik pati visus isbandzius galetumet pasakyt kuris yra geriausias
Man pvz lyginant Clarisonic ir Olay, tai Olay zymiai zymiai labiau patinka - gal dizainas ir ne toks grazus, bet ir ne toks bjaurus kaip Malenai
Juk veikimas svarbiausia, o man tuo ir pranasesnis Olay, kad neturi tos bjaurios vibracijos, kad lengva prieit visur (aplink nosi ir pan.). As Skinsonic nepirkciau vien del to, kad vibruoja labiau nei Clarisonic'as, nes butent jo vibracija man jau bjauri, kaip ir esu rasius temoj smulkiau apie taip (nosi ar labiau kauletas veido vietas prausiant grynai i smegenis eina ta vibracija), tai negaliu ne pagalvot, kad galetu dar labiau vibruot
Kazkuri forumiete pirko SIGMA aparaciuka - jis irgi su keliais antgaliukais. Labai laukiu kai gaus ir pasidalins atsiliepimais sioj temoj
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 05, 21:43)
Butu gaila,jei net neitu jo parsisiusti i Lt,tada tikrai butu gaila
o dabar...
Na bet ne visos ryztasi uz tokia kaina pirkt is paveiksliuko - norisi ir pasiziuret gyvai, ir pabandyt (bent ant rankos).
Galima aisku grazint i kai kurias parduotuves ji atgal, jei neitiktu, bet vewlgi uztruktu laiko, reiketu tarpininke tam ikalbint ir aisku butu nuostolis parsisiust, issiust atgal ir %....