i | Draudžiama: Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ): · rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas; · rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis. |
Nusipirkau ir as Olay, £43 svarai Vakar isbandziau labai patiko, oda svelnute Tikejaus, kad bus siek tiek kietesnis sepetukas, bet kaip kiekvienai dienai gerai ir toks MB uzsiputojo, ka cia nusipirkai vel, tai ir to veida prabruzinau, dar paprase Malonus masaziukas
QUOTE(Egliukasz @ 2011 06 08, 10:03)
Tikejaus, kad bus siek tiek kietesnis sepetukas, bet kaip kiekvienai dienai gerai ir toks
Kam minkstesnio, o kam kietesnio sepeteliu norisi
As dabar labai noriu Sigma isbandyt - tik va reikia galvot, nes kolkas galvuciu papildymui nera, tai neaisku kokia ju kaina bus, o ir nera taip, kad nunestum i parduotuve grazint, jei netiktu pats aparatas....
QUOTE(shopingas @ 2011 06 08, 16:52)
Kam minkstesnio, o kam kietesnio sepeteliu norisi
As dabar labai noriu Sigma isbandyt - tik va reikia galvot, nes kolkas galvuciu papildymui nera, tai neaisku kokia ju kaina bus, o ir nera taip, kad nunestum i parduotuve grazint, jei netiktu pats aparatas....
Kas ta Sigma, su kuo valgoma? Mano veido oda misri ir visiskai nejautri, del to matyt noretusi kietesnio, kieno jautri, tam manau uztenka ar net per daug Ryte siandien vel bruzavaus, jau taip patiko, kad net anksciau atsikeliau susiruosti y darba
QUOTE(Egliukasz @ 2011 06 08, 20:58)
Kas ta Sigma, su kuo valgoma?
Paskaitykit keleta postu atgal - bus ir video koks ten Sigma aparatas (siaip Sigma firma, dabar jie isleido savo aparaciuka).
QUOTE(shopingas @ 2011 06 09, 06:54)
Paskaitykit keleta postu atgal - bus ir video koks ten Sigma aparatas (siaip Sigma firma, dabar jie isleido savo aparaciuka).
Pasiziurejau, ydomus toks Man pradejo lyst lauk poodiniai spuogeliai, kuriuos daug metu jauciau, valosi oda
QUOTE(Malena @ 2011 06 02, 21:59)
Taip, zinau, as visa tema kruopsciai tyliai seku ir esu perskaiciusi. Sioje vietoje gal nebent kokia amerikiete blogere atsirastu isbandziusi keleta aparaciuku. Nes dabar kaip ir noreciau koki igyti (clarisonic`ui gaila litu, kazkokia neadekvati suma man vis atrodo), bet atbaido mintis, kad nebus toks geras kaip clarisonicas. Todel idomios kitu nuomones, gal kuri netycia kokios info tures. Gal..naivu siek tiek, ane?
Clarisonico kaina uzvartyta todel, kad jis ala profesional, be to, smugiams atsparus, akumas laiko apie menesi, todel toks ir brangus, bet turiu is vis kazkoki no neima su batareikom, lygiai taip pat svariai nuprausia
Na aš užsisakiau Dermanew aparačiuką. Žiūrėsim, kaip jis ''užsirekomenduos''
QUOTE(Temidė @ 2011 06 14, 18:35)
Kur pirkote ir kiek mokėjote ?
''Pagavau'' už 35$ www.ideeli.com
QUOTE(Malena @ 2011 07 01, 17:14)
Klausimas toms kas naudoja Clarisonic: ar jum sereliai pilnai isdziusta? As du kartus i diena prausiuos su Clarisonic ir sereliai lieka slapi.
Beje patinka prausiklis jautriai odai
Beje patinka prausiklis jautriai odai
Tai nieko tokio, kad neisdziusta, nes prausiantis juos juk reikia suslapinti.
Turiu Olay aparaciuka, tai kolkas esu labai patenkinta