Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

O cia video, kaip sigma aparaciukas veikia: http://www.youtube.c...h?v=TMe_yzAF_1Q
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 01, 22:15)
O cia video, kaip sigma aparaciukas veikia: http://www.youtube.c...h?v=TMe_yzAF_1Q

Koks simpatiskas thumbup.gif Ir kaip patogu, kad su deklu! Tik gaila, kad ju puslapyje nera dar paciu galvuciu pirkt, nes neaisku kokai ju kaina bus. Bet siaip labai padori kaina. Reikia i parduotuve dabar lekt, bet grizus tikrai ieskosiu zmoniu atsiliepimu apie ji. 4u.gif
Atsakyti
Kazi ar tie nukopijuoti nuo clarisonic`o aparaciukai duoda toki pat efekta kaip clarisonic`as?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 06 02, 19:37)
Kazi ar tie nukopijuoti nuo clarisonic`o aparaciukai duoda toki pat efekta kaip clarisonic`as?

Tai matai,kad kiekvienai skirtingai.. Nors nera ne vienos,kuri butu pvz.bent 3 gamintoju bandzius ir galetu palyginti. Tik shopingas 2 bande,tai jai clarisonicas nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 02, 20:12)
Tai matai,kad kiekvienai skirtingai.. Nors nera ne vienos,kuri butu pvz.bent 3 gamintoju bandzius ir galetu palyginti. Tik shopingas 2 bande,tai jai clarisonicas nelabai patiko.

Taip, zinau, as visa tema kruopsciai tyliai seku ir esu perskaiciusi. Sioje vietoje gal nebent kokia amerikiete blogere atsirastu isbandziusi keleta aparaciuku. Nes dabar kaip ir noreciau koki igyti (clarisonic`ui gaila litu, kazkokia neadekvati suma man vis atrodo), bet atbaido mintis, kad nebus toks geras kaip clarisonicas. Todel idomios kitu nuomones, gal kuri netycia kokios info tures. Gal..naivu siek tiek, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 06 02, 22:59)
Gal..naivu siek tiek, ane? mirksiukas.gif

Va cia yra 3 aparatai palyginti - VIDEO 4u.gif
Atsakyti
Keik domėjausi prieš savo Olay perkant, tai dauguma žmonių rašo, kad tas pats efektas. Vibruoja šereliai ar sukasi, gi idėja panaši- mechaniškai nuvalyti odą.

Aš savo Olay labai patenkinta. Šventai kasdien nenaudoju, bet kai makiažą nuvalyti reikia- nepakeičiamas dalykas. Inkštirų ant nosies irgi sumažėjo.
Atsakyti
himalaia, o su kokiu prausikliu naudojat? Skaiciau, kad buvo Jusu oda issausejus, gal kazka nesausinancio atradot? bigsmile.gif

Man tai nuo prausimo oda ziauriai sauseja, raudonom demem veida ismeto unsure.gif Tai vengiu vandens (kiek tai yra imanoma aisku) - naudoju kosmetikos valymui Bioderma vandeni.

Bet taip noreciau isbandyt Olay aparaciuka, ypac jei poras pravalo bigsmile.gif Bandyt- nebandyt? g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 06 02, 18:11)
himalaia, o su kokiu prausikliu naudojat? Skaiciau, kad buvo Jusu oda issausejus, gal kazka nesausinancio atradot?  bigsmile.gif

Man tai nuo prausimo oda ziauriai sauseja, raudonom demem veida ismeto  unsure.gif  Tai vengiu vandens (kiek tai yra imanoma aisku) - naudoju kosmetikos valymui Bioderma vandeni.

Bet taip noreciau isbandyt Olay aparaciuka, ypac jei poras pravalo  bigsmile.gif  Bandyt- nebandyt?  g.gif  doh.gif  unsure.gif

Dabar naudoju Olay Foaming Face Wash
user posted image
Nėra jis drėkinantis, bet gerai nuprausia makiažą ir labai nesausina, bekvapis, mano riebokai odai tinka.
Bet šiaip su bet kokiu putojančiu galima prausti. Esu ir kitokių prausiklių naudojusi. Ir su pieneliu bandžiau, irgi gerai su Olay veikia.

Buvo oda išsausėjusi, bet dabar susitvarkė. Spėju, kad nuo AHA kremo, kurį kas antrą dieną naudoju.

Jei oda nuo vandens sausėja tai kaži, ar verta aparačiuką pirkt, gi reiks su vandeniu naudot g.gif Nebent labai drėkinantį prausiklį nusipirkus ar bandyt su pieneliu naudot.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 06 02, 22:59)
Taip, zinau, as visa tema kruopsciai tyliai seku ir esu perskaiciusi. Sioje vietoje gal nebent kokia amerikiete blogere atsirastu isbandziusi keleta aparaciuku. Nes dabar kaip ir noreciau koki igyti (clarisonic`ui gaila litu, kazkokia neadekvati suma man vis atrodo), bet atbaido mintis, kad nebus toks geras kaip clarisonicas. Todel idomios kitu nuomones, gal kuri netycia kokios info tures. Gal..naivu siek tiek, ane? mirksiukas.gif

O man atrodo, kad laaabai daug sumoketumet vien uz Clarisonics varda.... Todel geriau pirkti pigesni, nes principas visu panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 06 03, 09:27)
O man atrodo, kad laaabai daug sumoketumet vien uz Clarisonics varda.... Todel geriau pirkti pigesni, nes principas visu panasus  4u.gif

O as galvoju,kad pvz nera ko lyginti lados su ferrari biggrin.gif tiesiog tokia mano nuomone, niekam nepersu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 03, 14:44)
O as galvoju,kad pvz nera ko lyginti lados su ferrari biggrin.gif  tiesiog tokia mano nuomone, niekam nepersu blush2.gif

Šiuo atveju plastmasė yra plastmasė, kad ir koks firmos pavadinimas ant jos parašytas. Clarisonic'o pliusas tas, kad turi skirtingas galvutes. Ir veikia šiek tiek skirtingai, nei kiti šepečiai, nes vibruoja (tačiau tai nereiškia, kad toks būdas efektyvesnis).
Bet va, dabar jau ir kitų aparatų su skirtingom galvutėm atsiranda, taip kad nebus reikalo šimtų už šepetį mokėt.
Manau, galima palyginti su dantų šepetėliais. Yra vibruojantys, yra besisukantys, yra hibridiniai. Skonio reikalas, kuris kuriam patinka, bet esmė vis tiek labai panaši.
Atsakyti