Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 10, 09:59)
Tik isigijus ji reikia para krauti,negalima naudoti iskart.

Na jis pakrautas porai naudojimu buvo, niekas nieko neminejo del nenaudojimo iskart, o as instrukciju kaip ir neskaitau... biggrin.gif Bet va su tuo krovimu, tai man nesamone - nu kas ten per galingumas jo, kad del 20min veikimo reikia kraut apie 18 valandu g.gif Uzvakar vakare pajungiau kelioms valandoms, paskui isjungiau, nes ejom miegot. Vakar gal 10val. ryto ijungiau, tai isjungiau vel eidama miegot apie 12val. nakties, bet dar nebuvo pilnai pasikroves. doh.gif doh.gif doh.gif Man tai kazkokia nesamone, kad tiek reikia kraut tik del 20min - nors jei ziuri, kad praktiskai del viso menesio taip krauni, tia lyg ir nieko butu.... Bet vakar su vyru vistiek ieskojom instrukcijose jo techniniu parametru ir neradom (buvo idomu paziuret kiek jis elektros suvartoja), o ir siaip svarstem kaip cia tokiais laikais toki ilga krovima sugalvojo. Gal paskui isleis naujesni varianta pasikraunanti 'tik per kelias valandas' biggrin.gif Nes nors tu ka, bet man nelogiskas tas krovimosi laikas.
Atsakyti
Tikrai nelogiskas atrodo. Gal seniau turinciosios Clarisonic`a galetu pakomentuot savo saskaitas uz elektra? biggrin.gif 4u.gif
Clarisonic Mia yra kelioninis Clarisonic variantas?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 10, 18:05)
Tikrai nelogiskas atrodo. Gal seniau turinciosios Clarisonic`a galetu pakomentuot savo saskaitas uz elektra? biggrin.gif  4u.gif
Clarisonic Mia yra kelioninis Clarisonic variantas?

Sunku turbut butu isskirt kiek Clarisonic'as sunaudoja. LT tetis turi aparaciuka per kuri pajungus prietaisus rodo kiek jie naudoja elektros - gaila, kad cia tokio neturiu.... Nes internete ieskojau, bet neradau tos info, net Clarisonic puslapyje nera.... g.gif Dabar vel mastau pasilikt ar ne ji - jei taip vos ne po para krovinet ji, tai eina sau.... Neturiu tiek nervu, o ir pikta, kad uz tokia kaina ir esnat tokioms technologijoms sitoj vietoj toks didelis minusas.

Ir siaip man be odos problemu pilnai pakanka Olay, smagiau prieinu su juo nosi, o kad baterijomis veikia, tai ne problema. Ypac turint pakrainamas baterijas, tai isvis baika. biggrin.gif

MIA kaip ir kelioninis variantas - galvute ta pati, tik pats aparaciukas kiek mazesnis, vieno greicio (nors ir tie didesnieji senesni Clarisonic'ai su vienu greiciu), neturi stovelio.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 10, 15:27)

Pabandykit krauti po visisko issikrovimo kokias 2 val. ir kiek laikys tokiu atveju smile.gif Idomu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 10, 20:54)
Pabandykit krauti po visisko issikrovimo kokias 2 val. ir kiek laikys tokiu atveju smile.gif Idomu.

Reikes turbut paeksperimentuot su tuo, kad ir pvz po issikrovimo pakraut tik 1 vlaanda ir ziuret kaip bus. Nors paskaitinejau internete, tai visaip daranciu yra: ir visalaik ant pakrovejo laiko, ir krauna kai issikrauna, ir kruana pvz karta per savaite per nakti ir buna pilnai pasikroves (nors tokiu atveju jis nebuna pilnai issikroves). g.gif

Dabar bandysiu ziuret kiek siaip laikys, nes krauta virs 12 valandu, tai skaiciuosiu kiek cia dienu naudotis pavyks. 4u.gif
Atsakyti
Turiu Clarisonic Plus variantą, naudoju kartą dienoje. Nuo nusipirkimo, kroviau lygiai du kartus. Turiu jį jau daugiau nei 3 menesius. Pirmą kartą kroviau kai tik nusipirkau, pilnai ikroviau, sekantį kartą kroviau po kokio mėnesio. Tada Clarisonic naudojau du kartus dienoje.
Dabar kai naudoju tik vakarais, tai jo jau du menėsius nekroviau ir jis vis dar neišsikrovęs.
Atsakyti
Bandziau bandziau Clarisonic'a, bet visgi paluzau ir siandien iskeliavo jis is namu.... ax.gif Visgi nepatogu man aplink nosi su juo praustis, kad ir kaip besukciau, jauciu vibracija ir ant nosies, zandikaulio linijos man ta vibracija laabai nemaloni bei pastebejau, kad ant nosies pradejo spuogiuku kilt (tik nezinau ar tai susije, ar ne, bet siaip spuogiukai pas mane super reti, vienas kitas per pusmeti ar pan). Vyrui irgi nepatiko sitas aparatas, tai vakar vel prisiminiau Olay ir labai smagiai nusiprausiau juo... ax.gif

Nors negaliu nieko apibendrinto apie Clarisonic sakyt, kad pvz nepirkit, blogis ir tt - tiesiog netiko man. Gal dar nesuzavejo ir del to, kad siaip su oda neturiu problemu, o kas turi dideles poras, spuoguota oda ir pan, tai turbut ir pastebi teigiama efekta ir aisku geris jiems sis aparatas. Bet as lieku prie Olay. wub.gif
Atsakyti
O man Clarisonicas nr 1 thumbup.gif , pas mane ta senoji versija, pries kelis metus pirktas, ala professional blush2.gif , man patinka, kad pakrautas isbuna menesi, kad galiu tasytis i keliones, kad neduzta, neluzta, labai svariai nuvalo, nuprausia, ismasazuoja veida, minusas - kad didokas , o kazkaip del vibraciju ne i galva neatejo mintis blush2.gif , nu kazkaip zinau kad turi burgzti ir lai sau burzgia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 21, 12:40)
o kazkaip del vibraciju ne i galva neatejo mintis  blush2.gif , nu kazkaip zinau kad turi burgzti ir lai sau burzgia  smile.gif

Man ne burzgimas trukdo - na burzgia, tia burzgia, Olay irgi nedirba be garso. Bet man pati vibracija nemaloniai jauciasi ant nosies ir kur kauleciau ant veido (skruostikauliai, zandikaulio linija) - pvz ant nosies naudojant, tai man vibracija tokia per visa galva i smegenis einanti, nu nemoku paaiskint, bet labai nemaloni ir erzinanti gaunasi.
Atsakyti
Merginos, tai kas kiek laiko keiciate galvutes-sepetelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 04 21, 19:09)
Merginos, tai kas kiek laiko keiciate galvutes-sepetelius?  4u.gif

As savaji jau nuo spalio naudoju, dazniausia 2k/d.,tai kolkas nekeisiu,nes nera nei sereliai issikraipe, nieko nenutiko, ziuresiu pagal situacija, itariu,kad po poros men. nauja pirksiu.
Atsakyti
Matėt naujieną? bigsmile.gif

Sigma Cleansing and Polishing Tool
user posted image
user posted image
Atsakyti