Taip GREISI, na dar idedu kelias nuotraukas, siek tiek sumazinu kad neuzkrauti forumo
P.S. biskeli sniuras ne vietoje nutyso
Mano vaisiai irgi nedideli. Net ir Buivolo širdis tokie nedički
sveikutes mes irgi pilnu tempu jau valgom pom. pasirode mazi vysn. gelt.-turbut vysn. Greisi pomid. l.patiko Taifun ir Tolstoj nasus kol kas
o jei pas maniskius is virsaus ant lapu sviesi deme, o po apacia sviesiai ruda kaip pelesis,,,kas tai?
aciu.
aciu.
NuliaX, tai rudoji demetlige, pas mane tas pats nupurskiau su asiukliu, kiekviena diena apeinu ir apziuriu kiekviena lapeli, tik taip galima pristabdyt plitima.
as daug lapu nukirpau-,tai tu bloguciu nesimato
Sveikos
noriu paklausti kokio ankstyvumo yra siu veisliu pomidorai: citriniukai, green zebra, juodasis triufelis? sodindama sumaisiau visas veisles ir nezinu kaip kurie atrodo, o gal kas turite nuotraukas kaip tos veisles siltnamyje atrodo Armonika tai jau matau, o penis tai is tolo matosi
noriu paklausti kokio ankstyvumo yra siu veisliu pomidorai: citriniukai, green zebra, juodasis triufelis? sodindama sumaisiau visas veisles ir nezinu kaip kurie atrodo, o gal kas turite nuotraukas kaip tos veisles siltnamyje atrodo Armonika tai jau matau, o penis tai is tolo matosi
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 07 13, 22:10)
as daug lapu nukirpau-,tai tu bloguciu nesimato
gal negerai pagal lapus patresti zinai kuo
as beveik visada tresiu per lapus, kad ir dilgelem. Uzraugiu, po 3 paru, neskiestu skysciu nupurskiu viska, tik lelijos nemegsta, o taip visiem patinka.
Del ligos, tai kartais reikia gerai pazlibint pradzioj buna virsuj svelniai gelsva demele, kuri su laiku ryskeja, o apatinej, baltas pelesiukas, jis su laiku vis tamseja. Tad as skabau lapus be gailescio
Del ligos, tai kartais reikia gerai pazlibint pradzioj buna virsuj svelniai gelsva demele, kuri su laiku ryskeja, o apatinej, baltas pelesiukas, jis su laiku vis tamseja. Tad as skabau lapus be gailescio
oi labai aciu, begsiu lapu skabyti r asikliu rinkti, juos lyg tai virti reikia...
Sveikutes, pas mane isvis kazkokia anomalija. Patys pomidorai kazkokie nenormalus, issikraipe, issiraite, formos padorios neturi. Negana to, kad ziedus augina nuo paciu lapu virsaus, o ne is pazasciu. Ryskiai bus kazkokie genetiskai modifikuoti Bent jau vaisius duoda padorius, bet pats augalas nenormalus