Aš nepatingėjau ir perskaičiau kelias pomidorų temas, ir susidariau sąrašiuką kaip kokios pomidorų veislės augo. Gavosi pakankamai didelis... Tai klausimas iškilo - o kaip iš jų išsirinkt tik kelias rūšis, kai šiltnamis nėra gigantiškas?
QUOTE(Aderaa @ 2010 08 24, 23:02)
Merginos, labai norėčiau kitais metais auginti black cherry, gal būtų įmanoma įsigyt keletą sėklų, būčiau žiauriai dėkinga, praeitą metą pavėlavau GREISI dalinosi su merginomis, bet aš jų nebegavau , tai šiemet pradedu iš anksto ieškoti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 25, 10:49)
Rudenio viduryje užsisakinėsim,tai galėsi ir tu prisijungti
sveikos,
as ir noreciau kartu pomidoriuku seklu uzsisakyt, nepamirskit, jei galit GREISI brukstelkit i az, nes kartais ne visada seku temą
Nu kažin ar spėsiu visoms ,pamiršiu
Na mano siltnamyje baigiasi pomidorai, tad kasdien megaujuosi super duper paprasta uzkepele: prisipjaustau ziedeliais pomidoru ir uzdedu druskytes su siek tik salotu prieskoniu, o ant virsaus olandisku surio juosteliu prikloju, tada i mikrobange ir keletai minuciu, skanu, niam niam ir lengva bei greita, pabandykite sorry uz off topic, bet negalejau neatisispirti neparasius
Pas mane siltnamyje irgi jau baigiasi pomidorai. Kitais metais reikes sodinti ankstyvus, vid. ankstyvumo ir velyvus. Gal patartumete kokias rusis rinktis?
QUOTE(georgiana @ 2010 08 26, 15:02)
su siek tik salotu prieskoniu,
Aš dedu picos prieskonių (bazilikas, čiobrelis, raudonėlis...) Nu ką šiais metais tenka jau atsisveikinti su pomidorais, ypač laukiniais. Prieš porą dienų keli lapai buvo negražūs. Tos vakarykštės liūtys galutinai pribaigė mano laukinukus. Dauguma jų pūna dar nepradėję nokti Šis tas lieka bent šiltnamyje. Nežinau kaip pas jus, bet pajūryje daug kas skundžiasi, kad labai trūkinėja pomidorai. Ne išimtis ir maniškiai. Ir lapai ruduot pradėjo... O va užsukau pas anytą - Peniai sau bujoja visiškai nedepiliuoti. Ir nieko. Anytėlė, toks įspūdis, nei vieno lapo nenuskynus. Lapai žali žali, pomidorai sveiki sveiki ir daug. Nėr teisybės ant svieto
Greisi, Greisi, Tu ne į až, bet čia skelbk didelėm raudonom raidėm, kai rinksi užsakymą )) Bo aš irgi netrevoju )) jamt reik, dumoju, po pakelį kai kurių, kad būt ramu dviems - trims metams.
Mergai, Greisi nedrįs, kaip pernai, ale nepamirškit arbatpinigių, ok?
QUOTE(vardė @ 2010 08 26, 22:51)
Anytėlė, toks įspūdis, nei vieno lapo nenuskynus. Lapai žali žali, pomidorai sveiki sveiki ir daug. Nėr teisybės ant svieto
Mano lapukai vienas kitas juostelėjo, nuskabiau su visom šakelėm. Ateinu po poros dienų, jau vos ne ketvirtadalis lapų tokie Serga. Tai vat įdomu, kaip seksis nokti tiems kabokliams Kad naujų neprimegz, tai turbūt faktas
QUOTE(vardė @ 2010 08 26, 22:51)
O va užsukau pas anytą - Peniai sau bujoja visiškai nedepiliuoti. Ir nieko. Anytėlė, toks įspūdis, nei vieno lapo nenuskynus. Lapai žali žali, pomidorai sveiki sveiki ir daug. Nėr teisybės ant svieto
mano anita niekad nedepilioja pomidoru ir jais uzsivercia jais o as kiek galejau skabijau ir tik pavalgimui prirenku.nesuprasi nuo ko cia priklauso .tikrai,kad nera teisybes
QUOTE(ratuto @ 2010 08 27, 09:06)
Greisi, Greisi, Tu ne į až, bet čia skelbk didelėm raudonom raidėm, kai rinksi užsakymą )) Bo aš irgi netrevoju )) jamt reik, dumoju, po pakelį kai kurių, kad būt ramu dviems - trims metams.
Sutinku,nes visos norim,savaime aišku atsilygint už rupestį reik nors iš padorumo
Panos padekit!!! Kaip atsikratyti mazu museliu? Jau nebejuokinga darosi su jom! isplito po visa siltnami ir kaip blusos duodas, nueda visa zaluma! nuede ridikus, krapus, dabar isisuko i petrazoles ir aplink pomidorus straksi. cesnakas neveikia, calendra irgi, ramuneles gerokai apnaikino amarus, bet muselem nusisvilpt, visur isbarsciau medzio pelenais, joms tai nemaiso, straksi toliau!