Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daiwuxxxx @ 2010 07 08, 18:18)
pagaliau sendien as ir du raudonus nusiskyniau  negaliu atsidziaugti savo augintiniais gaila valgyt pasidejom ir ziurim visa seimyna clap.gif

Mes jau kasdien skinam po 4 - 5 mazucius wub.gif Vaikai sveicia apsilapsedami.
Dar pirkau tokiu zaliai juodu pomidoru pardej, viena sunokinau ant palanges labai smarkiai - isemiau seklas, ziuresim kas bus - gal ne hibridas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 09, 10:32)
kad tik atsigautų,tai jau pati suvalgysiu juos.Noksta pas mus tų pomidorų,bet derliaus kaip pernai nebus...O tommy toe ,tai pernai iš proto ėjo.

pas mane super visi pomidorai, visas seklytes is taves pirkau mirksiukas.gif super swet gigantai jau 2 metrai aukscio blink.gif pomidoriukus valgom,tik gaila,kad keke ne visa is kart prisirpsta ax.gif gold nugget skanus thumbup.gif paul roberson ir anna rusian pradejo sirpti thumbup.gif gardens delight irgi prie sirpimo ribos thumbup.gif black cherry labai laukiu ax.gif burpes delicion daug primezge thumbup.gif chadwicck cherry lubas remia doh.gif siaip esu patenkinta tavo seklytem mirksiukas.gif visos sudygo uzaugo,kaimynus apdalinau daigais thumbup.gif
viena kaimynka tik pasibedavojo,kad vien vynuoginiai pas ja,tipo mazi pomidoriukai,as fotkese pas tave paziurejau,kad gardes delight daug derliaus duoda ir pomidorai pasirode tokie nemazi,tai jai uzsakiau doh.gif bliamba taip nejaukiai jauciuosi pries ja doh.gif
bet noriu pasakyt tau dideli aciu uz seklytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 07 09, 22:33)

Vis mano bedos nesibaigia  doh.gif ant papriku lapu radau labai daug mazu sviesiai zaliu vabaliuku, tiesiog kolonijomis  doh.gif neisivaizduoju kas per zverys cia!!!

AMARAS

Jei pomidorai gelsta taip kaip čia nupasakojai, manau teks neužilgo juos raut lauk. Abejoju ar jiems jau bepadės reanimacija.....
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 07 09, 23:57)
pas mane super visi pomidorai, visas seklytes is taves pirkau  mirksiukas.gif super swet gigantai jau 2 metrai aukscio  blink.gif  pomidoriukus valgom,tik gaila,kad keke ne visa is kart prisirpsta  ax.gif  gold nugget skanus  thumbup.gif  paul roberson ir anna rusian pradejo sirpti  thumbup.gif gardens delight irgi prie sirpimo ribos  thumbup.gif  black cherry labai laukiu  ax.gif  burpes delicion  daug primezge  thumbup.gif  chadwicck cherry lubas remia  doh.gif  siaip esu patenkinta tavo seklytem  mirksiukas.gif  visos sudygo uzaugo,kaimynus apdalinau daigais  thumbup.gif 
viena kaimynka tik pasibedavojo,kad vien vynuoginiai pas ja,tipo mazi pomidoriukai,as fotkese pas tave paziurejau,kad gardes delight daug derliaus duoda ir pomidorai pasirode tokie nemazi,tai jai uzsakiau  doh.gif  bliamba taip nejaukiai jauciuosi pries ja  doh.gif
bet noriu pasakyt tau dideli aciu uz seklytes  4u.gif

Labai džiaugiuosi smile.gif .Tik noriu pasakyti ,kad daugelį rūšių ir aš pirmą kartą bandžiau.O Gardens dilight,tai priklauso kiek jiems vietos,saulės.Leidžiu daug šakų,o šiemet nugrūdau į kampą,tai saldumo trūksta man ie dydžio.O pernai tikrai didesni buvo.Jau šitų sėklų žalia stotelė turi.O vynuoginiai nedideli ir būna,išskyrus juliet.Dar priklauso kiek stiebų.O mano pomidorai atsigavo.Pastebėjau ,kad apipurškus ,tais asiūkliais lapai žali žali pasidarė.Dar prisiskyniau.
O dėl pomidorų veislės,tai įsitikinau,kad jeigu nemezga kalta pati.Pernai RUSSIAN ROSE,tokį derlių davė ir dar pavėsyje,o šiemet žiedus meta.....Kas turite šią rūšį,parinkite sėklų.Man atrodo tik viena kažkuri.
Atsakyti
Neužilgo visos tuoj pradėsim augint savo sultyse troškintus pomidorus... Sekmadienio ir pirmadienio žadami karščiai juos visai pribaigs... Iš pradžių liūtys supūdė, dabar vėl doh.gif kraštutinumai unsure.gif
Atsakyti
Laba,
Ar sviezios arbuzo zieves tinka tresti pomidorams? Pvz: uzkasti apgriauzta zieve ties saknimis - kad suputu zemeje ir palepintu pomidora. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 07 09, 19:55)
Mes jau BETA pomidorus "pilna burna valgom" biggrin.gif tuoj turbut ir marinuot reiks pradet ,nes sirpsta labai greit.Tikrai jie labai pasiteisino,vietos mazai uzima ,o pomidoru pilnos sakos,net svorio neatlaiko,tai suraisioti sumazgyti doh.gif  blush2.gif (stengiuosi apskint daugiau ,kad tik krumui lengviau butu)
Tik turbut vienintelis minusas kad anksti prasideje,greit baigsis,nes zieduku jau beveik nera,tik jau kiek primegsta -tiek...nebent vel kokios sakos sumanytu zydet g.gif pirmi metai juos turiu tai nelabai zinau(nors kaimynas tai juos jau senokai augina ir vertina,ir mums daigu dave ax.gif )
Ir dar daug veisliu aukstaugiu turiu,va ten tai miskas doh.gif  ax.gif nezinau kaip reiks isskint g.gif

tai nuotraukele kokia ymeskit butu smagu akis paganyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nuskynem pagaliau pirmuosius betaliux ir vazoninius geltonus pomidoriukus thumbup.gif
Betaliux, tikrai ankstyvi ir skanus, bet kitais metais tikrai nebeauginsiu schmoll.gif - jokie kiti daigai neserga, o shitie jau nusimargino visu rusiu dememis ant lapu- ir nugeltonavo ir nurudavo ir nujuodavo. verysad.gif Jie ko gero labai neatsparus ir marui, nes is karto sureagavo kai pas kaimynus maras bulves uzpuole.....
Geltoni vazoninai saldus kaip saldainiukai wub.gif mazius ratais aplink vazona vaiksto doh.gif lotuliukas.gif Aciukas kazkuriai augintojai uz ishmainyta daigeli 4u.gif (sorry, nicku nebeatsimenu blush2.gif )
Atsakyti
O mano Betalux pomidorai neserga - zaliuoja, zydi ir vaisius nokina thumbup.gif Tik nepasakyciau, kad pomidorai skanus butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 07 13, 00:36)

Geltoni vazoninai saldus kaip saldainiukai  wub.gif mazius ratais aplink vazona vaiksto  doh.gif  lotuliukas.gif  Aciukas kazkuriai augintojai uz ishmainyta daigeli 4u.gif  (sorry, nicku nebeatsimenu  blush2.gif )

Ne aš išmainiau daigelį, bet prisimenu tavo viešą mainų momentą ir žinau veislę... rolleyes.gif nes pati aplink šiuos pomidoriukus ratais vaikštau. OLA POLKA. Ankstyvi ir labai skanūs ax.gif
Atsakyti
vis skaitau, kartais parasau, o dabar ikeliu sviezumo ir gaivumo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 07 13, 09:33)
vis skaitau, kartais parasau, o dabar ikeliu sviezumo ir gaivumo smile.gif
user posted image

Kokie? BLACK ZEBRA?
Atsakyti