ateinu ir as cia, gaila nuotrauka neikelsiu nes isvaziuojam iki pajurio tad namuose keliones ruosa, tad imesiu minciu:
jaucio sirdis Super;
Roma dryzuotukai patys tie, bet noretusi didesniu, labai jau mazutukai;
o tie vadina ling bybelio jau tokie nevyke, rodos valgai ir miltais atrajoji
na nusigandau ne siemet tos veisles kuriu gyvenime nemegau Jaucio Sirdis, pasirode skaniausia
Sveikutes, aš irgi šiemet nemažai pasisodinau jaučio širdžių, man tie pomidorai skaniausi, jie dideli, iš jų prisidarau pomidorų savo sultyse,niam niam kaip skanu, ypač vyrams patinka, tik bėda, kad jau baigiasi pomidorų derlius
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 08 09, 14:37)
Ca, pas mano uošvį irgi tokie. bet neskanūs man jie.
dryžuoti irgi jau noksta, kiti dar tik kabo.
nors nepasakyčiau,kad jų yra daug. bet niekuom netrešėm, niekuom nepurškėm.
dryžuoti irgi jau noksta, kiti dar tik kabo.
nors nepasakyčiau,kad jų yra daug. bet niekuom netrešėm, niekuom nepurškėm.
man irgi nerauksleti skanesni pasirode .
o kabikų ir pas mane yra nemažai bet jau lyg pagauna nokimo pagreitį
Laukinukų pomidorų apatinė kekė (iš 14 vidutinio dydžio pomidorų ) jau irgi noksta
QUOTE(Casual @ 2010 08 09, 14:37)
čia pas uošvius vaišinomės tai dar pas anytą paklausiu smulkiau to skanumo "detalių"
didelį pomidorą į kokias 4 riekes , tada riekes barsto druskyte ir pipirais ir ant viršaus deda fermentinio sūrio masę su česnakais ir petražolėm ir majonezu.
sveikutes mes tai pilnutempu valgom vysninius juodukus ,raudonukus, daug tu mazeliu ir privakavau bet kuris laikas apsedo matyt maras,ir derlius stipriai mazeja
o lauke kurie buvo pasodinti pomidorai-siemet derlingi,-dar daugiau nei siltnamy tik ta pati beda-maras apsedo
o lauke kurie buvo pasodinti pomidorai-siemet derlingi,-dar daugiau nei siltnamy tik ta pati beda-maras apsedo
Sveikos merginos, noriu parodyti jums savo pomidoriukus....
Stai taip atrode liepos pradzioje:
Stai taip atrodo siandien:
O cia zalieji (tokia rusis, labai mesingi, sultingi, saldus):
QUOTE(ritat29 @ 2010 08 09, 21:01)
Sveikos merginos, noriu parodyti jums savo pomidoriukus....
apačioje dideli pomidorai,o kaip ties viduriu auga?Tiesa o kokia veislė tie antri?Fainos fotkės
mažu ir pas mane tokių yra
nes vienos rūšies niekaip nesirpsta
nerealu
net sunku patiketi kad vos per menesi is tokiu nedideliu daigu tokie grazus sirpstantys pomidorai uzaugo Na tikrai puikus rezultatai
Taip, tikrai sunku patiketi, kad galejo sitaip isaugti. Kai geguzes men. sodinau i siltnami jie tesieke 4-5 cm.
Rusiu pavadinimu tikrai nezinau, nes seklas darau pati.
GREISI domina kaip auga ties viduriu, taigi ikeliu foto:
Mano siltnamis nera didelis vienoje puseje auga tik 20 krumu, kitoje maziau (nes auga paprika).
Tiesa pamirsau pamineti, kad siemet pirkau seklas DELIZIA F1 (foto jie matosi is karto prie paprikos). Taigi merginos tokiu pomidoru as gyvenime nevalgiau
Zinokit parduotuveje pirkti daug skanesni uz juos, jau tokia zoliu zole, kad net nemoku nupasakoti.
Rusiu pavadinimu tikrai nezinau, nes seklas darau pati.
GREISI domina kaip auga ties viduriu, taigi ikeliu foto:
Mano siltnamis nera didelis vienoje puseje auga tik 20 krumu, kitoje maziau (nes auga paprika).
Tiesa pamirsau pamineti, kad siemet pirkau seklas DELIZIA F1 (foto jie matosi is karto prie paprikos). Taigi merginos tokiu pomidoru as gyvenime nevalgiau
Zinokit parduotuveje pirkti daug skanesni uz juos, jau tokia zoliu zole, kad net nemoku nupasakoti.
Jau užsisakiau keletą pomidorų rūšių iš Tomato Fest ateinantiems metams. Dabar lauksiu, kada atsiųs
QUOTE(Ugnužė @ 2010 08 10, 16:30)
Jau užsisakiau keletą pomidorų rūšių iš Tomato Fest ateinantiems metams. Dabar lauksiu, kada atsiųs
Neblogi pomidorai, o kokia kaina, o gal aš nepastebėjau
QUOTE(Ugnužė @ 2010 08 10, 16:30)
Mes dar tik ruošiamės.Tai tiesiai į Lietuvą,kiek siuntimas?