Įkraunama...
Įkraunama...

O. P. I.

QUOTE(delamorte @ 2011 11 16, 21:30)
Ne tik traukia smile.gif , šitų reikia, ypač paskutiniojo

Oi kaip paskutini imciau bigsmile.gif
Atsakyti
Vieni is megstamiausiu mano OPI spalvu tai

1. Catherine the Grape

user posted image

2. Love Me Tender neturiu sia spalva savo nulakuotu nagu foto, tai idedu is neto, mano manymu labai gerai paviko pagauti spalva:
http://www.flickr.co...ida/4420077855/
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 11 17, 12:30)
Vieni is megstamiausiu mano OPI spalvu tai

1. Catherine the Grape

2. Love Me Tender neturiu sia spalva savo nulakuotu nagu foto, tai idedu is neto, mano manymu labai gerai paviko pagauti spalva:

Grazu wub.gif labai dailus manikiuras, naguciu forma ir ilgis. 4u.gif Kiek cia sluoksniu deta?

O tas antras lakas kur parodet tai truputi panasus i siu metu rudens Touring America viena lakiuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 18 lapkričio 2011 - 16:00
QUOTE(popelka @ 2011 11 18, 16:53)
Grazu wub.gif labai dailus manikiuras, naguciu forma ir ilgis. 4u.gif Kiek cia sluoksniu deta?

O tas antras lakas kur parodet tai truputi panasus i siu metu rudens Touring America viena lakiuka.

Aciu. 4u.gif Cia du sluoksniai be pagrindu ir visokiu kitu papildu. Tik du sluoksniai ant "svariu" nagu. biggrin.gif
Tas antras gal siek tike ir panasus i Touring America. Tik maniskis toks persikinis labiau. Begalo grazi spava.
Atsakyti

kokia jusu nuomone apie nagu pagrindus ir top coat'us?

turiu orly bonder - geltonina nagus doh.gif dabar ieskau kuo galeciau orly pakeisti
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 18, 18:14)

Kazkaip is OPI nieko tokio neteko bandyti. g.gif
Atsakyti
Video spalvu pristatymas, nezinau kokia kalba, bet tikriausiai olandu... http://www.youtube.c...h?v=Ha8mbY6Ff6M
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 18, 19:14)

Turiu nusipirkusi OPI top coat'a, bet gėda prisipažinti, dar neišbandžiau blush2.gif o dabar nagučiai visai turmpi, tai laukiu kol ataugs nors šiek tiek ir lakuosiuos vėl, tai manau jau ir tą išbandysiu wub.gif prieš tai tik šiaip su OPI lakais keliais originaliais (ir padielkom) lakavausi, tai kadangi originalai tikrai laaabai ilgai išsilaiko kol pradeda nutrupinėt, tai visai ir pamiršau apie tą top coat'ą...
Atsakyti
Turiu RapiDry Top Coat ir Start to Finish top ir base viename, tai Rapi-Dry labai patinka, nes zaibiskai greitai dziusta ir dar blizgesio suteikia (kas kaikurioms spalvoms prideda to trukstamo grozio biggrin.gif). O tas Start to Finish tai toks nieko ypatingo ir krastuose gan greitai nutrupineja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 04 gruodžio 2011 - 15:51
QUOTE(popelka @ 2011 11 03, 21:02)

Daug nesamoniu tam straipsny. Pvz. trys ar netgi du zenkliukai ant buteliuko yra labai normalu, tai tiesiog reiskia, kad lakas yra senesnio leidimo. Jei pirkote naujos kolekcijos laka, tada sunerimciau, bet jei tai sena spalva - viskas normalu, seniau OPI buteliukai turejo tik du, kiek veliau tris zenkliukus, ketvirtas buvo pridetas visai nesenai (deja, neatsimenu, kokia tvarka tai buvo daroma..). Siek tiek kreivi uzrasai irgi pilnai imanomi, pati turiu viena toki buteliuka (pirktas is oficialaus OPI distributoriaus UK, taigi tikrai ne feikas). Taskelio ant kamstelio esancios P irgi gali nebut.
Man patiko sitas straipsniukas apie tikrus ir netikrus OPI lakus:
http://blog.ainnir.n...opi-polish.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 04 gruodžio 2011 - 16:29
QUOTE(serpent @ 2011 11 26, 22:40)
Turiu nusipirkusi OPI top coat'a, bet gėda prisipažinti, dar neišbandžiau  blush2.gif  o dabar nagučiai visai turmpi, tai laukiu kol ataugs nors šiek tiek ir lakuosiuos vėl, tai manau jau ir tą išbandysiu  wub.gif 

Gal jau isbandet top coat'a? 4u.gif Ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 11, 13:07)
Gal jau isbandet top coat'a? 4u.gif  Ar patiko?

aš turiu OPi top coat'ą. Nieko stebuklingo, topas kaip topas 4u.gif
Atsakyti