Įkraunama...
Įkraunama...

O. P. I.

QUOTE(illuminated @ 2015 02 09, 13:14)
Aš jau nusipirkau vieną iš Havajų kolekcijos, tokią va:
"That's Hula-rious" wub.gif

Kur pirkot? 4u.gif

As irgi i ji ziurejau bet svajoju apie labiau su melsvu atspalviu, panasu i toki:
user posted image
Atsakyti
Nagavitoj yra ir Hawaii, ir Gwen Stefani kolekcijos drinks_cheers.gif

Essie Mint Candy Apple labai graži spalva wub.gif Tik kaip ir sunkoka jai rast atitikmenį iš OPI. Gaila, kad neturim oficialių Essie platintojų Lietuvoje.. Kaip ir Zoya, o tai ten toj kažkokioj internetinėj beveik viskas išpirkta arba senos kolekcijos.

Dar kalbant apie žalsvas spalvas, tai man labai graži "Thanks a Windmillion" (kažkur ir savo nagų nuotrauką buvau kėlus su šia spalva, bet per telefoną tingiu ieškot biggrin.gif), tik ji labiau į YSL "Jade Imperial" panaši (dėl to ir pirkau, o tai pastarosios nelabai kaip ir yra pirkt) nei kad aukščiau paminėtas spalvas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 02 13, 02:19)
1. Nagavitoj yra ir Hawaii, ir Gwen Stefani kolekcijos drinks_cheers.gif

2. Essie Mint Candy Apple labai graži spalva wub.gif Tik kaip ir sunkoka jai rast atitikmenį iš OPI. Gaila, kad neturim oficialių Essie platintojų Lietuvoje.. Kaip ir Zoya, o tai ten toj kažkokioj internetinėj beveik viskas išpirkta arba senos kolekcijos.

Dar kalbant apie žalsvas spalvas, tai man labai graži "Thanks a Windmillion" (kažkur ir savo nagų nuotrauką buvau kėlus su šia spalva, bet per telefoną tingiu ieškot biggrin.gif), tik ji labiau į YSL "Jade Imperial" panaši (dėl to ir pirkau, o tai pastarosios nelabai kaip ir yra pirkt) nei kad aukščiau paminėtas spalvas.

1. Nu ka pasakysi, Europa mes, pagaliau tai jauciasi thumbup.gif

2. As Essie neturiu, bet turiu Essence You belong to me seneliuka, patirstejusi likuti, labai man patiko si spalva, vasarai ypac, o atitikmeni tikrai sunku rast, nei OPI nei China glaze, nei Orly neturi.

Thanks a Windmillion grazi , bet ji jau kitokio charakterio, tokia apsiniaukus labiau, kazkada norejau ja pirkt, bet meciausi tarp keliu zalsvu atspalviu, taip ir nenusipirkau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 02 09, 12:22)
Manau kad tikrai pirksiu Lost my bikini in Molokini, senokai man reikia panasios spalvos. smile.gif

Nusipirkau. Itariau kad ji bus panasi i zibuokles, bet kad bus TOKIO panasumo, neisivaizdavau. biggrin.gif
Labai esu ja patenkinta. thumbup.gif

user posted image

user posted image

Foto is interneto. Is tikruju ji labai sunku nufotografuot, visose nuotraukose gaunasi per melynas, doh.gif o is tikruju turi nemaza doze violetines. smile.gif
Atsakyti
^labai graži spalva wub.gif Ir aš šitos noriu. Nors nesiskaito man čia, aš beveik visų noriu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 03 25, 20:13)
^labai graži spalva wub.gif Ir aš šitos noriu. Nors nesiskaito man čia, aš beveik visų noriu. lotuliukas.gif

Kazkaip labai artimos mintys. biggrin.gif

As dabar dar isigijau si grazuoli, is senesnes kolekcijos:

user posted image
Peace & Love & OPI

Kazkaip savo laiku, kai jis pasirode, nekilo minciu ji pirkt, nors buvo juo besizavinciu. Bet dabar kazkodel uzsinorejau butent tokio, smile.gif nusipirkau ir nepasigailejau, nerealiai ant nagu atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 09 balandžio 2015 - 22:04
QUOTE(Hiver @ 2015 04 09, 22:01)
Kazkaip labai artimos mintys. biggrin.gif

Nusipirkau aš tą "Lost My Bikini in Molokini".. biggrin.gif Gal dienų bėgy įkelsiu nuotrauką ir ant savo nagų į blog'ą/forumą, jei įdomu bus. Kažkaip norėjau "Hello Hawaii Ya", bet Klaipėdos Nagavita neturėjo šitos spalvikės, tai pasiėmiau šią..

Dar per Velykas papirkau "This Color's Making Waves". Tokia įdomi ir unikali man. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 04 09, 23:09)
Dar per Velykas papirkau "This Color's Making Waves". Tokia įdomi ir unikali man. wub.gif
http://i62.tinypic.com/kuqdd.png

Jo, as irgi atkreipiau i ji demesi drinks_cheers.gif labai grazi spalva vasarai, tik as kaip supratau jis labiau kaip topas, t.y., dengiasi skaidriai? Sprendziau is sios apzvalgos.

Raso kad cia 3 sluoksniai jo vieno:
http://a3.files.imab...jE3NjYyOTQy.jpg

O cia jis kaip topas, 1 sluoksnis ant juodo:
http://a3.files.imab...TU0NTA1MzQ3.jpg

O apie "Lost My Bikini in Molokini" paskaiciau jusu bloge, sutinku del jo gerumo. Beje, jis apskritai si sezona viena madingiausiu spalvu, nes ziurejau kad ir Artdeco naujoj kolekcijoj turi tokia spalva, ir Chanel vasaros kolekcijoj labai panasus atspalvis.... toks, vadinasi Lavanda:
user posted image

Nu gal ir panasu biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 04 10, 00:09)
norėjau "Hello Hawaii Ya", bet Klaipėdos Nagavita neturėjo šitos spalvikės

Beje, del Hello Hawaii Ya man sioks toks galvos skausmas yra. As jos noreciau, nes labai grazi man spalva, ypac tinkanti saltam pavasariui - ankstyvam rudeniui, bet bijau ar tiks prie mano ranku. Nes va tokia tai netinka:
http://i49.tinypic.com/vi7f9.jpg
g.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 04 12, 16:10)
Jo, as irgi atkreipiau i ji demesi drinks_cheers.gif labai grazi spalva vasarai, tik as kaip supratau jis labiau kaip topas, t.y., dengiasi skaidriai? Sprendziau is sios apzvalgos.

Kad nepasakyčiau.. Pirmas sluoksnis - išties skaidrokas, bet tepant gerą bazę, gali ir 2 užtekt sluoksnių, man su 3 plonais sluoksniais viskas pilnai išsilygino. Reiks pabandyt kada ant tamsesnio lako užtept, bet kažkaip nelaikyčiau šitos spalvos top'u..

QUOTE(Hiver @ 2015 04 14, 11:06)
Beje, del Hello Hawaii Ya man sioks toks galvos skausmas yra. As jos noreciau, nes labai grazi man spalva, ypac tinkanti saltam pavasariui - ankstyvam rudeniui, bet bijau ar tiks prie mano ranku. Nes va tokia tai netinka:
http://i49.tinypic.com/vi7f9.jpg
g.gif

O čia jūsų nuotrauka? Nes bent nuotraukoj tai visai žiūrisi man. Bet aš ir šiaip nelabai "tikiu" tais nagų lakų atspalvių derinimais.. Svarbiausia, kad patinka.. Na, nebent ten jau labai baisiai nesižiūri, bet tai čia gan reta spalva tokia, mano nuomone. biggrin.gif

Ta Chanel "Lavanda" visai graži. drinks_cheers.gif Tamsesnė tik tokia, sodresnė. Bet man kažkaip nekiltų ranka mokėt už Chanel lakus tokias sumas.. kai galima superinių variantų atrast, kad ir toj pačioj OPI. Lyginant "Lavanda" ir "Lost My Bikini in Molokini", tai OPI spalva man gražesnė net.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 04 15, 10:32)

O čia jūsų nuotrauka? Nes bent nuotraukoj tai visai žiūrisi man. Bet aš ir šiaip nelabai "tikiu" tais nagų lakų atspalvių derinimais.. Svarbiausia, kad patinka.. Na, nebent ten jau labai baisiai nesižiūri, bet tai čia gan reta spalva tokia, mano nuomone. biggrin.gif

Lyginant "Lavanda" ir "Lost My Bikini in Molokini", tai OPI spalva man gražesnė net.. 4u.gif

Ne, nuotrauka ne mano. blush2.gif Bet ant mano ranku prasciau atrodo. biggrin.gif As irgi nelabai kabinejuosi prie atspalviu su rankom derinimo, bet yra tokiu, kur tikrai matos kad netinka. Mano atveju kai kurios rusvos i ruzavuma. Su tokiu kaip nuotraukoj tai rimtai, mano rankos atrodo lyg 3 dienas buciau bulves kasus. biggrin.gif O siaip, dauguma murzinu spalvu as labai megstu. smile.gif

Man irgi OPI violetinis grazesnis uz Chanel Lavanda, jis toks labiau pabalintas, labiau kreminis, labiau tinkamas siltajam sezonui. ax.gif
Atsakyti
OPI Summer 2015 Brights collection

user posted image

user posted image

placiau:
http://www.cosmetics...watches-review/
http://www.alllacque...hes-review.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 balandžio 2015 - 17:11