OPI kaledine kolekcija
Gwen Stefani Holiday 2014
12 klasikinio tipo laku ir 6 su spec. efektais, folijos ir zeruciai.
Ir topas Dont speak su 18k aukso dulkemis.
kaireje:
jau man tas violetiskai melynas su shimeriu... Ir zalias labai grazaus atspalvio.
http://www.vampyvarn...pi-holiday-2014
http://imabeautygeek.../#axzz3IBiAPWlV
http://www.thepolish...hes-Review.html
QUOTE(Hiver @ 2014 11 05, 13:37)
OPI kaledine kolekcija
Love is Hot and Coal - totaliai užkerėjo
Rollin in Cashmere - labai įdomi, lyg ir geltona, lyg ir auksinė, nesuprasi, irgi smagu būtų turėt
I Carol About You - laabai gražus atspalvis
O ka galetumete patarti is svelniai roziniu, kaip prancuzisko manikiuro su labai lengvu perlamutru. Kaip buna toks, sakyciau labai kuklus perlamutras, nedaug skiriasi nuo emalio stiliaus lako
Aciu
Aciu
QUOTE(Sanraiz @ 2014 11 19, 18:01)
O ka galetumete patarti is svelniai roziniu, kaip prancuzisko manikiuro su labai lengvu perlamutru. Kaip buna toks, sakyciau labai kuklus perlamutras, nedaug skiriasi nuo emalio stiliaus lako
Aciu
Aciu
O jums reiketu kad jis butu permatomas, butent skirtas prancuziskam manikiurui daryti, ar nebutinai? Nes yra ir neskaidriai dengianciu svelniu spalvyciu.
OPI nesenai lyg ir išleido naują lakų liniją "Infinite Shine"? Nieks nieko negirdėjot? Atsiliepimų dar kol kas mažoka. Įdomu ar pas mus bus - spalvos gražios, tai jau norisi bent poros
QUOTE(illuminated @ 2015 01 06, 01:41)
OPI nesenai lyg ir išleido naują lakų liniją "Infinite Shine"? Nieks nieko negirdėjot? Atsiliepimų dar kol kas mažoka. Įdomu ar pas mus bus - spalvos gražios, tai jau norisi bent poros
Tikrai grazios spalvos
As tai i '50 shades of grey' ziurineju - poros spalvu noreciau, bet bandau susilaikyt nepirkus ir mazint kolekcija (nors keleto senesniu spalvu noriu, t.y. tokiu, kur neturiu atitikmens savo kolekcijoj). Isvis tie pilki atspalviai jau visur dominuoja, o as maniau, kad atgyvenes reikalas, bet matyt su filmo isleidimu nauja banga atejo
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 06, 02:11)
Tikrai grazios spalvos
As tai i '50 shades of grey' ziurineju - poros spalvu noreciau, bet bandau susilaikyt nepirkus ir mazint kolekcija (nors keleto senesniu spalvu noriu, t.y. tokiu, kur neturiu atitikmens savo kolekcijoj). Isvis tie pilki atspalviai jau visur dominuoja, o as maniau, kad atgyvenes reikalas, bet matyt su filmo isleidimu nauja banga atejo
Ahaa.. Jau svajoju apie "To the Finish Lime!", "To Infinity & Blue-yond", "From Here to Eternity" ir "Endurance Race to the Finish" Jei pasirodys geri ir bus pas mus LT, tai teks eit apsižiūrėt bent.
O man "50 Shades of Grey" spalvos gal ir nieko, bet pati kolekcija ir jos idėja nepatinka
Beje, pavasarinė/vasarinė kolekcija bus įkvėpta Havajų
QUOTE(illuminated @ 2015 01 06, 14:45)
O man "50 Shades of Grey" spalvos gal ir nieko, bet pati kolekcija ir jos idėja nepatinka
Buteliukuose man jos neypatingos, bet swatchuose kelias nusiziurejau - tik daznai buna ir kiek apgaulingi swatchai... O del kolekcijos pritariu
Labas vakaras
Kur Vilnietės perkate O.P.I. nagų lakus? kiek perskaičiau temos, tai dauguma nagavitoje (Savanorių pr. 11a)
Gal yra ir dar kur? labai nepatogioje vietoje man tie savanoriai ir dar darbo laikas parduotuvės I-V 9-17val...
Kur Vilnietės perkate O.P.I. nagų lakus? kiek perskaičiau temos, tai dauguma nagavitoje (Savanorių pr. 11a)
Gal yra ir dar kur? labai nepatogioje vietoje man tie savanoriai ir dar darbo laikas parduotuvės I-V 9-17val...
QUOTE(Argija @ 2015 01 07, 19:45)
Labas vakaras
Man tas pats klausimas rupi
QUOTE(illuminated @ 2015 01 06, 13:45)
Aha, labai tinkama tema siltajam periodui.
Manau kad tikrai pirksiu Lost my bikini in Molokini, senokai man reikia panasios spalvos.
Ji labiau violetine ir svelnesne uz Stockholm is Nordic kolekcijos:
Del kitu dar galvosiu.
QUOTE(Hiver @ 2015 02 09, 12:22)
Aha, labai tinkama tema siltajam periodui.
Manau kad tikrai pirksiu Lost my bikini in Molokini, senokai man reikia panasios spalvos.
Del kitu dar galvosiu.
Del kitu dar galvosiu.
Aš jau nusipirkau vieną iš Havajų kolekcijos, tokią va:
"That's Hula-rious" Labai primena vieną labai senai turėtą Catrice laką, kurio jau senai senai nebėr. Nostalgijos apimta privalėjau pagriebt, o ir šiaip, o "Don't Bossa Nova Me Around" supratau, kad ne vien tamsias spalvas mėgstu.
Taip pat nusipirkau ir "First Class Desires" iš Gwen Stefani kolekcijos.