Įkraunama...
Įkraunama...

O. P. I.

OPI kaledine kolekcija 000059.gif

Gwen Stefani Holiday 2014
user posted image

12 klasikinio tipo laku ir 6 su spec. efektais, folijos ir zeruciai.

user posted image
user posted image

Ir topas Don’t speak su 18k aukso dulkemis.
user posted image
kaireje:
user posted image
user posted image

jau man tas violetiskai melynas su shimeriu... wub.gif Ir zalias labai grazaus atspalvio.
http://www.vampyvarn...pi-holiday-2014
http://imabeautygeek.../#axzz3IBiAPWlV
http://www.thepolish...hes-Review.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 lapkričio 2014 - 12:44
QUOTE(Hiver @ 2014 11 05, 13:37)
OPI kaledine kolekcija 000059.gif

Gwen Stefani Holiday 2014

12 klasikinio tipo laku ir 6 su spec. efektais, folijos ir zeruciai.

Love is Hot and Coal - totaliai užkerėjo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Rollin’ in Cashmere - labai įdomi, lyg ir geltona, lyg ir auksinė, nesuprasi, irgi smagu būtų turėt blush2.gif
I Carol About You - laabai gražus atspalvis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 05 lapkričio 2014 - 12:52
O ka galetumete patarti is svelniai roziniu, kaip prancuzisko manikiuro su labai lengvu perlamutru. Kaip buna toks, sakyciau labai kuklus perlamutras, nedaug skiriasi nuo emalio stiliaus lako

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2014 11 19, 18:01)
O ka galetumete patarti is svelniai roziniu, kaip prancuzisko manikiuro su labai lengvu perlamutru. Kaip buna toks, sakyciau labai kuklus perlamutras, nedaug skiriasi nuo emalio stiliaus lako

Aciu  4u.gif

O jums reiketu kad jis butu permatomas, butent skirtas prancuziskam manikiurui daryti, ar nebutinai? Nes yra ir neskaidriai dengianciu svelniu spalvyciu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 gruodžio 2014 - 13:31
OPI nesenai lyg ir išleido naują lakų liniją "Infinite Shine"? bigsmile.gif Nieks nieko negirdėjot? Atsiliepimų dar kol kas mažoka. Įdomu ar pas mus bus - spalvos gražios, tai jau norisi bent poros biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 01 06, 01:41)
OPI nesenai lyg ir išleido naują lakų liniją "Infinite Shine"?  bigsmile.gif Nieks nieko negirdėjot? Atsiliepimų dar kol kas mažoka. Įdomu ar pas mus bus - spalvos gražios, tai jau norisi bent poros biggrin.gif

Tikrai grazios spalvos bigsmile.gif

As tai i '50 shades of grey' ziurineju - poros spalvu noreciau, bet bandau susilaikyt nepirkus ir mazint kolekcija (nors keleto senesniu spalvu noriu, t.y. tokiu, kur neturiu atitikmens savo kolekcijoj). Isvis tie pilki atspalviai jau visur dominuoja, o as maniau, kad atgyvenes reikalas, bet matyt su filmo isleidimu nauja banga atejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 06, 02:11)
Tikrai grazios spalvos bigsmile.gif

As tai i '50 shades of grey' ziurineju - poros spalvu noreciau, bet bandau susilaikyt nepirkus ir mazint kolekcija (nors keleto senesniu spalvu noriu, t.y. tokiu, kur neturiu atitikmens savo kolekcijoj). Isvis tie pilki atspalviai jau visur dominuoja, o as maniau, kad atgyvenes reikalas, bet matyt su filmo isleidimu nauja banga atejo biggrin.gif
user posted image

Ahaa.. Jau svajoju apie "To the Finish Lime!", "To Infinity & Blue-yond", "From Here to Eternity" ir "Endurance Race to the Finish" wub.gif Jei pasirodys geri ir bus pas mus LT, tai teks eit apsižiūrėt bent. biggrin.gif

O man "50 Shades of Grey" spalvos gal ir nieko, bet pati kolekcija ir jos idėja nepatinka biggrin.gif

Beje, pavasarinė/vasarinė kolekcija bus įkvėpta Havajų wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 01 06, 14:45)
O man "50 Shades of Grey" spalvos gal ir nieko, bet pati kolekcija ir jos idėja nepatinka biggrin.gif

Buteliukuose man jos neypatingos, bet swatchuose kelias nusiziurejau - tik daznai buna ir kiek apgaulingi swatchai... O del kolekcijos pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kur Vilnietės perkate O.P.I. nagų lakus? kiek perskaičiau temos, tai dauguma nagavitoje (Savanorių pr. 11a)
Gal yra ir dar kur? labai nepatogioje vietoje man tie savanoriai ir dar darbo laikas parduotuvės I-V 9-17val... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 01 07, 19:45)
Labas vakaras  4u.gif

Kur Vilnietės perkate O.P.I. nagų lakus? kiek perskaičiau temos, tai dauguma nagavitoje (Savanorių pr. 11a)
Gal yra ir dar kur? labai nepatogioje vietoje man tie savanoriai ir dar darbo laikas parduotuvės I-V  9-17val...  doh.gif

Man tas pats klausimas rupi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 01 06, 13:45)
Beje, pavasarinė/vasarinė kolekcija bus įkvėpta Havajų wub.gif

Aha, labai tinkama tema siltajam periodui. thumbup.gif

user posted image

Manau kad tikrai pirksiu Lost my bikini in Molokini, senokai man reikia panasios spalvos. smile.gif
Ji labiau violetine ir svelnesne uz Stockholm is Nordic kolekcijos:

user posted image

Del kitu dar galvosiu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 02 09, 12:22)
Aha, labai tinkama tema siltajam periodui. thumbup.gif

user posted image

Manau kad tikrai pirksiu Lost my bikini in Molokini, senokai man reikia panasios spalvos. smile.gif
Ji labiau violetine ir svelnesne uz Stockholm is Nordic kolekcijos:

user posted image
Del kitu dar galvosiu. ax.gif

Aš jau nusipirkau vieną iš Havajų kolekcijos, tokią va:
"That's Hula-rious" wub.gif Labai primena vieną labai senai turėtą Catrice laką, kurio jau senai senai nebėr. Nostalgijos apimta privalėjau pagriebt, o ir šiaip, o "Don't Bossa Nova Me Around" supratau, kad ne vien tamsias spalvas mėgstu. ax.gif
user posted image
user posted image

Taip pat nusipirkau ir "First Class Desires" iš Gwen Stefani kolekcijos. wub.gif
user posted image
Atsakyti