Zinot ka dar paziurekit, cia buvau jau minejus, kad labai panasi i Toucan yra Hot & Spicy, tai nuejus realiai palyginau, jos tikrai labai panasios bet Hot & Spicy yra labiau prislopinta uz Toucan, ne sviesesne o tokia labiau prigesinta, nuotrauka neseniai buvau dejus.
Ir dar vienas lakas panasus - Call Me Gwen-Ever (ji prisimenu nes daznai lygintas su Hot & Spicy) tai jis dar labiau prislopintas:
is cia http://www.coloresde...collection.html
O jeigu norisi kad butu sviesesne, tai Are we there yet?
Čia dar, manyčiau, priklauso ir nuo odos atspalvio kaip tie lakai skleisis. Ant mano nagų kažkaip taip tai nelabai atrodo kaip kad šitoj nuotraukoj.. Čia kažkaip atrodo, labai suintensyvinta ta spalva.
QUOTE(illuminated @ 2014 07 12, 21:00)
Čia dar, manyčiau, priklauso ir nuo odos atspalvio kaip tie lakai skleisis. Ant mano nagų kažkaip taip tai nelabai atrodo kaip kad šitoj nuotraukoj..
Visiskai teisingai, ir jusu rankos galbut daugiau idegusios uz manasias. Prie labiau idegusiu lakas atrodys svelnesnis. Jeigu ranku oda silto atspalvio labiau isryskes ruzavumas lako spalvoj, o jeigu idegis salto atspalvio - labiau pasimatys lako oranzins atspalvis.
OPI Nordic kolekcijos laku palyginimai su kitais
http://www.peachypol...on-comparisons/
Dana as matyt tikrai imsiu, jis toks koks norejau kad butu Espresso lane - siek tiek sviesesnis. Dar galvojau ar jis nebus toks pats kaip Suzi loves cowboys, bet ne, ziuriu cowboys daug rudesnis, o sis turi nemazai pilkumo. Nors cowboys labiau sokolada primena, vienu metu jo labai norejau, taciau taip ir nenusipirkau, nes perskaiciau kad skaidrokai dengiasi.
O vikingo gal ir neimsiu, nes pasirodo panasu i ji turiu.
Dabar dar uzsimaniau Dogsled, nes savo laiku gailejausi ko nenusipirkau Mermaid tears, o jie pasirodo panasus.
http://www.peachypol...on-comparisons/
Dana as matyt tikrai imsiu, jis toks koks norejau kad butu Espresso lane - siek tiek sviesesnis. Dar galvojau ar jis nebus toks pats kaip Suzi loves cowboys, bet ne, ziuriu cowboys daug rudesnis, o sis turi nemazai pilkumo. Nors cowboys labiau sokolada primena, vienu metu jo labai norejau, taciau taip ir nenusipirkau, nes perskaiciau kad skaidrokai dengiasi.
O vikingo gal ir neimsiu, nes pasirodo panasu i ji turiu.
Dabar dar uzsimaniau Dogsled, nes savo laiku gailejausi ko nenusipirkau Mermaid tears, o jie pasirodo panasus.
O įdomu Nagavita papildo išpirktus lakus ar turimus išpirkus - nebeužveža Nes noriu visai iš Brazil kolekcijos Live.Love.Carnaval, bet nuėjus jo neberadau.. (Klaipėdos Nagavita čia). Nėra ir gražuolio geltono "I Just Can't Cope-Acabana... Tai jei nerasiu to, reiks kokį "Kiss Me I'm Brazilian" imti, labai graži rožinė, neturiu jokios panašios į ją. Tiesa, nusipirkau "I São Paulo Over There" - gražuuus, tikrai nebloga spalva kad ir rudeniui kokiam.
QUOTE(illuminated @ 2014 08 29, 21:51)
O įdomu Nagavita papildo išpirktus lakus ar turimus išpirkus - nebeužveža Nes noriu visai iš Brazil kolekcijos Live.Love.Carnaval, bet nuėjus jo neberadau..
Man atrodo turtu atvezt dar juk cia bazines pavasario vasaros kolekcijos spalvos, juk dar ir pernykstemis ir uzpernykstemis laisvai prekiaujama. Dar per anksti jai dingti.
QUOTE(illuminated @ 2014 09 13, 14:26)
Nusipirkau naujosios "Nordic" kolekcijos laką "My Dogsled is a Hybrid" ir padariau nuotrauką, jei kam įdomu Atsiliepimas blog'e (paraše arba paspaudus ant nuotraukos).
Ka? Kur pirkot? Nagavitoj? Jau yra? Geras.
Labai graziai atrodo, man tiesa sakant ji labiau vasariska nei rudeniska, kaip tik lyginau mintyse ja su Mermaid Tears. Nuo Mermaid Tears kaip matau skiriasi, dabar galvoju, kazin nebus ji panasi i mano labai noreta Orly Ancient Jade, kurios taip ir nenusipirkau nes ja iseme is prekybos. Bet Dogsled kazin ar ne melynesne?
Apzvelgiau jusu kitus irasus tai sutinku del Amazon ir Encounters kad jie tikrai skirtingi.
O OPI scores Goal koks gerulis rudeniui, gal ir man reikia? Negaliu patiket kad surinkot beveik visa kolekcija.
QUOTE(Hiver @ 2014 09 24, 10:53)
Ka? Kur pirkot? Nagavitoj? Jau yra? Geras.
Apzvelgiau jusu kitus irasus tai sutinku del Amazon ir Encounters kad jie tikrai skirtingi.
O OPI scores Goal koks gerulis rudeniui, gal ir man reikia? Negaliu patiket kad surinkot beveik visa kolekcija.
Klaipėdos Nagavita jau porą savaičių turi (pirkau rods rugsėjo 12d.)
Ai... kad reik nors retkarčiais pinigus į balą pataškyt 2 spalvų tetrūksta.. O OPI Scores a Goal tikrai gražus labai.
QUOTE(illuminated @ 2014 09 24, 12:30)
Klaipėdos Nagavita jau porą savaičių turi (pirkau rods rugsėjo 12d.)
Ai... kad reik nors retkarčiais pinigus į balą pataškyt 2 spalvų tetrūksta.. O OPI Scores a Goal tikrai gražus labai.
O tai reikes ir man nulekt pasizvalgyt.
Nu ne i bala, o savo dziaugsmui. As irgi ne pries buciau, bet va paziurejau, viena vos ne identiska turiu, kita... O siaip visos tos kolekcijos spalvos labai vyke.
QUOTE(Hiver @ 2014 09 24, 18:18)
O tai reikes ir man nulekt pasizvalgyt.
Nu ne i bala, o savo dziaugsmui. As irgi ne pries buciau, bet va paziurejau, viena vos ne identiska turiu, kita... O siaip visos tos kolekcijos spalvos labai vyke.
Man tai pirkt kolekciją tikrai neblogas pasiteisinimas buvo, tik dėl 2 spalvų bijojau, kad bus panašios (o ir tai nepasiteisino), viso kito - neturėjau, ypač ryškalų. Buvo puiki proga šiek tiek išeit iš savo komforto zonos, o dabar taip įsimylėjus tokias spalvas likau Nors "Don't Bossa Nova Me Around" turbūt mano meilė #1 čia, visad mėgdavau tamsias spalvas, į šitokias irgi dėmesio visai nekreipdavau..
OPI Halloween 2014 Peanuts kolekcija:
ant nagu http://www.vampyvarn...-halloween-2014
Sitas derinys man kazkaip visai patinka
ant nagu http://www.vampyvarn...-halloween-2014
Sitas derinys man kazkaip visai patinka